2020. augusztus 29., szombat

Berlin tüntetés

Az alábbi videókból megtudhatod mellébeszélések és szépítések nélkül, hogy miért dobták be a tervezett, nem létező vírust, mi a további hullámok célja, és hogy mit tehetünk mindez ellen. A YouTube egyből letiltotta, amint feltöltöttem, azzal a közleménnyel, hogy ez a tartalom világszerte letiltva, de az alábbi BitChute videómegosztó oldalra sikerült feltennem.

Ezen a linken megtekinthető a 25 perces, hullámok célja videó:


https://www.bitchute.com/video/IuS3ie7L6x8N/
 
És egy 45 perces, leleplezés videó:
 
 
Aki esetleg letöltene a BitChute-ról, ezen letöltő oldal segítségével megteheti:

https://ymp4.download/en3/bitchute-to-mp4-downloader/

Mindenki ossza meg, ahol csak lehet, ez fontos! Lesz több olyan videó is, amit a YouTube cenzúrája nem bír el, így érdemes követni az új BitChute csatornánkat:

https://www.bitchute.com/channel/3prxxDHyBHty/ 

A teljes David Icke interjúk egyébként itt megtekinthetőek, sok egyéb hasonló videóval együtt, egy szuper BitChute csatornán:

A videóban beszélő David Icke közösségi oldalait és YouTube oldalát is letiltották az interjúk után. Azóta is tiltólistán van és így is marad. Hogy miért? Mert több mint egymillió ember nézte élőben a YouTube oldalon az interjút és utána nagyon felkapott lett és sok megosztás hirtelen. Ennek gyorsan gátat szabtak. Cenzúráztak minket! Azóta teljesen lekapcsolták a közösségi felületekről. Érdemes az egyéb videói után is szétnézni az interneten.

Bármi kérdés van, vagy nem találjátok az új, egyéb videó anyagokat ide írhattok:

davidalaje@gmail.com

Már világszerte több millió ember tüntet az utcán egy maréknyi parazita miatt, akiket a rendőrség védelmez. Most nem állhatunk meg.

Világszerte beindultak a tüntetések a korlátozások és a tervezett kamu-járvány miatt. A háttérhatalomnak mennie kell! A fősodratú médiában ezekről nem hallani. Ha valamit esetleg megemlítenek majd az szépen el lesz torzítva! Berlinben milliós tömeg várható, vagy már el is érték ezt a számot a résztvevők. És sorra követik őket az országok.

Veletek vagyunk Berlin, London és az egész világ! Bátran keressetek rá az interneten, hála az alternatív médiáknak mennek fel az új videók, információk.

A városok több pontján folynak a tüntetések, mert egy helyen már el sem férne a várhatóan több milliósra duzzadó tüntetések.

A rendőrség persze nyomul, és hangosbeszélőkön próbálják felszólítani a szokásos értelmetlenségek betartására a résztvevőket, mint a szájmaszk használata, távolságtartás és a többi. A normális emberek persze fütyülnek és skandálnak emiatt ellenük! Többeket el is visznek, miközben csak ülnek a földön és semmit sem csináltak. Egyszer elviszik őket, egyszer nem. Attól függ, hogy milyen utasítást kapnak fentről, úgy látszik nagy a zavar ott is már. Q támogatók ugyan úgy megtalálhatóak a tüntetők között, mint Merkel ellenzők, vagy 5G ellenesek. Van aki egy piros szív képét hordozza, mások szivárvány zászlót, vagy csatlakozz az ellenálláshoz feliratot. Nehéz lenne felsorolni az összes réteget. De végre egyesülünk. Egyesítjük az erőnket! Reméljük a beszivárgások elfogják kerülni most a tüntetőket, jobb figyelni a részletekre is emiatt.

Berlin mellett időközben már London is beszállt a tüntetésbe többek között! Egyre több ország! David Icke is mondott ütős beszédet. A háttérhatalomnak mennie kell! Küldjünk pozitív energiát nekik és az egész földnek, emberiségnek, hogy meglegyen az Áttörés mielőbb! Sok egyéb ország csatlakozik a napokban a tüntetésekhez.

Folyamatos részletek a facebook oldalakon (például a blogon, jobb oldalt található, ajánlott facebook modulban szereplők közül) és alternatív médiákban az interneten, közösségi oldalakon, úgy még inkább nyomon követhetőek a fejlemények. De érdemes körültekintőnek lenni, hogy hol nézzük az információkat. A tömeges ébredések bekapcsolva!

Robert F. Kennedy Jr. intő beszédet mondott Berlinben.

Figyelmeztette az emberiséget, hogy egy új szuper-gazdagok uralta világrend ellen kell most küzdenie az embereknek világszerte, mindenhol, amit a most egy kitalált járványra hivatkozva akarnak bevezetni. Kell ezt nem csak magunk miatt, hanem gyermekeink jövőjéért is tenni! A német média sehol nem tudósít reálisan a a milliós tüntetésről, miközben a hazai sajtó egy orgánumban nem hozza le hírként a tüntetést, tüntetéseket! Ilyen 1989-ben nem volt! A német állami TV nem összeegyeztetett hazugságban odáig jutott, hogy egy időben, két különböző adón ARD/ZDF, mást-mást hazudtak a nézőknek. Miközben az egyik adó a tüntetés felszámolását hazudta, addig a másik adó ugyan elmondta, hogy zajlik a tüntetés, a helyszínen lévő milliós tömeget tizenhétezernek titulálta. A képek magukért beszélnek, keressenek rá!

forrás: https://www.facebook.com/apasziv

A teljes beszéde, magyar felirattal:

https://youtu.be/Btl2VL1xE-g

A tüntetések azóta folynak még természetesen, egyre több országban, nincs megállás! Küldjünk sok szeretet számukra és az egész Földnek, hogy megtörténhessen az Áttörés!

Eljutottunk egy ponthoz, ahol fel kell állnunk és nem engedelmeskedni tovább! Abba kell hagynunk a behódolást. Az emberek gondolkodás nélkül felveszik a maszkot és azt teszik, amit parancsol nekik a szuper-gazdagok uralta világrend. Nyugodtan ülünk és tűrjük, miközben az 5G rendszereket telepítik folyamatosan. Engedelmeskedünk a lezárásoknak.

Véget kell vetni a globális pszichopata szektának, akik a világot irányítják! A céljuk egy orwelli globális fasizmus. Ami a totális kontrollon és technológiákon alapul.

Azt mondják majd, hogy addig lesznek kamuvírus hullámok és lezárások, amíg be nem oltatod magad. Akkor szabadon utazhatsz és mehetsz mindenhová maszk nélkül. Ám ez az oltás a méreganyagok mellett nanochipeket is tartalmaz melyek az 5G-vel működnek kéz a kézben.

Emlékeztek, amikor Kínában kórházakat építettek pár nap alatt? És mindenhol ezt híresztelték, ahol csak lehet, hogy megfélemlítsék az embereket? Be is zártak nagyon hamar, nem érdekes? Ilyen egy halálos vírus, ami ráadásul szerintük maszkkal kivédhető? Aki a józan eszét használja rájöhet, hogy nem létezik a vírus és több van emögött.

Ők irányítják az esetszámokat és a hullámokat a tesztekkel, melyek nem a vírusra tesztelnek. Csupán néhány nap alatt átmentünk egy teljes lezárásba. És te szó nélkül elfogadtad! Okot kreáltak, hogy jobban tudjanak minket irányítani, ébresztő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.