2012. október 10., szerda

A Döntés Napja: 2012.10.21

Lefordítottam Cobra legújabb üzenetét videó és szöveg formájában is, íme:

 
Eredeti cikk: http://2012portal.blogspot.hu/2012/10/make-this-viral-dayof-decision-10-21.html

Itt az ideje lépéseket tenni. Itt az ideje, hogy világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük. Ezért kisebb, nagyobb csoportokban álljunk össze, mint egyénekkel vagy, mint párokkal a Döntés Napján, amikor megnyílik a második lehetőség kapuja.

Tömegek fognak összegyűlni és döntést hozni arról, hogy bolygónk felszabaduljon a zsarnokság és minden sötét erő alól, mely történelmünkben először fog előfordulni, esélyt adva arra, hogy mi hozzuk létre saját sorsunkat, mint szabad polgárok a Földön.

A mi tömeges erőveszítésünk lesz ezen a napon az áttörés, ami segíti aktiválni a bolygót, hogy annak gyümölcse eljöhessen. Aktiváljuk, hogy ezen a napon meg legyen a nyilatkozatunk a szabadságra és a függetlenségre. Terjeszd ezt az üzenetet! Oszd meg világszerte! Tedd fel a weboldalaidra és a blogjaidra. Vagy ha van bármilyen más alternatívád, akkor oszd meg ott. Hozz létre facebook csoportot, akár a saját országodra vonatkozóan, akár a világ más országaira együttesen. Létrehozhatsz egy videóit is erről és tedd fel például a youtube videó megosztóra.

A kritikus tömeg erre az aktiválásra a kívánt hatás érdekében, mintegy 118.000 embert jelent világszerte, akik ténylegesen végzik a fókuszálást. De ha figyelembe vesszük, hogy az emberi képességeink nem mindig tökéletesek, akkor 144.000 emberre van szükségünk a kritikus tömeg eléréséhez.

De elolvasni mindezt egy dolog, viszont teljesen más az, amikor elhatározod magad. Ösztönözzétek egymást, hogy a lehető legtöbb ember vegyen részt mindebben, még akkor is, ha éppen a kora reggeli órákra esik a meditáció a saját időzónádban.

A cabal (összeesküvés) megértette a szabad akarat és a saját döntések erejét. Ugyanis ők felhasználták a szabad akaratot, arra hogy negatív döntésekbe sodorjanak, minket, embereket. Így tudtak minket a kontroljuk alatt tartani oly sokáig.

Most az emberiségnek szüksége arra, hogy visszaszerezze ezt az erőt. Ki kell használnunk a szabad akaratunkat és létre kell hogy, hozzuk a pozitív gondolatainkat és saját döntéseinket, mi magunk által. Amikor mindezt emberek tömegei teszik, létrejön a változás.

Mindezt megtesszük mindannyian Október 21-én illetve 22-én, természetesen mindenki a saját időzónájának megfelelően.

Magyarországon Október 22-én hajnali 03:30-kor lesz ez az időpont.

03:30 HAST október 21. st (Hawaii)
05:30 AKDT október 21. st (Alaska)
18:30 PDT október 21. st (Los Angeles)
19:30 MDT október 21. st (Denver)
08:30 CDT október 21. st (Houston)
09:30 EDT október 21. st (New York)
22:30 BRT október 21. st  (Rio de Janeiro)
02:30 BST október 22. nd (London)
03:30 CEST október 22. nd (Párizs)
03:30 SAST október 22. nd (Dél-Afrika)
04:30 EEST október 22. nd (Bulgária)
05:30 MSK október 22. nd (Moszkva)
07:00 IST október 22. nd (India)
09:30 CST október 22. nd (Peking)
10:30 JST október 22. nd (Tokyo)
11:30 AEST október 22. nd (Sydney)

Ha esetleg nem szerepelne a saját országod ebben a rövid listában, akkor tekintsd meg az alábbi linket itt: http://www.timeanddate.com/time/map/

Utasítások:

1.    Lazítsd el a testedet és az elmédet miközben figyeled a légzésed néhány percig.
2.    Képzelj el egy elektromos kék fényt, amint a galaktikus központi napon keresztül áthalad a testeden a Föld középpontja felé. Tartsd meg ezt a fényt néhány percig. Aztán, hozz egy olyan feltétlen döntést, ami bolygónkat és az embereket szabaddá teszi.
3.    Vizualizáld a módját, ahogyan te magad hozzájárulsz a felszabadítás folyamatához. Fedezd fel az adottságosaidat és dönts arról, hogy ezek az adottságok a mi végső lépéseink a bolygó felszabadításához. Tudd, hogy rengeteg más ember is támogatja ezt a folyamatot és együtt még erősebbek vagyunk.

A Döntés Napja után rengeteg lehetőséged lesz, hogy meghozd a döntéseidet a mindennapi életedben is. A belső hangod fog vezérelni, abban hogy mit kell tenned. Tudd, hogy a döntésed a valódi életben zajlik. Bizonyos külső körülmények, vagy nem fizikai negatív entitások megpróbálhatnak befolyásolni. A kulcs ehhez egyszerű. Ragaszkodj a döntésedhez függetlenül a külső körülményektől. Minden ember a pozitív döntésével a planetáris felszabaduláshoz és a Fény győzelméhez járul hozzá.

Nyilatkozat: Ez az Október 21-i dátum valószínűleg nem az a dátum, amikor Az esemény is zajlani fog.

Információ a második lehetőség kapujáról: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/09/30/masodik_lehetoseg_kapuja_cobra_konferenciak

Frissítések a Döntés Napjáról: http://2012portal.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése