2013. szeptember 11., szerda

Az Esemény dokumentum

Az alábbi szöveget adjátok oda, olvassátok fel, nyomtassátok ki azoknak az Esemény megtörténte után, vagy előtt, akik nem voltak, illetve vannak rá felkészülve eléggé, ha úgy érzitek helyesnek.

Az Eseményről egyébként, még itt vannak bővebb információk.

A Földet és lakóit 25.000 éve bebörtönözték és karanténban tartják egyfajta fekete lyukban. Eddig a sötét oldal, vagy ahogy hívjuk őket az Elit (Cabal) irányította és manipulálta az emberiséget. De most 25.000 év börtön után végre kiszabadulunk a fekete lyukból. A mi bolygónk az utolsó a galaxisban, amely felszabadításra vár. Ez a lépés az eseményhorizont vagy az Esemény. Az Esemény lesz bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem fizikai síkon. A nem fizikai síkon érzékelni lehet majd egy nagy hullámát vagy villanását az Isteni energiának és fénynek, amely a Galaktikus Központi napból fog a bolygó felszínére érni. Ez a Napból érkező speciális fény vagy villanás áthatol a Földön, és az emberiség egészén. Nyugalmat fog árasztani az emberek felé a szeretet energia fényében, és véget vet a kettősségnek. Ilyen nagyszerű és erőteljes energia eddig nem volt látható, vagy érezhető a Földön. Mindenki tudni és érezni fogja a Földön, hogy valami történt. Ez még számunkra is meglepetés lesz, akik tudunk erről, mikor meg fog történni. Ilyen még nem történt ezelőtt. Egyáltalán nem lesz ijesztő, inkább egy nagyon pozitív esemény. 

Ha nem tudtad, hogy mindez meg fog történni, aminek jelenleg az átélője vagy a Földön, akkor olvasd el az alábbi szöveget, hogy megérthesd. Próbáld megérteni az információkat, melyek a tiszta és valódi igazságot tartalmazzák a bolygóról és a világról valamint a jelenlegi helyzetről, amelyről mi, korábban felébredettek már tudtunk és készültünk is rá, amint láthatod, miközben olvasod ezt a szöveget. Most annak a világméretű felszabadítási folyamatnak az életbe lépését látod magad körül, amely az egész bolygón megtörténik. Ezt már az őseink is megjósolták és próbáltak utalásokat tenni rá, de a földi háttérhatalom elnyomta azt folyamatosan, már 26.000 éve. Kérlek, hogy őrizd meg a nyugalmadat. Ez fontos. A Földet és az emberiséget nagyon hosszú idő óta a kizsákmányoló földi nagyhatalmak és a média tartották irányításuk alatt. Mindenféle rádióhullámot bocsájtottak ránk, hamis oltásokat és gyógyszereket adtak be nekünk, kitalált háborúkat és híreket kreáltak.  Az állandó nyolc és még annál is több órás munkával rabszolga üzemmódban tartottak minket, miközben egyre kevesebb volt a pénzkereseti lehetőség. Konfliktusokat és rosszkedvet generáltak.

Egy hamis világot húztak fel a szemünk elé és mi ezt a világot láttuk azóta, hogy megszülettünk ebbe a világba. Egy nagy színjáték volt az egész. Elhallgatták az ingyen energián alapuló technológiákat, és a földön kívüliek beavatkozását és létezését, valamint hogy több dimenzió és nem fizikai síkok is léteznek a világmindenségben. A valós történelmünket is meghazudtolták és átírták a történelemkönyveinket, de ezekről a következő napokban és hetekben értesülni fogsz részletesebben. Minden korábbi világeseményről kiderül az igazság, hogy mi is volt valójában. Minden hazugságra fény derül. Innentől kezdve, hogy immáron a Föld is felszabadult az elnyomás alól, ez a galaxis csak pozitív lényeknek ad otthont. A negatívakkal a földi kormányotok tartotta a kapcsolatot többek között a hatalomvágy miatt. Uralmuk mostantól véget ért. Az elnyomók tömeges letartóztatásai megkezdődtek és az igazságokra fokozatosan fény fog derüli. Légy nyugodt. A béke korszaka köszöntött be és ezen az úton segítik az emberiséget a fény és szeretet erői. Bízzatok bennük. A világ sokkal rosszabb irányba is mehetett volna az ő láthatatlan segítségük nélkül. Őket teljesen eltitkolta a földi kormányotok és elnevetségesítette az egész témát. Minden úgy alakult, ahogyan ők azt gondosan megtervezték. Tudták, hogy egy nap eljön a végleges bukásuk. Nem akarták, hogy gondolkozzatok és eltusoltak minden létező bizonyítékot a földönkívüli élet létezéséről is. Egy rövid időre felfüggesztésre kerülnek a pénzügyi tranzakciók, amíg bevezetésre kerül az új pénzügyi rendszer, amely teljesen igazságos. De mindez csak átmeneti lesz az első kapcsolatfelvételig. Utána a pénz feleslegessé fog válni. Emellett elérhető lesz az ingyenes energia, mely már rég létezik, de természetesen ez is titokban volt tartva és a feltalálókat, igazi tudósokat eltették láb alól.

A részleteket megtalálod többek között a www.prepareforchange.net weboldalon. De a média most már teljesen a valódi információkat fogja leadni, az irányítás visszakerült a pozitív lények és emberek kezébe.

6 megjegyzés:

 1. Éppen ideje, hogy segítséget kapjunk bárhonnan, ha mi magunk nem tudunk magunkon segíteni, mert bénák vagyunk hozzá,azaz nem vagyunk elég tudatosak, mert ha azok lennénk, akkor összefognánk és egy új dimenziót teremtenénk itt a földön,mert vallom, hogy a földön is lehet teremteni egy ideális rendszert, szimbolikusan mennyországot, ahol minden ember jól érzi magát a földi hazájában.Ránk férne már végre egy földi paradicsom.Én büszke vagyok azokra a művészekre,gondolkodó elmékre, akik reformerek voltak és pozitív változást idéztek elő a történelmünkben.Petőfi,Kossuth,Széchenyi gróf és a többiek.

  VálaszTörlés
 2. mindig ilyenekben hittem de drunvalo évek ota erröl ir mégse lett semmi.hiszem ha látom

  VálaszTörlés
 3. Látod, ha hiszed :))

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük szépen a munkát!

  VálaszTörlés
 5. Amikor folyton megy a haarp és permeteznek chemotoxxal ne csodálkozzon senki hogy kóvályog mint a legyek összel és az agya is gyagya!
  Ha olyan segitőkészek ezeket az antennákat miért nem lövik ki?

  VálaszTörlés
 6. A haarpottudtommal lekapcsoltak,de problema abban van hogy meg az a kis szazaleka aki ertesult es felvilagosult az esemenyekkel ,ketelkedik annak hitelessegeben es ez normalisnak mondhato.

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.