2021. november 13., szombat

Bolygófelszabadítási petíció

Sok jóindulatú civilizáció van ebben a Galaxisban. A spirituális fejlődés magas fokán élnek, és erőteljes, közvetlen kapcsolatuk van a Forrással. Szeretnék, ha az emberiség csatlakozna a Galaktikus családhoz, de szükségük van egy világos, erős, koherens, egységes jelre a felszíni lakosság részéről, miszerint szeretnénk a kapcsolatfelvételt.

Ezt az aktiválást kétlépcsős folyamatként fogjuk végezni, az első lépés az alábbiakban található Bolygófelszabadítás petíció aláírása, a második lépés maga a meditáció, ami 2021. december 21-én lesz, magyar idő szerint 17:00-kor, amiről az alábbi két linken van még több információ.

https://ellenallas1111.blogspot.com/2021/11/terjesszetek-isteni-beavatkozas_24.html

https://t.me/magyarcobra/171

Később persze jönnek a letölthető vezetett meditációk és még több információ is a szokásos módon. Ez a kétlépéses aktiválás a lehető legnagyobb hatást fogja gyakorolni a bolygó helyzetére.

A bolygófelszabadítási petíció magyarításra került kép formájában ehhez a bejegyzéshez, azok számára, akik nem tudják lefordítani. Használjátok bátran. Maga a petíció pedig az alábbi linken.

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now 

Nyilván a nagyon személyes adatokat úgy adod meg, ahogyan szeretnéd és biztonságosnak érzed. Az irányítószám lehet négy darab nulla is és hasonlók.

Mivel a petíciót támadják és sokszor elérhetetlen, ezért van egy másik petíció is, amit akkor is aláírhattok, amikor a fő petíció nem érhető el. Íme az elérhetősége. Már ez lesz az elsődleges valószínűleg.

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

Fontos még, hogy ha aláírtad a fő petíciót, akkor ezt a másikat már nem kell. Így együtt szükséges a 144.000 aláírás. Tehát a lényeg, hogy csak az egyiket írd alá. Már 80.000 felett vagyunk összesen, osszátok meg ott, ahol csak tudjátok.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Az alábbi linken olvasható egy kis frissítés a petíció támadásával kapcsolatban.

 
A petíció videó formában. Osszátok mindenhol a petíciót, nagyon fontos.

http://youtube.com/watch?v=j88d-ROFwqA

A mediáció videók és egyebek, valamint a december 4-i előkészítő meditáció infók is ezen a linken találhatóak. Hamarosan elérhető lesz magyarul is és akkor frissítem itt a bejegyzés aljában. A december 21-i meditációra külön bejegyzés lesz majd, addig is fentebb az infók róla.
 
A Fény győzelme!

A bejegyzés utoljára frissítve: 2021.11.27

2 megjegyzés:

  1. Hogy tudom kitölteni ezt a lapot ? Nem értek Angolul és semilyen nyelven , csak magyarul. Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért csatoltam a bejegyzésben a képet magyarra lefordítva. Használd bátran a kitöltéshez.

      Törlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.