2022. március 25., péntek

Felkészülés a változásra

Jelenítsd ki naponta többször is az erőteljes, határozott, őszinte szándékod, hogy szeretnéd a pozitív változásokat azonnal és képes vagy elengedni a harmadik dimenziós életvitelt. Készen vagy arra, hogy ebben a valóságban a feje tetejére álljon minden és elinduljon a jó irányba. El kell engeded majd mindent, ami jelenleg az életed részét képezi. Kezd el most energetikailag. Készülj a felemelkedésre. Csak idő kérdése és csak tőled függ. Megelégelted ezt a közeget, az ismétlődő szürke napokat. Kérd a Teremtőt és a Fény erőit, hogy minél előbb avatkozzon be a folyamatokba, amennyire csak megteheti. Univerzális szempontból az idő kopogtat és a változások elkerülhetetlenek lesznek, melyek előttünk állnak. Meg kell lovagolnunk a hullámot, vagy elsodor.

Az emelkedés előtti zűrzavarban erőt kapnak az igazán tudatos, erős lelkek. Nem fognak azonosulni az összeomlással, hanem az új lesz a szemük előtt, amit annyira várak, vártunk. Sokan belefásultunk, sírunk, szenvedünk, nem csoda, hiszen nem látjuk értelmét ennek a világnak, ahol minden mű és valótlan, hazug. Teljesen barbárnak tűnnek. Már úgymond nem ide tartozunk, nem ebbe a közebe. De szükség van a jelenlétünkre nagyon is, hogy ne legyen az átmeneti káosz katasztrofális. A mi kisugárzásunk tartja fenn a bolygó megmenekülését és teszi lehetővé majd a felemelkedését is. A bolygó energiájának szüksége van ránk és nekünk is rá, mivel még itt vagyunk rajta mindig.

Jelenleg a föld energetikai felemelkedése zajlik az eddigi harmadik dimenziós rezgésszintről az ötödik dimenziós rezgésszintre. A harmadik sűrűségben rezgő lelkek teljesen belekapaszkodtak az alacsonyabb rezgésű egóikba. Úgy fogod majd találni, hogy az apokalipszis folytatódni fog. Az apokalipszis szó egyébként valaminek a feltárását jelenti, ami eddig el volt rejtve a szem elől. Azt fogjátok tapasztalni, hogy egyre több és több negativitás jön elő a felszínre a tudatosságotokból éppen azért, hogy meggyógyuljanak, megbocsátás alá kerüljenek és el lehessen engedni azokat. Ez így van, igaz a globális és egyéni színtereken is egyaránt. Az alapítók (tizenkettek tanácsa) csatornája szerint a galaktikus váltás és felemelkedés 2025 körül várható.

Ha egyszer elér egy szintet a folyamat, nem lesz megállás a külső fizikai megnyilvánulásban sem. Akkor teljesen beaktiválódhatunk és érezni fogjuk még tisztábban, hogy mit kell tennünk. Hiszen akkor már (esemény után) nem lesz a mátrix fátyol, amely elhomályosít rengeteg dolgot. Mindenki maradjon a pozíciójában, maradjon nyugodt és kitartó, hiszen minden úgy fog történni, ahogyan annak kell. A sok mellék út, egy véghez vezet. Ez már maga a próbatétel, hogy ki kell tartani és stabilnak maradni.

Ha képes rá az egyikünk, másikunk, harmadikunk, akkor Te is és Ő is. Ezért vagyunk mi az alapkövei az elkövetkezendő dolgoknak. Egymást is tápláljuk energiával, mint például, hogy most ezt olvasod is, emlékeztetőt ad, hogy meg se próbáld feladni közvetlenül a cél előtt. Térj vissza a helyedre és maradj stabil és tartsd a Fényt, ez a feladatod, ez a lelket mozgatója, küldetésed, magasabb feladatcélod itt és most. Legyen akkor háború, katasztrófa, pucolódjon ki mindent az összeomlás folyamata, annál nagyobb erővel tudja maga mögött hagyni majd az emberiség ezeket a sötét hatalmak által kreált burok hamis világot, amit teremtettek.

Közeleg a fordulópont. Ez már mind a múlt, képzeld el, hogy ott vagy már, amikor történik az esemény és a felszabadulás és elindulhatunk a felemelkedés felé. Már nagyjából csak 3-6 év van hátra a teljes bolygó átalakulásig. Ezt tudatosítani kell, hogy már nagyon kevés az idő és sűrű lesz a menetrend. Ez már az előkészítés arra, hogy készen álljunk rá. Így adjon erőt mindenkinek, hogy ezek ténylegesen már az utolsó napjaink ebben a létben és egyáltalán nem fog hiányozni senkinek ez a hamis világ és rendszer. Megéltük, tanultunk, fejlődtünk. Ez van most, hogy ezt felismerjük és befogadjuk, hogy véget ért, vegyünk búcsút a harmadik dimenziós léttől stílusosan, emelt fejjel és erősen, stabilan. És térjünk vissza, vagy fel a magasabb létbe, közegbe, tudati, testi, lelki állapotba.

Értsétek meg nincs sok idő hátra és kiszámíthatatlan minden egy bizonyos szinten. Bármikor beindulhat a roham tempóban haladó esemény sorozat és csak úgy kapkodni fogja a legtöbb ember a fejét. Készülten kell állnunk, ezért is vagyunk itt és most. Ezekkel már ne legyen sok dolgunk, amikor más, magasabb szintű feladataink lesznek.

Készen állunk a változásokra, befogadjuk a változásokat, mi vagyunk a változás, most történik a változás! Mind együtt leszünk, nem vagy egyedül, a galaktikus és magasabb szinteken lévő családod, barátaid, testvéreid várnak. Ott mindenki egy nagy család, nincs ez az itteni rendszer. Mindenki örül annak, ami, nincsenek korlátok, szegénység, szenvedés és hasonlók. Az ott az igazi valóság és létezés értelme, a végtelen tanulás lehetősége a világ végtelen lehetőségeiről és szépségeiről. Rengeteg dolog vár, amit most csodának és mennyországnak hívnánk. Ideje már most lélekben erre készülni és lekapcsolódni a negatív, hamarosan összeomló világról, mert mi ezen felülemelkedve térünk a mennyek magasabb birodalmaiba és létezésébe.

Semmi sem számít addig igazán az omladozó világ rendszer tekintetében, amiket jelenleg a hírekben hallani, odakint látni, eszünkbe sem fognak jutni ezek majd. Ez már nem arról szól, hogy kit ébresztesz fel, a feladat már a közvetlen pozitív energia kisugárzás és környezet, létezés, föld, önmagunk emelése. Annyira mennyei és tökéletes az egész terv és történések folyamata, hogy később fogjuk ezt megérteni, elfogadni és végül tovább lépni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.