2012. október 19., péntek

A Döntés Ereje: 2012.10.21

Cobra tegnap ismét közzétett egy üzentet a Döntés Napjáról. Nem fordítottam le az egészet, csak néhány fontosabbnak vélt mondatot. Tehát csak az első bekezdés Cobra fordítása. Íme.

Az emberiség meghívta a sötétséget az Atlantiszi időkben. Ez egy régi Döntés volt, ami kiváltotta a jelenlegi állapotot. Most egy új Döntés Napjához érkeztünk. Hívjuk meg a Fény erőit. Tegyen mindenki a bolygó felszabadulásáért.

Magyar idő szerint, 2012.10.22-én hajlani 03:30-kor végezd el te is a meditációt a bolygó felszabadításáért. Hiszen ekkor nyílik meg a második lehetőségek kapuja a mennyei beavatkozásnak. A dolgok elkezdenek manifesztálódni a világunkba ha elegen összpontosítunk és meditálunk ekkor. Hiszen a Fény közvetlenül áradhat szerte a világunkban, ezzel felszabadítva azt.

Tegyük meg a Fény áttörését. Hogy utána szemtanúi legyünk, ahogy az emberek és a külső körülmények intenzív javulásnak indulnak és hogy elindulhasson a terv első fázisa, a háttérhatalom felszámolása és tömeges letartóztatása.

Most pedig íme FehérVándor új fordítása Cobrától, ezzel kapcsolatban.

3 megjegyzés:

  1. Sajnos rengeteg téves információ kering a neten. Ez a Cobra is 90%-ában téves dolgokkal tömi a gondolkodni nem akaró fejeket. A sötétséget nem az emberiség hívta a Földre, hanem Jahve.Mennyei beavatkozás nem lesz, nem is lehet, mert az embereknek saját maguknak kell meghozni a döntést, és választani a szeretet útja, és a sötétség között.A kritikus tömeg messze nincs és valószínű nem lesz meg, mert ehhez 144000 Krisztustudatra ébredt ember kell, aminek csak nagyon töredéke van meg.Az hogy ennyi ember meditál, és látszólag elhatározza magát, még nem sokat befolyásol. Mindenkinek egyénileg kell dolgoznia magán, és nem csak tessék-lássék, hanem keménnyen. Az, hogy ezrek elhatározzák, hogy a szeretet és fény útján járva várják az égi vagy egyéb beavatkozást, az nem sokat ér. Aminek ténylegesen van értelme az, hogy szembenézzenek magukkal az emberek, feltárják maguk elől is titkolni vágyott sötét dolgaikat, hogy ha minden kis ügylet napvilágra kerül aszeretet fényében, akkor se legyen senkinek mit szégyellni.

    Szeretettel:
    Fénykereszt és Lejegyző

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban magunknak kell változtatni. De magunk által másnak is segíthetünk. Valamint kapunk segítséget a Fény erőitől is. Nem vagyunk teljesen magunk. Ezek után sem (a döntés napja meditáció) nem tudom azt mondani, hogy ne lenne semmiféle globális, nagy változás az elkövetkező fél évben.

      Személy szerint én a meditáció után, amikor már fél-álom szerű állapotba kerültem hihetetlen erős Fény energiát éreztem az egész testemben áramlani, "átfolyni" és növekedni. Mindezt kétszer egymás után egy kis szünettel. Ami ezután történt arra nem emlékszem már, gondolom elaludtam.

      De többen is pozitív tapasztalatokról számoltak be eddig. Majd meglátjuk, de úgy gondolom nem hátrány ha csak a jóra koncentrálunk és arra, hogy a változás a küszöbön áll. :)

      Törlés
    2. Kedves David!
      Olvasd el a http://uzenetekazeterbol.blogspot.hu/-n mi Földanya meglátása, és kérése a ilyen meditációkról. Beavatkoztok tudatlanul olyan energiákba, amikbe nem kellene. Lehet, hogy a kicsit magasabb energiák szép élményt okoznak, de a hátéérben mit befolyásol, az csak kevesen érzékelik. A felelősség persze a meghírdetőé, és a végrehajtóké egyaránt.

      Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.