2023. január 30., hétfő

Várják a felemelkedésetek

Legtöbbetek valódi, mély lélekszintű kapcsolatai várják a felemelkedésetek, hogy aztán újra együtt lehessetek. A felemelkedéseteket követően ismét tudatában lesztek e kapcsolatoknak is, valamint, hogy kik is vagytok igazán. Az evakuálás során az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói megmentik a felszíni emberiséget a galaktikus cunami elől.

Az Esemény felgyorsító rendelkezés képe ide kattintva megtekinthető és elolvasható. Ezt a kódot (melyről már korábban is volt említés) ázsiai társainktól kaptuk, ami az Esemény felgyorsításának kulcsa. Ajánlatos meditációs eszközként használni, hogy szándékunkat e cél elérésére fókuszáljuk. A Fény Mandalákkal együtt használva is jelentősen fokozza a funkcióját. Ez egy bináris kulcskód, amely a Galaktikus Központi Nap erejéhez igazodik. Nullponti függvényt is kifejez, melyben a 001 és a 110 ellentétesen van tükrözve, melynek eredményeként a középső nulla a Forrás központhoz igazodik.

Az áttörés pillanata nagy nyugalmat fog árasztani az emberek felé a külső felfordulás ellenére. Ilyen erőteljes energia még soha nem volt érezhető a Földön. A Föld az utolsó bolygó az univerzumban, mely a sötét erők megszállása alatt van még és azoknak a galaktikus háborúknak az utolsó maradványa, melyek évmilliók során végigsöpörtek a galaxisban.
 
Ami jön, az nem megállítható. Nincs földi, vagy földön túli erő, ami megállíthatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.