2013. augusztus 14., szerda

Az új lehetőségek

Sokat haladtunk az utóbbi időben. A Fénynek hatalmas győzelmet sikerült aratni a 8-8 portálnyitásnál. Minden negatív entitást eltávolítottak az alsó mentális és asztrális síkon. Az egyetlen nem-fizikai negatív entitások most a félgömb implantátumok mögött bujkál az éteri síkon. Ha kilépnek a félgömb implantátumokon kívül, rögtön eltávolításra kerülnek. Ez nem elég nekik, hogy fenntartsanak 7.200.000.000 implantátumot a megtestesült inkarnálódott embereken, így néhány félgömb implantátum már szétesőben van, és néhány szerencsés ember már teljesen mentes minden negatív és nem-fizikai interferenciától.

A fennmaradt éteri negatív entitások a támadásukat most a Fényharcosok és a Fénymunkások ellen koncentrálják, de a végső eltávolításuk elkerülhetetlen, és nem fog elmaradni. A félgömb implantátumokon kívül az angyali lények gyógyítják a háború-sújtotta éterikus és asztrális tájat, megtisztítják a megmaradt anomáliáktól és helyreállítják a nem-fizikai síkon az eredeti paradicsomi állapotot.

Az Ellenállási Mozgalom közölte, hogy mivel a nem-fizikai sík hamarosan tiszta lesz, ez rendkívül fontos lesz abban, hogy végre elérjen a bolygó egy bizonyos fokú összhangot a felszabadító mozgalom által, minthogy most mint utolsó megmaradt tényező, az összhang hiánya késlelteti az Eseményt.

Nagyon fontos a helyi infrastruktúra csapatok felkészültsége is az Eseményre (a prepareforchange.net weboldal, vagy magyarul a felkeszulesavaltozasra.blogspot.hu weboldal), meg kell szervezniük magukat oly módon, hogy válaszolni tudjanak majd a zavarodott lakosság millió feltett kérdéseire késedelem nélkül az Esemény idején.

Az emberek folyamatosan próbálják kitalálni az Esemény idejét, de ezzel csak a drága energiájukat pazarolják el. Az emberek, akik várják az Eseményt, ugyanezt teszik. Sokkal jobb lenne, ha mindenki a saját Esemény támogató csoportjában indulna el most! Az Ellenállásnak bizonyos számú funkcionális Esemény csoportra van szüksége, mielőtt az akció elindul. Ezek az Esemény csoportok elnyelik a hirtelen változás sokkját, hogy az emberek többsége képes legyen kezelni a változásokat.

A lehetőségek két ablaka érkezik a jövőben, és mindegyik egy lehetséges idő az Esemény bekövetkezésére, ha az emberek felszíni lakossága elkezd felébredni, és együttműködni. A választás a miénk. A lehetőség egyik ablaka október-december közötti időkeretben lehetséges.

A nap mágneses mezejének megfordulása (pólus váltás) 11 és 22 éves ciklusban fordul elő, és általában társadalmi változásokat idéz elő:
http://preventdisease.com/news/13/080713_Just-Months-Away-From-Flip-Suns-Magnetic-Field-Shift-In-Human-Behavior.shtml?utm_source=080713&utm_campaign=080713&utm_medium=email

Az első lehetőségek ablakáról szeptemberben fog megjelenni több információ. A második lehetőségek ablaka 2014. március-április időkeretben lehetséges. Ezt a galaktikus mag aktiválása teszi lehetővé a G2 csillagközi felhőben:

A második lehetőségek ablaka hatalmas, mivel magába foglalja a változásokat galaktikus szinten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.