2012. november 9., péntek

A tizenegyedik kapu 11:11 aktiválása

Lefordítottam Cobra bejegyzését (néhol nem szó szerint, de a lényeget közölve) a következő nagy fordulópontról. FehérVándor korábbi fordításaiból is használtam részleteket. Köszönet érte. Az ez utáni első két bekezdésben egy kis bevezetést állítottam össze szintén FehérVándor korábbi fordításaiból a dolgokról.

A második lehetőség kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílt a Földön a Döntés Napján. Ez a mostani Tizenegyedik Kapu pedig a fordulási pontja a folyamatnak. A kilépési pont pedig a A Kapcsolódás Napja lesz december 21-én.

Ameddig ez a  kapu nyitva áll, a Forrás a lineáris phasar áramlás direkt dimenziós fordító AN átalakító rendszerén keresztül állandó Fény ragyogással fogja beborítani a Földet. December 21-re az AN dimenziós fordító rendszer teljesen működőképes lesz. Nagyon valószínű, hogy az Esemény (letartoztatások kezdete) ezen időszak alatt fog bekövetkezni, amely persze tőlünk függ.

Itt az ideje, hogy a következő szintre lépjen a bolygónk rezgési frekvenciája. Ebből kifolyólag tehát ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban illetve egyénileg a Tizenegyedik Kapu aktiválása alkalmából. Ez a  fordulópont, ahol a második lehetőség kínálkozik.

Teremtsük meg a kritikus tömeget. Segítsük a kompressziós rács végleges befejezését, amely kiváltja a végleges elszámolását a sötétségnek a bolygónkon.

A tömeges erőfeszítésünk ezen a napon a Terv mielőbbi elindításának az érdekében történik. Meditációnk a szabadságunk és a függetlenségünk deklarációja lesz! Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szívesen részt vennének, kérlek oszd meg velük! Valamint többek között a facebookon és a youtubeon is megoszthatod.

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118.000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144.000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról és a döntéshozatalról illetve aktívan részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktívan vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodsz, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kívánt hatás elérésének érdekében, november 22-én. A pontos kezdési időpontok alább találhatóak:

Magyarországon November 22-én, csütörtökön 12:11-kor kezdődik!

01:11 HAST (Hawaii)
02:11 AKST (Alaska)
03:11 PST (Los Angeles)
04:11 MST (Denver)
05:11 CST (Houston)
06:11 EST (New York)
09:11 BRST (Rio de Janeiro)
11:11 GMT (London)
12:11 CET  (Párizs)
01:11 SAST (Dél-Afrika)
01:11 EET (Bulgária)
03:11 MSK (Moszkva)
04:41 IST (India)
07:11 CST (Peking)
08:11 JST (Tokyo)
22:11 EDT (Sydney)


11:11 egy többdimenziós híd két valóság-rendszer között. A régi valóság a dualitás. Az új valóság az Egység. Ezen az ajtón már 1992. január 11-én beléptünk. Ezután zajlott a 20 éves aktiválási folyamat a 11:11 kapun belül, hogy rögzítse az Egység jelenlétét ezen a bolygón. Most aktiváljuk a 11. kaput, hogy az Egység tudata hozzáférhető legyen mindenki számára, mint még soha ezelőtt.

Cobra ezen bejegyzésében még megtalálható sok tájékoztató link is, annak aki tud angolul. A meditációhoz tartozó videó útmutató ezen a linken elérhető.

2 megjegyzés: