2024. május 15., szerda

Napkitörések spirituális hatásai

Május eleje óta bizonyára azok is felfigyelhettek a napkitörésekkel kapcsolatos hírekre, akik eddig nem követték rendszeres figyelemmel a naptevékenységeket és az ezzel kapcsolatos információkat. Ennek fő oka, hogy már leplezni sem tudnák a közelgő változásokat, hiszen szemmel látható égi jelenségeket, fényeket is okoznak ott, ahol egyébként ez kissé szokatlan.

Balaton 2024 május

A kitörések oka a napkorona mágneses térkonfigurációjának instabilitása, vagy egyensúlyvesztése, melynek következtében a térszerkezet hirtelen megváltozik, jelentős energia szabadul fel és a kiegyensúlyozatlan mágneses erők hatására a korona anyagának egy része kidobódik. A részleteket illetően persze ennél bonyolultabb és összetettebb az egész folyamat. Így most nem is megyünk el a tudományos irányba, hiszen ezekről bőven van mindenféle információ az interneten. Persze kérdés, hogy közülük is melyik és mennyire valós tartalmú. A következőkben inkább igyekszünk kitérni az ezzel kapcsolatos spirituális vonatkozásokra és a közelgő pólusváltásra.

Napunk rendelkezik egy 11 évente ismétlődő tevékenységi ciklussal. A napciklusok hitelesített mérésének megkezdése óta ez a mostani lesz a 25. amit feljegyezhetünk. A ciklusok általában hasonlóan telnek, nyugodt és viharosabb időszakok váltakoznak bennük, bár a történelem során volt már jó néhány kivétel is ez alól. Például az egyik korábbi bejegyzésben is említett Carrington esemény, ami a legintenzívebb, valaha feljegyzett geomágneses vihar volt. Amire várunk az várhatóan még ettől is erősebb lesz. Napunk aktivitásának szintje szintén változó, így nem könnyű megbecsülni a maximum és a minimum értékeket.

Napciklus előrehaladás

Mindhárom ciklus, a kozmikus, a galaktikus és a napciklus is a 2025-ös felemelkedési kapu megnyitásánál futnak össze, ami egy tájékoztató jellegű mérföldkő számunkra, hogy megbecsüljük, mikorra várhatóak a nagy változások. A naptevékenység tovább fog növekedni, mivel egyre közelebb kerülünk a 25. napciklus naptevékenységi maximumához, ami nagyjából 2024 vége és 2025 nyara között várható. Alekszandr Csizsevszkij korai kutatásai kimutatták, hogy minden társadalmi zavargás 60%-a minden egyes naptevékenység maximuma után másfél éven belül történik. A kundalini energiákat is megnyitja és erősíti a naptevékenység. A szabadság iránti vágy fokozódni fog az emberekben. Sokunknak különböző testi tünetei is lehetnek, ahogyan beintegráljuk a változások energiáit.

A napkitörések folyamatosan gyengítik a Föld mágneses mezejét. Kitalálták a globális felmelegedésről szóló átverést, hogy így tusolják el az igazságot a közelgő pólusváltásról. Sok vezető politikus és híresség ugye már bunkereket is épít, ahogy olvashattuk korábban. De nem fogják tudni elkerülni a felelősségre vonást és nem bújhat el senki ezen hatalmas változások elől. A közelgő pólusváltás az egyik legnagyobb titkuk, amit próbálnak rejtegetni. De fény derül az igazságra és az a mágneses kibillenés, ami a fizikai pólusváltás előjele, már jelenleg is zajlik.

Az Eseményt követően egy bizonyos ponton fizikai pólusváltás lesz a Föld forgástengelyében, amit az fog kiváltani, hogy a Napunk egy mikronóvává fog válni, amit a Kozmikus Központi Nap és a Galaktikus Központi Nap aktivitása fog kiváltani. Majd a beindított Nap egy óriási plazmahullámot fog kibocsátani, ami elő fogja idézni a földkéreg elmozdulását, a forgástengely el fog mozdulni és mintegy 1,6 km magas szökőárhullámot fog előidézni. Az összes Fényterület teljesen érintetlen marad a szökőárhullámtól, mivel ezeket fejlett technológiák fogják védeni, amit majd a pozitív fajok fognak nekünk adni az Esemény után. Illetve evakuálva (biztonságban) lesznek azok, aki készen állnak a változásokra és a későbbi felemelkedésre, így nem kell aggódni ezen drasztikusnak tűnő változások miatt. Az egész Esemény és Napkitörés nagyban összefügg a bolygó felszabadításával is.

A felszíni lakosság nagyon kevés tagja tervezi, hogy a föld alá vonul az Agarthai hálózatba. A legtöbben a felszínen maradnak, szembenéznek a saját félelmeikkel, szembenéznek a saját pszichológiai problémáikkal a pólusváltás bekövetkeztéig. Szintén az emberek nagyon kis százaléka lesz az, aki el fogja majd érni a felemelkedést a bolygón, vagy aki más csillagrendszerekbe költözik. Az emberiség túlnyomó része egy ébredési és tisztulási folyamaton fog keresztülmenni.

Az északi mágneses pólus az elmúlt évszázadokban már odébb vándorolt. A változás egyre gyorsul. A mágneses mező eltolódása egyre gyorsabb és gyorsabb. Az északi mágneses mező eltolódik, és az új északi pólus nem messze lesz Thaiföldtől. Itt a várható új északi pólus, miután a fizikai sarkeltolódás megtörténik a jövőben. A mágneses mező változásának másik fontos aspektusa a földi mágneses mező gyengülése. Ez azelőtt történik, hogy a galaktikus központi Nap belép a galaktikus szuperhullám kezdeti fázisába. Ez hatással lesz a galaxis összes csillagának éteri skalármezejére. Általában ezt a gyengülést erős napkitörések és viharok váltják ki közvetlenül e bolygó felé.

1859-ben volt a fentebb is említett Carrington esemény, ami egy nagyon erős napvihar volt, amely akkoriban elég drasztikusan befolyásolta a bolygó felszínén lévő elektromos hálózatokat, már ami volt ekkor. A távíróvonalak tönkrementek és tüzet okoztak, mert a vihar olyan erős volt. Ha hasonló történne most, akkor az nagy kihatással lenne az összes elektronikai berendezésünkre. Ez a vihar indította el a földi mágneses mező gyengülésének folyamatát. Azóta a Föld mágneses mezeje egyre jobban gyengül. Ha a mágneses mező túl sokat veszít az intenzitásából, az fizikai pólusváltást vált ki.

Carrington esemény 1859

A földkéreg a köpenyen nyugszik. A kéreg és a köpeny között van egy bizonyos terület, amelyet Mohorovicic-diszkontinuitásnak nevezünk. Ez egy olyan terület, ahol áll a likviditás. Ha a mágneses mező elég erős, ez a terület elég szilárd ahhoz, hogy a köpeny megtartsa a kérget és együtt forogjon. Ha a mágneses tér túlságosan lecsökken, a terület olvadni kezd és túl puha lesz. A földkéreg elszakad a köpenytől, ahogy a Föld forog, a kéreg elkezd ellenőrizetlenül a köpeny körül mozogni. Ez hozza létre a fizikai pólus eltolódást. Az óceánok ugyanazon a ponton mozognak, és ez létrehoz egy mega cunamit, ami 1-2 mérföld magas lesz, és ami a bolygó legtöbb száraz területét elmossa, kivéve a nagyon magas hegyeket. Ilyen cunami várhatóan 13.000 évente fordul elő. Sok legenda kering a múltbeli sarki eltolódásokról a világon, hogyan hatott az emberiségre az ősi civilizációkban. Általában néhány ember túlélte a sarki eltolódást, és új civilizációt alapított. Az utolsó ilyen a Noé bárkája történethez kapcsolható.

A Föld mágneses mezejének erőssége tehát már legalább 25%-kal csökkent. És minden évben nagyjából 2%-ot veszít az intenzitásból. A gyengülés felgyorsul. Az erős napkitörések drasztikusan csökkenthetik a Föld mágneses mezejét. Normális 11 éves napmaximum ciklusunk van, ami 10x-es napkitörést jelent. Ez elég erős. Néhány napkitörés 20x-os napkitörést is okozhat, ami még ennél is erősebb. Talán évszázadonként egyszer van 30x-os napkitörés. Az utolsó ilyen 1859-ben volt. Talán egyszer egy évezredben van egy hatalmas 40x-es napkitörés. Napunk körülbelül 11 évenként éri el maximális erejét. Minden egyes maximumban erős napkitörések várhatóak.

Úgy tűnik, közeledünk az új napenergia maximumhoz. A napunk egyre erősebb, mint látható. Az új napciklusok, amelyek várhatóan körülbelül egy év múlva (2025 körül) kezdődnek, kiterjedt napkitöréseket produkálhatnak, amelyek a Föld mágneses mezejének összeomlásához vezethetnek, talán 20%-os valószínűséggel. Ezután a szokásos erőteljes napmaximum okozhatja az összeomlást és a sarki eltolódást. Ha ismét valami olyasmi történik, mint a Carrington esemény, az biztosan pólusváltást fog okozni. Amikor ez megtörténik, a Nap részecskékkel bombázza a Földet, és a bolygó mágneses mezeje összeomlik, és ezek a részecskék elérik a felszínt. Ha a részecskék elég erősek, akkor folyamatos tüzeket, földrengéseket, vulkánkitöréseket hoznak létre. Ha pedig túl erősek, akkor fizikai pólusváltást válthatnak ki.

Föld mágneses mező

Érdekes megfigyelni, hogy a tudósok előrejelzése, mennyire szembemegy a tényleges adatokkal. Amint azt láthatjátok, sokkal erősebb, mint ahogyan azt ők gondolták. Ez egy nagyon erős napmaximum lesz. Egyesek szerint ez idén, mások szerint pedig 2025-ben. És a fizikai pólusváltás nagy valószínűséggel a napmaximumban fog bekövetkezni, ám a fényerők valószínűleg meg fogják ezt akadályozni. Tehát annak a valószínűsége, hogy a pólusváltás ebben a napmaximumban következik be, talán 10-15 százalék. Valószínűbb, hogy a következő napmaximumban fog bekövetkezni, ami 2036-2037 körül lesz. Vagy még ennél is valószínűbb, hogy 2049-ben. A végső Galaktikus Pulzálás nagy valószínűséggel egy későbbi ponton fog bekövetkezni. De maga az Esemény, amely a cabal és a sötét erők fizikai eltávolításáról szól, ennél sokkal, de sokkal hamarabb várható.

A teljes sötétség rendkívül felgyorsult kitakarításánál tartunk, úgyhogy minden kezd megőrülni. Az összes lefojtott sötétség a felszínre tör. Ez a megtisztulás fázisa. Amikor ez a folyamat a tetőfokára hág, az az Esemény (kritikus hőáramlás) pillanata. Tehát ez lesz a legőrültebb pillanat. De ez nem a Galaktikus pulzus pillanata. Ez nem a pólusváltás pillanata. Nem a Mikro Nova esemény pillanata. Ez a Fényerők pillanata, amikor beavatkoznak a bolygó felszínén, eltávolítják a sötét erőket, és megkezdik az emberiség gyógyításának folyamatát. Ezután az emberiségnek lesz némi ideje, hogy keresztülmenjen a gyógyulási folyamaton, és felkészüljön a pólusváltásra, vagy a közelgő Napkitörésekre, vagy a Galaktikus Szuper hullámra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.