2014. május 16., péntek

A végső áttörés folyamata

Már régen volt saját írás, bár most nem is szeretnék annyira elmélyedni a dolgokban. Holnap (2014.05.17-én) megnyílik a Plejádi portál. Ajánlatos egy korábbi bejegyzést is elolvasnotok, ami eszembe jutott a jelenlegi helyzetet illetően.

Először is ne feledjük, hogy sok minden történik a színfalak mögött. A holnapi Plejádi portál megnyílása után még több Fényhajó érkezik a Föld közelébe, illetve a naprendszerünkbe. Egyre nagyobb lesz a nyomás a végső áttörésig. Rengetegen szeretnének szemtanúi lenni a Földi karantén végének és a Fény győzelmének. A végső áttörés folyamata zajlik amit nem egészen tudunk felfogni amíg meg nem történik a fizikaiságban is.

Egyre többen ébredünk és közöljük egymással egyénileg vagy csoportokban, hogy a régi világ mintái nem működnek tovább. Legyen akár milyen területű ez a megállapítás. Nagyon közel vagyunk. Továbbra is meglepetés lesz amikor történik az Esemény, egy leírhatatlan pillanatban. Folyamatosan közelebb és közelebb kerülünk a Fény győzelméhez. Kitartunk, mert követeljük a szabadságot és magunk alá gyűrjük a régi rendszert! A Fény győzelme garantált. Terjesszük és beszéljünk bátran mindenről nyíltan, ami elnyomja a valódi szeretett lelkünket a világban és torzítani kísérli azt.

Mert egyre többen leszünk és erősebbek is, összhangban! Nem adunk többé erőt a negatívnak, mint egy birka a nyájban. Hanem felismerjük végtelen erőnket mellyel elsöpörjük a régi roskadó rendszert. Érzékeljük, hogy változnak a dolgok a globális tudat hatására. Megtanuljuk ismét használni az erőnket.

A Fény győzelme közel! Meg fogjuk élni az érzést, ez adjon erőt addig is.

7 megjegyzés:

  1. csodálatos! már nagyon várjuk :)

    VálaszTörlés
  2. Kedveseim!

    Nem tudom ki hogy van vele, de ez a mondat, hogy a fény győzelme közel van, már nagyon régen fut. Egyre közelebb kerülünk a győzelemhez, de még mindig nem vagyunk elég közel. Olyan ez mint a mindennapi opium az agyongyötört és a mindennepi gondokkal küzdő embereknek. Meg hogy a pozitív földönkívüli hajok is itt vannak, meg az ősök meg mindenki és még sincs áttörés. Meg itt van ez a Cobra, meg Alaje, meg a sok sok iradatlan médiumi csatornázás.
    Az a baj kedveseim, hogy mindenki a csodát várja és oly keveset tesz, pedig meg lett üzenve, hogy nékületek kedves emberek nem fog semmi sem történni, mert a pozitívak nem avatkozhatnak be, annál inkább a negatívak.
    És van egy olyan érzésem, hogy a negatívak kábítják az embereket ezekkel a sok szép csodabáj írással, ami elárasztja az internetet manapság.
    Mindenkinek kötelessége lenne, hogy magán dolgozzon, emelje a rezgéseit, mert csak is ettől függ a saját és Gaia felemelkedése és ne várja senki a sült galambot.
    4 év óta követem ezeket az írásokat és még mindig nincs semmi siker élmény, csak egyre nehezebb minden. A fény nem bírna a sötét erőkkel?
    A magyarság nem tud összefogni és az ország szétesés határán van.
    Hát ez a helyzet kedveseim.
    A megoldás: sürgősen mindenki kezdjen el magán dolgozni, emelje a rezgésszintjét, segítse embertársait, legyen kedves és tanuljon meg tiszta szívből szeretni, mert igazából ez hozza el az áttörést és nem az UFO-k bámulgatása.

    VálaszTörlés
  3. végsö áttörés?érdekes.ez már nem vicc itt tul sok utolso hihetetlen bejelentés volt már.nem tudom ki vagy te cobra v.vipera de kezd az egész a teleshopos reklámokra hasonlitani.ha most megrendeli utolso lehetöség stb.nem nevettek ti már magatokon?

    VálaszTörlés
  4. Ez egy összetett folyamat. Kitartás szükséges. Egyre közelebb vagyunk napról, napra. A blog alcíme is találó.

    ,,Tartsd meg és növeld a lelked fényét!"

    VálaszTörlés
  5. " Továbbra is meglepetés lesz amikor történik az Esemény, egy leírhatatlan pillanatban."
    Lassan meglepetés lesz ha megtörténik......és marad még aki leirja.......
    Ez az bizonyos Esemény is kétféleképpen van emlegetve...egyik egy globális pénzügyi váltást ígér és ingyenenergiát, a másik egy polusváltást 3 napos sötétséggel, amit ha rezgésszinteddel túlélsz, akkor majd jönnek a jóakaró ET rokonaink és megtanítanak arra, hogy hogyan tovább.....Annyi már a félreinformálás, hogy hiába tekingetek magamba...nem tudom mi is az igazság....aki TUDJA - kérem írja meg....
    Személy szerint én már készen állok a dimenzióváltásra...így vagy úgy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm.... Vajon lesz-e egyáltalán felemelkedés, amire már oly rég várunk... Jó lenne, ha a Teremtő végre válaszokat adna...

      Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.