2013. október 3., csütörtök

A Mátrix összeomlása (1. rész)

Lehet nem érzitek, de sok minden történik most a háttérben. Az előző napok folyamán 2 fő archónt semlegesítettek a Galaktikus Föderáció erői. A fennmaradó entitások 3/4 részét ugyancsak elfogták és a Galaktikus Központi Nap felé viszik. A sérült Mátrix 1/3 része már teljesen összeomlott, 88%-a pedig sérült. Ez a rész Európát foglalja magába, néhány közép oroszországi területet, de leginkább az Észak-Atlanti-óceánt. Egyes területek felett már lyukak vannak, ilyenek Afrika, Csendes-óceán, és néhány ázsiai, főként Japán területek.

Így most még jobban össze kell fognotok drága Fénymunkások, és a Mátrix összeomlására kell koncentrálnotok! A világ meditációk rásegítenek a Mátrix eltávolításában. A Galaktikus Föderáció pár nappal ezelőtti akciója és a múltkori sikeres égi harcunk eredményeképpen Gaia megerősítette azt az információt, hogy a következő 3-4 hétben felgyorsulnak az ébredések. 

Ezért ne lepődjetek meg ha a környezetetekben lévő személyek közül, akik eddig messze elkerülték a spiritualitást, azok egyik napról a másikra ezirányba kezdenek el érdeklődni.

Részletek forrása: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.