2014. június 5., csütörtök

Az Esemény részletes

A következő szöveg egy videóból került kiírásra, amit azóta már töröltek. Ez egy részletesebb leírás az Eseményről. Egyeznek Cobrával az információk, sőt jócskán ki is egészítik. Szó van benne az Esemény folyamatáról és arról is, hogy mi várható utána. Feltétlen olvassa el mindenki, aki már ezeket a sorokat olvassa és ossza meg bátran ahol szeretné.

A Szíriusz anyahajó megmutatta, hogy az Esemény azt jelenti, amiről korábban beszéltünk. Ez az esemény egy kezdeti nagyon intenzív energetikai impulzus, amely a galaxisunk központjából vagy más szóval szívéből érkezik, és a Napunk fogja közvetíteni. Ezt az energiát a Földön minden emberi lény fogja érezni. Ez az energia a fizikai struktúránk minden atomjába be fog hatolni, és jótékony változásokat generál a DNS-ünkben annak érdekében, hogy a jövőben gyorsabban tudjunk spirituálisan fejlődni. Az emberek egy belső boldogságot fognak érezni, és azok, akik erre felkészültek, akár belső megvilágosodási állapotokat is átélhetnek. Nagyon tisztán meg fogják érteni, mit jelent az Isten fogalma, és egy tökéletes boldogság és öröm állapotot fognak átélni. Ugyanakkor ez az energia egy vitalitást és szubtilis ragyogást fog hozni számunkra, amely akár arcbőrünkön is látható lesz, egy speciális belső ragyogás formájában. Az is meg van határozva, hogy ez az első impulzus pontosan 14 perc és 58 másodpercig fog tartani. Ez pontosan a galaxisunk szívverését képviseli. Tehát ez pontosan a galaxisunk frekvenciája. Nem véletlenül, körülbelül 14 percig tart egy neutronnak, hogy egy protont és egy elektront formáljon, azaz létrejöjjön a két polaritás.

A Galaxisunk által emittált energiát minden ember érezni fogja a Napunkon keresztül és úgy érezzük majd, hogy feltölt és reményt és örömet hoz és gyors spirituális útat jelent majd. Anesh megmutatta nekem, hogy amikor ez az esemény bekövetkezik egyfajta jellegzetes fényesség lesz látható, ha éjszaka lesz valami nagyon hasonló a sarki fényekhez, mint amikor az Aurora Borealis látható. Ha az esemény nappal következik be, az emberek egy sajátos fényességet látnak az égben és hatalmas boldogságot éreznek, amikor látni fogják a nagyon fényes és ragyogó kéket a fejük fölött. Ez az egyedülálló esély számunkra, amely azért adatik, hogy tudatunk egy megvilágosító ugrást tegyen. Ez egy egyedülálló pillanat lesz a bolygónk történelmében, sőt az univerzális történelemben is. De Anesh azt is mondta, hogy ez az energia lesz az egyetlen, amely védelmezni fogja azokat, akik a spirituális útat követik. Az esemény biztosan be fog következni és egy elképesztő alkalom lesz az emberi lényeg számára, hogy a spirituális út felé irányuljanak, hogy fejlődjenek mind energetikai, mind spirituális szempontból. Ez a rendkívüli erős spirituális energia impulzus megvilágosítja az életet a legalacsonyabb életformáig, még a baktériumok szintjét is, sőt amorf föld szintig. Azt jelenti majd, hogy gyakorlatilag az emberi lények DNS-e felül lesz írva olyanra, amilyen valójában potenciálisan lennie kellene a sorsunkkal és a választásainkkal összhangban.

Akkor az emberek megértik a dolgok természetét és intuicíó által megértik az igazságot, felébrednek, mintha eddig egy nagyon hosszú mély álomban lettek volna és látni fognak mindent maguk körül áthatva egy isteni fény által. Az embereknek egyénileg kell eldönteni, hogy melyik úton akarnak haladni. A stagnálás, visszafejlődés, a megszokott gondolkodásmód szenvedésének útján, vagy a boldogság, és a spiritualitás és fény világába való felemelkedés útján. Mi több ez a kolosszális energetikai impulzus éteri szinten egyfajta átitatódást jelent majd vitális energiákkal a Föld éteri szintén ahol jelen pillanatban a Szíriuszi civilizáció létezik és meg akarják erősíteni annak érdekében, hogy kicseréljék a régi szennyezett éteri szintet, mely tele van energetikai gátakkal, melyet sátánikus és démoni lényeg használtak, hogy igába hajtság és kontrollálják az emberi lényeket, főleg az utóbbi ezer évben. Rögtön a nagy pulzáló, illuminálló energiakibocsájtás után olyan zavaró események lesznek a földön, hogy ez lesz az egyetlen energia ami megtudja védeni az embereket akik nehéz próbatételeknek lesznek kitéve.

Az általam kapott információk alapján észrevettem, hogy az impulzus, amit kisugároznak majd az Események idején egy új időszakot fog nyitni a földi civilizáció életében. Attól az időtől kezdve az emberek választhatnak, hogy egy állandó boldogságállapotban és Istenben bízva élnek, vagy elutasítják az energiát és pesszimizmusba merülnek. Attól az időtől kezdve a szociális érzékenység és függetlenődés iránti vágy erős változáson megy át, mind az egyén, mind a nemzet szintjén. Az embereknek lesz hitük Istenben, nagyobb igényük lesz jogaik megvédésére és megfigyelhető lesz, hogyan oszlik meg a társadalom azok akik fejlődni akarnak és azokra, akik ezzel ellentétben, a múltat akarják megőrzini, a múlt szokásait, tradícióit, elutasítva a belső fényt, ami már megszületett azokban akik felébredtek. Anesh világosan kijelentette, hogy ez az állapot Isteni adomány, spirituális ajándék és egy energiát képvisel, amely minden lény által kibocsájtódik, akik átélték ezt a felszabadult, illuminált állapotot és beletartoznak a Galaxysunkban található 200 csillag által formált hálózatba. Minden embernek lehetősége van választani a jó és rossz között. Ahogy Anesh mondta, az Esemény megzavarja majd a gonosz entitásokat, akik azonnal alhagyják búvóhelyüket, igyekezve a félelem düg és erőszak irányába befolyásolni az embereket, annak érdekében, hogy ismét irányításuk és elnyomásuk alá hajtsák az embereket. Ennek érdekében előbújnak rejtekhelyükről és minden szközt bevetnek. Természetesen azokon keresztül fognak cselekedni, akik már régen eladták magukat és befolyásos politikai vezetők vagy bankárok. Sokan annyira romlottak, hogy még az Esemény után is fogékonyak lesznek a negatív energiákra és olyan döntéseket hoznak majd amik a népesség ellen irányulnak. Ezért nemsokkal a különleges pulzáló megvilágosító kozmikus energia kibocsájtása után zavaró események fognak történni a Földön.

Nagyon nehéz idők lesznek, amikor az emberek szigorúan probára lesznek téve. Sok igazság, sok titok napvilágra jön, mely megdöbbenti az embereket. Ellentétben a mostani helyzettel, ahol nincs folytonosság a véleményt és szándékot illetően, ami a tömegeket illeti, az Esemény után a tömegek követelni fogják a jogaikat, nagy bátorsággal és eltökéltséggel. Anesh egy nagyon érdekes tényt is közölt. Még akkor is ha sok embernek nehéz lesz megérteni és elhinni, hogy kikerülhetnek ezekből a helyzetekből, a megvilágosító impulzus fenntartása tévedhetetlenül fogja vezetni őket, hogy majdnem csodával határós módon túllépjenek a nehézségeken.

Az Eseményt követően a társadalom felébred és lesz egy energiafölöslege, természetesen a sötét erőket nagyon fogja zavarni, hogy az emberek spirituálisan elkezdenek felébredni. Meg lesz az erőnk, hogy követeljük a jogainkat.

Körülbelül 3 évvel az Esemény után, ami alatt ezek a társadalmi rendellenességek folynak, a két tábor elválik egymástól. A pesszimisták feladják a felemelkedést és fizikai, anyagi sík fogjai maradnak, elkezdve egymással harcolni, míg azok, akik átalakultak elkezdenek eltávolodni ezektől, lépésről-lépésre, a Föld új korszakának spirituális közösségeit hozva létre. Annak ellenére, hogy azok az idők nehezek lesznek, egy szédítő feltárási ütemet is jelentenek majd. Az emberiség kétség nélkül megnyeri a harcot a gonosz erői ellen, mert ez a sorsa. Az Esemény megtörténésétől számítva minden jótékony lesz. Meg lesz a lehetőségünk és korlátlan erőnk a fejlődésre és hogy találkozzunk ezután az égi testvéreinkkel.

Friss, aktuális hírek a blogunk kezdőoldalán!

22 megjegyzés:

  1. Érdemes elolvasni!

    VálaszTörlés
  2. Igazából elég vicces ez a sok spirituális körítés. Ha valaki figyelmesen elolvassa a cikket akkor tudni fogja, hogy valójában a G2 felhő galaktikus központi magba zuhanásáról van szó ami egyes csillagászok szerint egy szuper hullámot fog elindítani ami végig söpör a galaxison. A szuper hullám pedig valószínűleg kozmikus részecskékkel és sugárzással fogja beborítani a bolygókat így a földet is. A csillagászok véleménye megoszlik: szerintük vagy megszűnik a bolygón az élet vagy valamiféle DNS változás vagy torzulás lép fel az embereknél.
    Nehéz megmondani, hogy mikor következik be de olyan augusztus környékére tippelik a dolgot. Érdemes a témában Paul Laviolette írásait olvasgatni. Nincs itt semmilyen központi napból kicsapódó isteni fénysugár meg még ki tudja milyen kitalált hülyeségek. Ez csak színtiszta tudomány.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!

      Ha olvastad a Mester és Margaritát, akkor mindenképpen érteni fogod. (talán anélkül is) Legyen kinek-kinek hite szerint!

      Törlés
    2. Hol van az Mester Maragrita? Eltudod kuldeni az olvashatosagat?

      Törlés
    3. http://www.libri.hu/konyv/mihail_bulgakov.a-mester-es-margarita.html

      http://mek.oszk.hu/02800/02825/html/

      Törlés
  3. Ebből valahogy hiányzik a letartoztatások és az új kormányok felállítása, mert a jók is nagyon erősek pl. fehér sárkány és pentagon erői, mert ha nem lenne akkor sokan kerülnének a megsemmisítő táborokba.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sok múlik majd azon, hogy az Esemény pillanatában milyen arányban lesznek a Földön a tudatos emberek. Ahogyan az írás is taglalja, kire miképpen fog hatni. És itt van nekünk nagy felelősségünk fejlődni és fejlődni segíteni leginkább példamutatással.
    Egyébiránt az említett nagyon nehéz idők már itt vannak, és ezt úgy fogom fel mint természetes velejáróját az új születésének. Hiszen az új a régi romjain születik.
    Ez zajlik.

    VálaszTörlés
  5. Attól, hogy sokan viccesnek találják misztikusabb megközelítést, attól az még működhet! :) Képzeld csak el mennyien gyakorolják ezt a "vicces spiritualitást" éppen azok, akik kifőzték ezt a világválságot számunkra,.... és persze ők ezt NEM TALÁLJÁK ENNYIRE VICCESNEK, sőt halálosan komolyan gondolják! No és még valami... Már az sem magyarázható a MA ELFOGADOTT tudománnyal, amit idáig képesek voltak megtenni egy egész világgal, hát még ami ezután következik majd! Meg fogsz lepődni!

    VálaszTörlés
  6. Névtelen 2014. június 6. 10:32

    Akkor, ez azt jelenti, hogy mindenki meghal vagy mi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem feltétlenül jelenti, hogy mindenki meghal csak egy ilyen forgatókönyv is terítéken van egyes csillagászok szerint.
      Mint írtam érdemes Paul Laviolette cikkeit, írásait olvasni a témában.
      Googleban keressetek rá Paul Laviolette G2 cloud. Magyarul nem igazán vannak róla írások csak külföldi oldalakon foglalkoznak a témával.

      Törlés
    2. Koszi,de ebbol smmit sem ertek:)

      Törlés
    3. Megnéztem, sajnos én sem értek belőle sok mindent. De amit igen, az nem sok jó sejtet. Nem is lehet nagyon tenni ellene semmit. Szólni meg nem fognak róla az embereknek, legalább is itthon. :/ Ki tudja mi várható...

      Törlés
  7. Névtelen 10:32 es azokat hol olvastad vagy honnan tudod amiket írtál?Mert elolvasnám én is! Ami pedig januárt illeti nemtörtént semmi sem csak a szokások drágítások és a januári új szabályok törvény módosítások amiket tud mindenki.De amiről a kedves hozzászóló írt az érdekel engemet is!

    VálaszTörlés
  8. Csak ne olyan legyen mint a 2012 es esemény:))

    VálaszTörlés
  9. Ki tud erről részletesebb infot? Mert nemtalálok a neten ilyent ami itt olvasható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze ,hogy nem találsz, :D hisz aki irhatna róla azt mind diliházban kezelik, nem ok nélkül :D

      Törlés
  10. Valaki csak a színtiszta tudományban hisz, mert úgy éli az életét, hogy csak azt hiszi el, amit lát, illetve amit megtanult a fizika órán az iskolában egy könyvből (amit szintén doktori titulussal felcímkézett emberekkel fogadtattak el, akiket szintén bizonyos magas rangú emberek címkéznek fel ilyen ranggal) és valaki pedig inkább a láthatatlanban hisz. Mindenkinek megvan a saját igazsága, mert mindenki azt tapasztalja, amiben hisz, így folyamatos megerősítést kap.
    Én csak annyit mondok, hogy az embernek nyitottnak kell lenni mindenre, és bolondság lenne valami elől elzárkóznunk csak azért, mert mi nem értjük vagy nem tudjuk kézzelfoghatóan bizonyítani. Az ultraibolya sugárzás is létezik, mégis a szemnek láthatatlan, csak az arra érzékeny műszerekkel lehet kimutatni. Magas frekvenciájú hangokat már nem hall az emberi fül, de bizonyos állatok érzékelik, mégis létezik attól függetlenül, hogy mi nem halljuk.
    A valóságról fogalmunk sincs és bizony mi csak egy nagyon kis szeletét vagyunk képesek tapasztalni emberi érzékszerveinkkel. Biztos, hogy sokkal több van, mint amennyit mi érzékelünk.
    Szerintem pont hogy a spiritualitásban rejlik sok minden, talán épp ezért nevetségesítik el annyira ezt a témát........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól, hogy nem látod a spiritualitás létezik. A világ 10 % .át látod kb. Próbáld ki a Merkaba meditációt és meg fogsz döbbenni, hogy milyen energiák vannak. A te doktoraid, tudósaidnak halvány fogalma sincs róla...

      Törlés
  11. Planetary aktualizálás
    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  12. :D hát öcsém, iszt orvos látott e már? Én sietnék a helyedbe talán még nem szövödményes :D

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.