2015. január 23., péntek

Bolygószintű helyzetjelentés

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. Jelentős előrelépés történt, de az összes erre vonatkozó információt most minősítjük.

Szeth Alagutjai, az undor plazma alagútjai, repedeznek a Fény hatására és szivárog belőlük a fertő, melyet már a Fény alakít át, hogy azok fel tudjanak szívódni az EGY végtelenjében. Ez az okkult oka annak az őrületnek, amely jelenleg világszerte tapasztalható.

Az Áttörés fázisának megkezdését követően, a decemberi IS:IS Portál megnyitása után a Keleti Szövetség igyekszik gyorsítani azt a tervét, hogy a petrodollár rendszerrel szemben felépítsenek és létrehozzanak egy alternatív pénzügyi rendszert. A „petrodollár rendszer” a Chimera csoport fő életfenntartó eszköze volt, hogy fenntartsák a Föld bolygó karanténstátuszát, felhasználva a Negatív Katonaságot, mint fő eszközüket.

Ez az új alternatív rendszer GPS navigációs rendszereket tartalmaz, melyek nem állnak a Negatív Katonaság ellenőrzése alatt. Ezek az alternatív rendszerek lesznek a legfőbb eszközök az Esemény időpontjában a Pénzügyi rendszerek újraindításában. Az év eleje óta kiterjedt a konfliktus a Keleti Szövetség és a jezsuita, Illumináci pénzügyi, katonai komplexumok között, Európa ennek a kívülről irányított háborúnak lett a csatatere, mert geopolitikailag a Keleti Szövetség és a Cabal ütközőzónájában van és mivel ez a hely sok fontos energetikai örvénynek is helyszíne a bolygó energetikai hálózatában, amely a bolygó energetikai testének ellenőrzésében kulcsfontosságú.
 
A jezsuita, Illumináci Cabal által megszervezett párizsi „hamis zászlós” támadás amiatt volt, mert Párizs egy fontos „Istennői energiaörvény” valamint figyelmeztetés és fenyegetés Franciaországnak, mert éppen meg akarta hozni azt a döntését, hogy csatlakozzon a Keleti Szövetséghez. Sokkal nagyobb szükség van arra, hogy tudatában legyünk annak, ami Nigériában történik.

Ebben az európai helyzetben a Keleti Szövetség visszaütött. Először is, nem is olyan meglepő az a 180 fokos fordulat, hogy Svájc feloldotta a csodásnak hitt Euro árfolyamgátját is és csatlakozik a Szövetséghez, hogy előkészítsék az átmenetet az arany-fedezetű pénzügyi rendszerbe az Újraindítást követően.

Másodszor, Oroszország azzal fenyegetőzött, hogy megszünteti a gázellátást az Illumináci által ellenőrzött Ukrajnán keresztül Európa felé a tél kellős közepén, és átirányítja a gázt Törökországon keresztül, arra kényszerítve az európai országokat, hogy ezt fogadják el. Egyébként a Cabal már elküldte képviselőit, hogy Bulgáriát meggyőzzék. Eközben a Szövetség gyorsan kiépíti az új pénzügyi infrastruktúráját, hogy készen álljon, amikor az Esemény bekövetkezik.

Az égen folytatódnak a jelek, az Istennő visszatér. A Lovejoy üstökös most halad el a Fiastyúk csillagképhez közel, egyesítve az öröm (Joy) és a plejádi kozmikus szeretet (Love) energiáit. Azok, akik érzékenyek az energiákra, ennek az energiaáramlásnak az eredményeként megtapasztalhatják a szeretet energiáinak növekedését a kapcsolataikban.

Az Áttörés közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.