2020. december 2., szerda

Vízöntő kora aktiváció

Meghaladtuk a 144.000 kritikus tömeg többszörösét is! Sikerült, szép volt!

A szokásos módon lesznek helyzetjelentések, frissítések Cobra blogján és lefordításra is kerül az Ellenállás blogon is többek között. Ide kattintva már olvasható. Sokkal több új információt kaphatunk majd mostantól. A mátrix végre elkezd oldódni a fizikai síkon is! A nagy ébredés ideje elérkezett, többé nem lehet a szőnyeg alá söpörni a dolgokat. További infók a bejegyzés vége felé.


Miért fontos, hogy Te is részt vegyél 2020.12.21-én, hétfőn este 19:22-kor a hatalmas, tömeges világmeditáción, százezrekkel együtt a Földön, ugyan abban az időpontban? Ha elérjük a kritikus tömeget, akkor a Fényerők azonnal a meditáció után elkezdhetik az összes sötét technológia eltávolítását. A sikeres meditáció elkezdi majd lebontani a bolygón a mátrix konstrukcióját és a negatív technológiákat és ki fog takarítani sok negatív entitást a bolygó körül.
 
Rengeteg meditáló csoport lesz a Naprendszerben mindenütt, sőt, még más csillag rendszer csoportjai is fókuszálni fogják a fényüket a mi Naprendszerünk felé. Valójában még a mi galaxisunkon túli galaktikusok csoportok is részt vesznek ebben. Szóval ez egy hatalmas kozmikus esemény. A meditáció pillanatában lesz az első hatás, amikor az emberek képesek lesznek érezni az energiavillanást. Az Esemény nem most lesz még, ez nem az. Lehetőségünk lesz, hogy mostantól az Eseményig tartó időszak élvezhetőbb és kevésbé stresszes legyen. Soha többé nem lesz ilyen rossz évünk, mint a 2020-as volt. Mindenki ossza meg az információkat a közelgő, hatalmas jelentőségű meditációról!
 

2020.12.21 - HÉTFŐ - 19:22

A magyar szinkronos vezetett meditáció videó:

https://youtu.be/S9ckOqqmE5M

A magyar szinkronos vezetett meditáció MP3 változat letöltése:

https://easyupload.io/fv15wd

Facebook borítókép, használjátok! Eredeti méret ide kattintva.

A meditáció célja és a hozzá tartozó instrukciók:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/11/terjesszetek-vizonto-kora-vegso.html

A meditációról a sok-sok különböző nyelvű feliratos videók és vezetett szinkronos változatok az alábbi YouTube csatornára kerülnek fel folyamatosan:

https://www.youtube.com/channel/UCtc1bRVxgeujjXkmMw8FcKg

A magyar feliratos videó:

https://www.youtube.com/watch?v=PmEdw33C1eQ

A meditáció magyar Facebook esemény oldala:

https://www.facebook.com/events/389716708940512

A meditáció előtti decemberi fontos csillagállások időpontjai ide kattintva.

Nemzetközi angol nyelvű meditációs weboldal:

https://www.welovemassmeditation.com

Magyar nyelvű meditációs weboldal:

http://hungarian.welovemassmeditation.com

Jelenleg az történik, hogy azok az emberek, akik benne vannak a rendszer sűrűjében, lázadnak a rendszer ellen. Pontosan ez történt az X bolygón is az 1999-es felszabadulásukat megelőző utolsó három hétben. A Földön ez egy picit tovább fog tartani, de ez egy nagyon jó jele annak, mennyire közel vagyunk az áttöréshez.
 

A bejegyzésben (és egyébként az egész blogon) mindig törlésre kerülnek azok az (előkészítő) meditációk, amelyeken már túl vagyunk, így mindig fókuszban lesz az aktuális meditáció.

Törjük meg a Mátrixot! Ja bocsánat, még nem akarják elegen, sokan reménykednek, hogy magától helyrejön minden. Első sorban most nem az ezen sorokat olvasókra célzom. Lehet várni. Átgondoltad mi volt tavaly decemberben és mik történtek egy év alatt?

Jobb, ha tudod, mi fogjuk elhozni a garantált áttörést! Várhatunk akkor még, legyen. Várjunk, amíg egyszerre érik el a legtöbb ember ingerküszöbét a világon ezek a pszichopata irányítók, várjunk addig, amíg cselekedni fogunk EGYKÉNT, ám legyen! Készen állok! ÉN és SOKAN már ott vagyunk az első sorban! Várjunk még egy kicsit, amíg készen állunk elegen. Ma még alszol. Holnap már nem fogsz Te sem tudni! Más sem fog a fejedben járni, csak, hogy megtörd a Mátrixot és részese légy a változásnak! Akkor indulhat meg az emberek EGYESÜLÉSE ezek ellen és szabadíthatjuk fel MAGUNKAT!
 
2021-ben nem fogunk ennyit ülni és aludni, de addig még most az év végére egy kis filmajánlók, aktuálisabbak, mint valaha, kötelező darabok.
 
V mint vérbosszú és Mátrix trilógia.
 
,,A levegőt s a szabadságot csak akkor érezzük, ha nincs. Ha egyszer megszagolod a szabadságot, akkor azt a szagot akarod érezni." - Weöres Sándor & D. Tóth Kriszta
 
Egy időben kellene globálisan valamit alkotni, hogy az 1%, akik elférnek egy szobában, összefossák magukat TŐLÜNK! Például lekapcsolni az áramot, nem menni boltba senkinek a Földön 1 napig, tüntetés, rengeteg lehetőség van! Meddig várunk még?
 
 
A napokban történő (és várható) különböző és folyamatos weboldal leállások miatt ismét kiemelném, hogy aki informálódni akar és megosztani dolgokat majd, ha nem lesznek elérhetőek a nagyobb oldalak és közösségek, csatlakozzon (letöltheti az alkalmazásokat telefonra is) az alternatív csoportokba. Íme néhány link, ami nem Facebook, YouTube, Instagram, Google és a többi, ami megbízhatatlan.

Telegram Változás Chat:

https://t.me/valtozaschat

Telegram Változás Csatorna:

https://t.me/s/valtozas

MeWe Változás Csoport és Chat:

https://mewe.com/group/5fd50c0d80c0a747fe177d18

BitChute Felemelkedés videócsatorna:

https://www.bitchute.com/channel/3prxxDHyBHty

BitChute Ébresztő videócsatorna:

https://www.bitchute.com/channel/K5zP57lV6X7u

Ezek mellett van több közösség és alternatíva is persze, illetve Cobra angol nyelvű blog oldalát is érdemes figyelmemmel kísérni, aki az Ellenállás és a Fény erők üzeneteit írja le, már amik közzétehetőek számunkra. A Facebook és YouTube elérhetőségeink és a többi jobb oldalt megtalálható a linkek között (webes nézetben), amíg elérhetőek, használjuk azokat is persze. Tartsuk meg az egységet és a kommunikációt.
 
A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.12.30

2 megjegyzés:

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.