2014. május 14., szerda

A Plejádi portál megnyílása

Május 17-én a Plejádi portál megnyílik. Ez egy nagyon fontos mérföldkő lesz a Fény erők felé, a végső planetáris felszabadulás. Az a pillanat, mikor a Galaktikus Föderáció fényhajói (némelyikük száz és száz mérföld átmérőjű) vállalják a végső pozíciót az Oort-felhőn belül, mely milliárd jeges testet rejt a naprendszerünk körül, egészen 1 fényévre a Naptól. (Az Oort-felhő a Naprendszer legkülső tartományában, a Naptól mintegy 50-100000 csillagászati egységre található üstököszóna, amelyben milliárdnyi üstökösmag kering.)

Ezek az anyahajók ezután mint relék (jelfogók) fognak szolgálni közvetlen kozmikus felszabadító energiákat a Galaktikus Központi Napból a naprendszerünkön belül. Ezek a kozmikus felszabadító energiák elkezdenek behatolni a heliopauseba, (vagy helioszférájába) a naprendszerünk energiahatárába. Miután belép a naprendszerünkbe, drasztikusan átrendezi az energiamintákat a helioszféra belsejében. A Plejádi portál megnyitása után sok Föderációs hajó (a Plejádi flottával az élen) belép a Naprendszerbe azzal a céllal, hogy kikapcsolják a Chimera-csoport strangelet bombáit a bolygó felszínén. Bár ez a művelet némi időt vesz igénybe, az első fontos lépést meg kell tenni.

A Fény erők úgy döntöttek, hogy nem vonják be a felszíni lakosságot közvetlenül ebbe a műveletbe, mivel a felszíni lakosság nem megbízható ahhoz, hogy ilyen kényes folyamatban részt vegyen. Ezért a folyamat kicsit hosszabb, de stabil és harmonikus így. Még mindig jobb meditálni a Plejádi portál aktiválásának pillanatában. Az aktiváció 2014. május 17-én lesz, 17:11-kor, közép-európai nyári időszámítás szerint. A különböző helyeken, a világ más pontjain itt nézheted meg, hogy mely időpontokba lesz.

Csatlakozhatsz a Galaktikus Föderáció hajóihoz, a Plejádi, Szíriuszi és Andromédiai flotta és más földönkívüli fajhoz a maga módján a Plejádi portál aktiválás pillanatában. És még mindig hívunk, hogy csatlakozz hozzánk Svájcba. Bár a 2014 Lehetőségek Ablaka május 17.-én lezárul, nem csökken a valószínűsége, hogy az Esemény a nagyon közeli jövőben megtörténik. A Fény erők intézkedései folyamatosak a végső áttörés pillanatáig. Minden résztvevő a szabad akarata határozza meg, hogy pontosan mikor is fog ez megtörténni.  

Eredeti forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította és a megjegyzéseket írta: http://www.fenyorveny.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.