2015. január 8., csütörtök

Az Agartha hálózat gyarapodása

Nyugaton az Agartha hálózat egységbe rendeződött az Ellenállás Mozgalommal több, mint egy évtizede. Keleten külön-külön működtek mostanáig biztonsági okokból. A Keleti (ázsiai) Agartha hálózat 25.000 éve jött létre, amikor sok halhatatlan (xian) elhagyta a bolygó felszínét.

És létrehoztak egy földalatti fénykirályságot a grotto-mennyekben. A Keleti Agartha hálózat a forrása a Taoista alkémiának és halhatatlanság tanításoknak. Egészen néhány évszázaddal ezelőttig, sok taoista kolostornak volt hozzáférése a földalatti Agartha hálózathoz egy barlangon vagy alagúton keresztül a közelben, vagy a kolostor alatt. Egy bizonyos Sárkány csoport még midig ezeknek a bejáratoknak és portáloknak az őre. A Keleti Agartha hálózat egy egészen különös földalatti kultúra, amiről eddig nem sokat írtak. Alkalmanként kapcsolatba lépnek a felszíni lakossággal.

Múlt év novemberében, ahogy közeledtünk az IS:IS Portál aktiváláshoz decemberben, egy fontos egységesítési folyamat indult be az Ellenállás Mozgalom és a Keleti Agartha hálózat között. Sok előírást megosztottak egymással és egy átfogó tisztítási folyamat indult el, mert a legfelső réteg 30 méterig a föld alatt Ázsiában a bűnöző szindikátusok és összeesküvéssel kapcsolatos személyek búvóhelyéül szolgált, ugyanúgy, mint Nápolyban a nem túl mélyen fekvő földalatti alagutak még mindig búvóhelyül szolgálnak a Maffiának.

Az IS:IS Portál aktiválása alatt és után, egy magas szintű kapcsolat jött létre az Ellenállás Mozgalom, a Keleti Agartha hálózat, és az Andoki Agartha hálózat közt. Ezen a ponton semmi egyebet nem hozhatunk nyilvánosságra ezzel kapcsolatban. Az IS:IS Portal aktiválásánál, a Dou Mu nevű kozmikus Istennő elhagyta az otthonát képző csillagrendszert és a Keleti Agartha hálózatba teleportált és aztán megérkezett a bolygó felszínére. Most a fizikai fénytestében él egy nagyon erőteljes örvényponton Ázsiában, valahol a felszínen, csatornázva a kozmikus Istennő őstípusait Nutnak (ég), Maatnak (igazság) és Hathornak (szeretet) a bolygó számára, egy bizonyos Sárkány csoport tagjaival, akik őrzik őt.

Ez egy nagyon jelentős gyarapodás, mivel elindította az Áttörési fázist a bolygó felszabadításban és ez a Fátyol szétesésének a kezdetét jelenti. Ez az első alkalom sok évezrede, hogy egy kozmikus földönkívüli fénylény ennek a bolygónak a felszínén él. Dou Mu az az Istennő, aki aktiválta Halaf/Hassuna-Samarra örvényt 7000 évvel ezelőtt. Most visszatért a bolygóra, hogy meggyógyítsa ezt az örvényt, mivel Iszlám Állam milicisták próbálják elpusztítani a nőneműt abban a térségben.

Dou Mu jelenléte máris pozitív hatással van, mióta az IS:IS Portál aktiválás után magas rangú kormányhivatalnokok kezdik visszautasítani az Isis név használatát az Iszlám Államra. Taiwan egyike a fő helyeknek erős Sárkány jelenléttel és mély kapcsolattal a Keleti Agartha hálózattal. Az első Áttörési konferenciára így Taiwanban fog sor kerülni, január 24-én és 25-én. Mindenkit szeretettel várunk.

Az Áttörés közel!

Megemlíteném még az új Sheldan Nidle bejegyzést is, amiből kiemelnék egy részletet.
 

,,Az új év első hónapja azt ígéri, hogy megkapjátok azt a jólétet és azt a kormányzást, amit már oly régóta megjósoltak nektek."

Ez az a kezdeti lépés amiről már régóta beszélnek szerintem, ami után már jöhet minden más. Jöhet a terv, végre! Letartoztatás, új pénzügyi meg kormányzati dolgok ugye, közzétételek, Esemény, spirituális fejlődés. És a végén a tömeges földre szállásokkal fog tetőzni, amikor már kellően megérettünk rá.
 


Nem hiába mondta Cobra is ÁTTÖRÉS SZAKASZA elkezdődött. Vegyük figyelembe azért, hogy bármi megtörténhet és semmi sincs időhöz kötve.

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: Csomós Péter

1 megjegyzés:

  1. Én óvatosabb lennék ezzel a pár napon belüli nagy változás értelmezésével kapcsolatban.
    A természet nem szokott ilyet produkálni, ha ez azt jelenti hogy az illuminátusok (ha tényleg léteznek - én azért hiszek benne) feletti 13-ak kezéből kikerül a korlátozó gyeplő akkor az kimeríti a fenti igéretet és az még a tömegtájékoztatásba nem fog bekerülni tehát lágyan jön mindenkinek a változás.
    Vagy tán a BRICS vmit dönt.

    Az eddigi ismereteim (internetes leírások, valóság tartalmában ill. jó szándékában nem kételkedve) ebben a témában még nem hitelesítettek, de amit összefoglalva gondolok a következő:

    Esemény a Nagy Lehetőségek Ablaka (NLA) után jöhet csak tehát az március végétől jöhet
    NLA- 2014. december 15.-én indul közepe 2015. jan 21, vége 2015 március 17
    ISIS 2 aktiválása már meg volt.

    Az esemény létrejöttéhez nekünk iparkodni kell és csak miattunk fog tolódni. Mert az eseménykor gondolom én kikerülhetetlen visszacsatolást kapunk tehát akkor már nem a saját tiszta elhatározásunk miatt fogunk tevékenykedni hanem azért mert vki szólt...
    Szerintem ezért kell iparkodni MOST! Ez a napi 21:12-es meditáció kezdetnek nagyon jó.

    http://www.energologia.hu/foldmeditacio-mindennap-egyutt
    (remélem ők is a jó (élet tisztelő) csapatban vannak)

    AL Bielek videói-ból (youtube) tudjuk milyen az illuminátusi alternatív jövő.
    Tehát egyszer (párszor) ez a történet lejátszódott az ö atomháborujukkal rajtunk, a Teremtő ill. Élet Tisztelői ezután már bizonyítani tudták a meg nem engedett beavatkozásukat (elvették a szabad akaratunkat), ezért most visszamentek az időben és beavatkoznak.
    De sajnos a felemelkedésünkben csak a tiszta zavar mentes gondolkodáshoz való jogunkat ill a szabad akaratunkat tudják SZERINTEM biztosítani, a többi rajtunk áll majd: mit tartunk követendő életnek, örömnek...

    Nem vagyok arról sem meggyőződve, hogy főként értünk európaikért avatkoznak be.
    Gondolok én az afrikai kontinensen nem lenne éhínség ha a multik nem rabolnák ki.
    Szóval ennyit a LiveAid és Unicef adomány gyűjtéséről, erkölcsi tisztaságáról.

    gta

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.