2023. április 23., vasárnap

Fény portál aktiválás

2023.05.01-én, hétfőn, magyar idő szerint este 19:06 órakor ismét egy hatalmas világmeditáció lesz. Nem is akármilyen, hiszen ez életünk eddigi legerőteljesebb bolygószintű aktiválása lesz. Az Esemény előtti utolsó fázisba lépünk energetikailag is. Tudjuk, hogy sok a késés, éppen ezért itt az ideje, hogy mindenki rászánjon 20 percet a meditációra. Az időpont is megfelelő, ráadásul a munka ünnepe lesz majd azon a hétfőn.

Az alábbi posztban említett meditáció Facebook eseménye.

https://www.facebook.com/events/1445827526209498

A magyar nyelvű vezetett meditáció.

https://youtu.be/8hNzLRKskqo

Bővebb részletek a meditációról.

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/03/terjesszetek-feny-portal-aktivalas-2023.html

A magyar nyelvű vezetett meditáció letölthető MP3 fájlban is az alábbi linkek egyikéről.

https://drive.google.com/file/d/17HODt8PcQGxnsUePggMpeJ3YbQs9_yAF/view?usp=sharing

https://easyupload.io/c6yl5t

Ha egyik sem működne valakinek, írjon a davidalaje kukac gmail pont com e-mail címre üzenetet.

A meditáció javasolt időtartama 20 perc. Jöjjenek az instrukciók.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével megnyíljon a Fény Portálja.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozza létre a védelem körét körülötted a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból kiáradva, szétszóródik e világegyetem összes galaxisának Központi Napjához, és átáramlik az M87 galaxis Központi Napján is. Majd képzeld el, hogy ez a Fény aktiválja a Galaktikus Központi Napot, majd áthalad a galaxisunkon, majd belép a Naprendszerünkbe, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó összes lényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden megmaradt sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, véget vet minden háborúnak, eltöröl minden szegénységet, és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el az emberiség nagy spirituális ébredését és a pozitív földönkívüli fajokkal való kapcsolatfelvételt. Képzeld el a Vízöntő Korszak új nagy Kozmikus Ciklusának kezdetét, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lénynek a Földön.

Ez az aktiválás egy nagyon erőteljes ciklus befejezésének pillanatában történik. Ez a pillanat kijelöli azt a pontot, amikor a Galaktikus Központból származó energia teljes erővel elkezd áramlani a bolygó felszíne felé, mivel az idő fogytán van. Ha sikerül 144.000 önkéntest összegyűjtenünk erre az aktiválásra, akkor a Galaktikus Központ energiája kiegyensúlyozott módon lehorgonyozódik a bolygó felszínén. Ez fogja biztosítani a leggyorsabb és legharmonikusabb átmenetet ennek a bolygónak, és valójában az egész bolygó energetikai frissítését fogja megteremteni.

Egyébként dolgozik az ellen oldal ismét a pozitív, eseményt felgyorsító, átmenetet megkönnyítő meditációnk ellen, de egy másodpercig sem adunk energiát ennek (eddig sem adtunk soha), sőt még nagyobb erőt ad, hogy el kell végeznünk együtt, minél többen. Legyen egy hatalmas, epikus áttörése a Fénynek. Nyilvános a teljes meditáció videója, szövege és hanganyaga is, nincs semmi titok benne. Sokan megelégeltük a késéseket és az itteni szituációt ugye? Akkor ideje cselekednünk és végre manifesztálni, mindazt amire várunk régóta, a változásra, eseményre, felemelkedésre, Galaktikus testvéreinkkel, lélekcsaládjainkkal, ikerlángunkkal való találkozásokra, egyesülésekre. Rengeteg minden vár ránk, vegyük ki az aktív részünket és szánjunk rá 20 percet.

Azóta, mint kiderült a kritikus 144.000 létszámot biztosan meghaladtuk, tehát sikeres volt a meditációnk. További frissítések ezzel kapcsolatban is a szokásos módon többek között Cobra blogján és az Ellenállás blogon vagy a Cobra magyar telegramon található.

A bejegyzés utoljára frissítve: 2023.05.05

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.