2020. szeptember 24., csütörtök

Cenzúra bekapcsolva

Felszabadítás! A közelgő pár nap telekommunikáció nélkül BitChute videó ide kattintva. Vagy a YouTube-on ide kattintva. És egy hasonló, hosszabb ide kattintva, a dátumot továbbra sem tudni. Megtörténik, amikor megtörténik, még idén. Tovább dübörög a cenzúra és a törlések, melyekkel el akarnak némítani bennünket. Használjátok az oldalsó Telegramos linkeket is alternatív lehetőségként.

A Facebook letöröl minden Qanonnal kapcsolatos oldalt, profilt és csoportot:

https://telex.hu/tech/2020/10/06/facebook-qanon-tiltas

A Facebook szinte azonnal törölte Trump covid posztját:

,,Jön az influenzaszezon! Évente sok ember (néha több mint 100.000, hiába van védőoltás) belehal az influenzába. Le fogjuk zárni az országot? Nem, megtanultunk együtt élni vele, ahogy megtanulunk a coviddal együtt élni, ami a legtöbb népcsoportnál sokkal kevésbé halálos!!!"

https://telex.hu/tech/2020/10/06/koronavirus-donald-trump-usa-twitter-facebook-bejegyzes-torles-teves-informacio

Trump beszéde a "vírusból kigyógyulása" után, ide kattintva, magyar feliratosan.

A vakcina kódnév alatt a felszabadítást érti. Csak olvasni kell a sorok között és más szemmel értelmezni a videót. Magyarul a választások előtt jöhet a várt cabal lekapcsolása, de közbe szólhat a hatalom még, így lehet, hogy a választások után lesz majd nem sokkal. Reméljük a legjobbakat.

,,Hamarosan elkészül a nagyszerű vakcina. Azt gondolom, hogy a választások előtt már meg kell lennie. De őszintén, ebbe beleszólhat a politika és ez így rendben van. Akarják játszani a játszmáikat, de készen lesz a választás utánra. Igaz, soha nem volt még ilyen korszak, de egy elnök sem gyakorolt rájuk ekkora nyomást, mint én, az igazat megvallva. Szóval azt gondolom, hogy elkaptam ezt, mindenez Isten áldása volt. Egy álruhába bújtatott áldás volt. És meglátják, lenyűgöző dolgok fognak történni. Mert a katonásságunk fogja a szétosztás megoldani!"

Figyelem emberek, cenzúra bekapcsolva!

A diktatórikus Facebook törölte a Normális Élethez ragaszkodók csoportját (ide kattintva van az új) és az Apaszív facebook oldalt is többek között. Jóval 120.000 fő felett voltak a tagjaik száma. Csupa valós (a hazug médiától eltérő) információval szolgált az embereknek, folyamatosan növekvő közösségként. Mindenki megosztotta a tapasztalatát és élményeit a korlátozásokról is. Sok-sok bizonyíték volt a csoportban. Ez már az utolsó fázis az információs háborúban. Korábban a Maszktalanok csoportot és David Icke facebook oldalát is törölték a YouTube csatornájával együtt. Na és persze az összes David Icke tartalom azóta tiltólistás. Ez csak pár aktuális példa, de többen jelzik, hogy tűnnek el az oldalak, csoportok. Rákacsoltak a cenzúrára, hogy eltusolják az igazságot a vírusról, vakcinákról és az egész helyzetről. A bukásuk már a küszöbön van, mindezek ezt igazolják! Kitartást mindenkinek.
 
,,Azt üzenem ennek a szektának itt ülve és törölve minden közösségi oldalról, hogy megfejtettelek. És most elrendezlek. Egy kis idő szükséges lehet, de jönni fog, elrendezlek. Azért jöttem ide, hogy elrendezzelek. És el foglak." - David Icke

Küszöbön a háttérhatalom bukása! Az ő erejük a mi behódolásunkban van. Ennek mostantól vége. Összefogunk együtt! Ők félnek, hogy vége a játéknak, mi pedig felülemelkedünk! Legyetek nyugodtak a végjáték show közben, az utolsókat rúgják, próbálnak káoszt csinálni előtte, mielőtt eltávolításra kerülnek. Az október és november megpróbáló lehet, de mi kitartunk, hiszen tudjuk mi vár ránk. Törölhetnek bennünket, de a végzetük elől nem menekülhetnek a győzelem biztosított!
 
Senkit ne tévesszenek meg a rémhírek, mind el fog tűnni roppant gyorsan, még idén, egy hatalmas esemény eredményeként. A bizonyítékok, felvételek, leleplezések, igazságok már készen állnak, hogy a világ összes csatornáján le legyenek vetítve, amikor egy kicsit leáll majd a világ. A minket kontrolláló hatalom végre eltávolításra kerül végleg, teljes egészében. A terv régóta létezik a végrehajtás ideje elérkezett. Legyetek nyugodtak és felkészültek. Elhinni nem muszáj, elég lesz akkor, ha látjátok magatok körül, amikor történik. Tündérmese lehet sokatoknak, de valósággá fog válni egy szempillantás alatt. A régóta jósolt ébredés valódi, kezdeti pontja lesz és megindulhat a fejlődés és a valódi tudás korszaka minden létezőről.

Cobra bejegyzése is igazolja a finálét. Lássuk.

Történt néhány drasztikus katonai eszkaláció a színfalak mögött néhány órával ezelőtt, most pedig totális háború zajlik a Galaktikus Konföderáció és a drákó flották között a holdalatti pályán, illetve teljes körű háború az Ellenállási Mozgalom és az Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC) között a földalatti bázisokon. A felszínen zajló műveletekről jelenleg semmi sem mondható el, mivel minden titkosítva van még.
 
Habár ennek a háborúnak a végkimenetele, a drákó és az ISZK biztos veresége lesz, ennek a konfliktusnak az energiája, a felszíni lakosok között megnövekedett erőszak formájában, valamint a cabal felől, a felszínen élő emberiség irányába megnyilvánuló erőszakként, le fog csapódni a bolygó felszínén.

Két csúcspontja lesz ennek a konfliktusnak. Az első, a Mars-Szaturnusz kvadrát, szeptember 29-én 21:49 UTC-kor (23:49 helyi idő szerint), a második pedig, a Mars-Plútó kvadrát, október 9-én, 13:09 UTC-kor (15:09 itthoni idő szerint). A Fényerők mindenkit arra kérnek, aki vezettetést érez, hogy csatlakozzon az Élet Virága   meditációhoz ezekben az időpontokban, hogy minimalizáljuk az erőszakot és   több békességet hozzunk ebbe a helyzetbe.

A Fényerők kérik mindazokat, akik vezettetést éreznek, hogy csatlakozzanak a naponta végzendő Élet Virága meditációhoz, a számukra megfelelő időpontokban. Ezeket a meditációkat 4 óránként végezzük 00, 04, 08, 12, 16 és 20 órakor, UTC időzóna szerint (02, 06, 10,14,18 és 22 órakor helyi idő szerint).
 
A Szaturnusz Chariklo szeptember 21-i együttállása jelentette e bolygó karantén helyzetének a csúcspontját, mind a planetáris, mind a vírus karantén tekintetében, és jelenleg a sötét erők minden egyes nappal veszítenek a bolygó felszíni lakossága feletti irányításból. Egy hétig még mindig nagy esélye van, hogy a cabal újabb vírus lezárásokkal próbálkozik, és mérsékelten fennáll annak is a lehetősége, hogy a cabal kikényszeríti ezeket az elkövetkező három hétben. Ezért a Fényerők megkérnek mindenkit, aki vezettetést érez, hogy vegyen részt a napi meditációban este 9:30 UTC időzóna szerint (23:30 helyi idő szerint), hogy ellensúlyozzuk a vírus lezárásokat.

Köszönjük a Cobra fordítást a MCCS-nak!
 
A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.10.13

2 megjegyzés:

  1. Ezekkek az intézkedésekkel, amiket most művelnek, beleértve a koronavírus körüli cirkuszt is, hogy még jobban megfojtsanak, elvegyék a maradék szabadságunkat is, tényleg az utolsókat rúgják. De a lavina már elindult és nem lehet megállítani.

    VálaszTörlés
  2. Csak az Atyaval lenni es az ő szereteteben. Mindenkiben ott az Atya (Lelek) ha vele vagyunk minden rendbe jon es a Foldanyaval egyutt hazamegyunk. Higgyetek magatokban. Csodalatos az 5. D.oleljetek at magatokat es szeressetek a testeteket, mert Ő tart itt, hogy megtapasztaljatok az igaz boldogsagot. A Feny felemel es orok eletet ad, mig a felelem (sotetseg) betegge tesz. A dontes Ti hozzatok meg. Aldas mindnyajatokra.A FENY GYOZELME!!!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.