2018. szeptember 25., kedd

Az Áttörés küszöbén

Az utóbbi napokban sok helyről jönnek bejegyzések és érzések formájában a pozitív információk arról, hogy mennyire közel vagyunk már az Áttöréshez és az Eseményhez. Ezeket próbálom meg összegezni a továbbiakban.

Akik követik a Disclosurenews weboldalát, azok már tudhatják, hogy a Yaldabaoth entitás  eltávolításra került. Yaldabaoth egy plazma polip entitás, amit a gnosztikus tanításokban a plazma sík vastag felhőjében rejtőzött entitásként írnak le. Bővebben, Cobrától, már a korábbi bejegyzésekben olvashattunk róla. Cobra már legalább a tizenkettedik kódolt üzentet teszi közzé egyhuzamban, olyan címekkel, mint systems reboot in progress (rendszer újraindítás folyamatban) és fleet activated (flották aktiválva). Szóval érdekes dolgok történhetnek mostanában.

És ezen kódolt üzentek szerint is folynak erőteljesen a MOSS (Multidimensional Operations Solar System, magyarul Multidimenzionális Naprendszeri Műveletek) műveletek, ami jó hír, hiszen a szublunáris tér mindig is az erős Chimera tevékenységek területe volt és ez a bolygó felszíne előtt lévő utolsó védelmi vonal. A MOSS műveletek végén, az Esemény időpontja körül, meg fog történni a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel, és ez lesz a vége a Föld bolygó karantén státuszának.

A Gaia Portál követőit is bizakodással töltheti el az a tény, hogy olyan üzenetek kerülnek ki (például ma) mint, hogy a mennyország kapui kinyíltak és a Fény sikeres volt.

Kenora, Kanada (2018.09.15)
Egy a jelenlegi helyzethez szorosan kötődő bejegyzés az Új világtudat oldalán olvasható ide kattintva. Amiben többek között összekötik a Galaktikus Szövetség megfigyelő hajóinak jövetelét a váratlanul bezárt a csillagvizsgálóval. És szó van még az elmúlt napok trópusi viharairól is és egyéb érdekességről is.

Érdekes kiugrásokat mutat a híres és korábban is említett Schumann rezonanciák. De ezt a Spectrogram naptárt is érdemes lehet megtekinteni. És ha már ábrák, akkor a naptevékenységet is jó, ha követjük, ami mostanában nem mutatott nagyobb napkitörést. Többen esetleg fizikai tüneteket is észlelhetnek magukon a változás küszöbén. Ajánlott nyugodtak maradni. Fontos, hogy most még több időt töltsünk meditálással.

Ezek mellett várhatóan okosabbak leszünk Cobra új, közelgő helyzetjelentése után.

3 megjegyzés:

  1. Potyognak a könnyeim,de ezek a boldogság könnyei,mert nem minden könny keserű! A Szeretet és Fény győzelme!!

    VálaszTörlés
  2. Hálás a szívem mind azért ami a ,,most,, időszakban a fény álltal meg valosul ,, Namaste ,, igy legyen

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.