2012. november 4., vasárnap

Mi magunk idézzük elő a váltást

Észrevettétek, hogy már más az érzékelésetek? Hogy már feltétel nélkül tudjátok, hogy a Galaktikus Családunk itt van felettünk? És hogy sok ébredező emberben a változás folyamatai zajlanak? 

Ez most történik. Már folyamatban van az elszakadás ettől a globális tévhitű világból. Már érezzük a továbblépés szükségességét. Már látjuk, hogy végső soron mi-hova vezet a világban. Már látjuk, hogy mi a fontos, és mi számít igazán. Mi az ami nem mulandó. 

Ez pedig a szeretet és a valódi önmagunk. Globálisan tekintve a világra és az emberekre, a láncok már elkezdtek leszakadni. Sorra hullanak le a láncok percről perce.

Egyre jobban rájövünk arra, hogy valóban mi vagyunk a váltás fő eleme, résztvevője. Kezdünk rájönni, hogy nem várni kell valamire, hanem tudni, hogy már folyamatban van a váltás. Érezzük a bizsergést, a Fényt. Érzékeljük valódi önmagunkat. 

És ezáltal lesz a váltás. Azáltal, hogy tudni fogjuk, hogy igen, ez az amiről szó volt. Ezért volt a sok pozitív üzenet. Minden ide vezetett végül. Tudni és hinni kell, fel kell ébredni, felül kell emelkedni a valótlan részeden. 

Este ha teheted egyszerűen csak feküdj hanyatt tedd a kezed a szívedre és csak engedd meg, hogy érezhesd a közelgő új világot, valóságot, Fényt. Érezd, ahogy áramlik beléd a Fény és a tudás. Tud és jöjj rá, hogy minek a része vagy. Hogy egy nagy Galaktikus Családhoz tartozol. Lélegezd be a tudást, miközben tudod, hogy rengetegen teszik ezt a világon. És manifesztálódnak és még fognak is egyre erőteljesebben.

Még a külső manifesztálódások, meggyőződések előtt tudjatok! Hiszen ezáltal fog létrejönni mindaz, amit ígértek nekünk testvéreink. Ez szükséges hozzá. Feltétel nélkül tudni, hogy mindez a legnagyobb löket a Fénynek a bolygónkon. És ez zajlik most, egyre több ember teszi meg mindezt. Neked csak tartani kell és erősíteni a tudásod, míg mások most kezdik érezni azt.

Így fog elterjedni a Fény a bolygón. És így engedjük meg lenni.

1 megjegyzés:

  1. Szia Al David!
    Maximálisan egyetértek. A FÉNY a mienk és mi már innen csak nyerhetünk. Nem mellesleg nyerünk is :-). A sötétség meg igen bukóban van, nem kicsit, nagyon! Ja, és nagyon remélem, hogy előbb mint utóbb.
    Üdv neked, és további fénnyel teli jó munkát!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.