2013. augusztus 26., hétfő

A kritikus tömeg átlépése

A kritikus tömeg száma 144.000 ember lett volna. Ezt a számot jóval túlléptük, és boldogsággal tölt el, hogy 210.000 felébredt ember hangolódott teljesen a béke portál aktiválásra ugyan abban az időpontban. 210.000 csodálatos embernek ezen a gyönyörű bolygón egyszerre dobbant a szíve, egyként gondolkodott és cselekedett, egységet alkotott.

Gaia végre megtisztult a nem-fizikai archón és más entitásoktól. A megmaradottak menekülnek a bolygóról, vagy az égiek által a galaktikus központi napba kerülnek. A sötét erők a bolygón, már csak a cabal fizikai elit tagjai, akiket az esemény bekövetkeztekor fognak letartóztatni a fény erői. Az egyetlen eszközük már csak a média, amit ellenetek használhatnak dezinformáció és félelemkeltésre. Ezért semmi esetre se adjatok hitelt nekik.

A kozmikus béke valóságának beillesztése a bolygó téridő szerkezetébe a bolygó felszínén.
A kozmikus béke valóságának beillesztése a bolygó téridő szerkezetébe a bolygó felszínén.
A változásokat még most nem érzitek annyira, de szeptembertől felgyorsulnak, felpörögnek az események. Ennek a változásnak a végeredményeképpen az esemény most már bármikor bekövetkezhet. Csak legyetek türelmesek, ne siettessetek semmit.

Részlet forrása: Sandalphon arkangyal

2 megjegyzés:

  1. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/08/a-kovetkezo-48-oran-belul-kitorhet.html#comment-form

    Remélem, hogy megindul valami pozitív változás, mert egyre nagyobb a baj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméljük ez is egy összezavarásra irányuló rémhír. Küldjünk Fényt és meditáljunk, ahogyan szoktunk. Lehet ez az utolsó végcsapás az Esemény előtt. Mivel már eltűntek a nem fizikai entitások Sandalphon üzenetéből ítélve. Most vonulnak ki a kiűzött felek. Sok minden történhet most a háttérben, a mi feladatunk a Fény tartása, felkészültnek lenni és meditálni, szeretet kibocsájtani, csoportokba alakulni.

      Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.