2020. január 23., csütörtök

Az utolsó fázis

Átfrissültek a linkek itt a blogon a jobb oldalt (mobilos nézetben nem jelennek meg, válts hozzá webes nézetre legalul) található részekben. Érdemes követni a facebook csoportunkat az újabb hírekért. Az új Cobra fordítások ott (is) közzé lesznek téve mindig. Felkerült egy új magyar nyelvű videó a youtube csatornánkra a Globális Földi Változás: 2020-2021 címmel! Illetve a Galaktikus Kódex videó is.

Bekerült az új valódi Cobra csoport linkje és az új magyar Cobra csoporté és annak (új) fordítói facebook oldalának (Cobra bejegyzések magyarul) linkje is jobb oldalra. Ezek mellett a blogon régóta megtalálható Esemény leírása, bejegyzése is jócskán kibővítésre került, érdemes elolvasni. Az (új) magyar nyelvű Cobra facebook oldalon megtalálható az új bejegyzés (is), amelynek címe a Kék Hajnal.

Itt a továbbiakban pedig elolvasható a rövidített változata, egy kis kiegészítéssel.

A kritikus tömeg sikeresen elérve, kb. 150.000 aktív résztvevővel! Ezzel az Esemény előtti utolsó fázisba érkeztünk. Innentől exponenciálisan (az exponenciálisan növekedő mennyiségek minél nagyobbak, annál gyorsabban növekszenek) fog növekedni a Fény a bolygón. A plazma toplet bomba rétegek sikeresen eltávolítva, már csak az utolsó maradt. Minden Föld alatti fizikai Chimera pók és bázisuk eltávolítva, csupán egy kis csoport maradt még hátra. A következő hetekben és hónapokban a Fény erői egyre közelebb kerülnek a Föld felszínéhez a hajóikkal és rengeteg megmaradt reptilián lesz eltávolítva a plazma és éteri síkokról is. A pénzügyi rendszer lassú, biztos összeomlása többé nem lehetséges, drasztikusan fog összeomlani. A kék hajnal elérkezett.

A teljes felemelkedési folyamat hat fázisból áll. A harmadik végén történik meg az Esemény. Most léptünk a harmadik fáziba. Pontosan egy éve léptünk be egyébként a második fázisba. Ennyire közel vagyunk! Korábbi, idevágó infó még, hogy a fázisátmenet harmadik fázisát Buborék Felemelkedésnek hívjuk. Ebben a fázisban a Galaktikus Központi Napból érkező hőáramlás exponenciálisan fog emelkedni, egyre több Mennybuborék fog aktívan kialakulni, a mátrixtársadalom pedig aktívan össze fog omlani, míg végül a hőáramlás az Esemény pillanatában eléri a csúcspontját. Az Esemény pillanata a kritikus hőáramlás pillanatát jelenti, a mátrixtársadalom összeomlik, megtörténik a kapcsolatfelvétel, a régi társadalom entrópikus elemeit gyors ütemben eltávolítják és belépünk a negyedik fázisba.

A fázisok mindegyike a planetáris Felemelkedési folyamat egy-egy teljes szakaszát jelenti és előreláthatólag néhány hónaptól, néhány évig fognak tartani. Ennél többet soha nem fogtok megtudni azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz az Esemény.

Hosszú viszontagságok és technikai nehézségek után, Önkéntes segítőinknek hála (nekik utólag is és ezúton is nagyon köszönjük a fordításban nyújtott nagylelkű segítséget, továbbá Exopolitika Magyarországnak a technikai segítségnyújtást) végre elkészült az Above Majestic folytatásának szánt, több mint két órás A Kozmikus Titok című dokumentumfilm, Corey Goode és David Wilcock főszereplésével. A filmben rajtuk kívül számos megszólalóval találkozhatunk még.

Míg a korábbi film, az Above Majestic inkább a titkos űrprogramok politikai és történelmi összeesküvés vetületét tárta fel, addig A Kozmikus Titok elsősorban a spirituális vonatkozásokat igyekszik bemutatni. Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Mi a sorsunk? Ha ide kattintasz, le is töltheted!

Egy youtube csatornára is rátaláltam, amiben például David Icke elmeséli, hogy a szaturnusz nem az, aminek hisszük. De az 5G-ről is vannak videók.

Végül egy kis emlékeztető Cobrától.

Az I. fázis
Már befejeződött, hiszen 2012. december 21-től, 2019. január 21-ig tartott. Ez az időszak az egyezkedés fázisa volt. Nagyon sok sötétséget hozott felszínre. A sötétség minden fényt elnyelt, majd átalakult. Az egyik legsötétebb időszak volt ez a Földön. Ugyanakkor ezen időszak alatt egyre több és több sötétség alakult át Fénnyé.

A II. fázis
Ez 2019. január 21-én kezdődött. Mostanra olyan sok a Fény a bolygó felszínén, hogy egyre több Buborék fog létrejönni, hiszen a Fény stabil marad. Napról napra egyre több Fény érkezik a bolygó felszínére. A Fény mennyisége és a Buborékok száma exponenciálisan növekedni fog és egy bizonyos ponton mindez megállíthatatlan. 2020. januárban ez is befejeződött.

A III. fázis (MOST van)
Egyre gyorsabban veszítenek a hatalmukból, ahogy a Fény exponenciálisan növekszik. Ebben a fázisban a sötétség elveszíti az irányítást a bolygó felszíne felett, mert lélekcsaládok alakulnak, még több információ kerül napvilágra, megtörténik a közzététel a tömegek számára.

A III-IV. fázis
A kritikus hőáramlás megteremti az Eseményt. A Fény eléri maximális erejét, a Mátrixon repedés keletkezik, a sötétséget eltávolítják, a Fényerők pedig átveszik a tömegmédiát. Ekkor történik meg a Fény Győzelme. Ez lesz a bolygó Felemelkedési folyamatának tetőpontja.

A IV. fázis
Ebben a fázisban labilis lesz a helyzet. A régi valóság összeomlik, Új Társadalom lesz kialakulóban. Az új átveszi a hatalmat a régi felett, és a Fény lesz a természetes. Az egész felszíni lakosságnak át kell mennie az átalakulási folyamaton. Először megtörténik a közzététel a földönkívüliek létezéséről, másodszor közzéteszik a sötétek által elkövetett tetteket. Harmadszor minden emberi lény meglátja a személyes tükrét.

Az V. fázis
Megjelenik néhány helyszín az első kapcsolatfelvételre, és az első tényleges kapcsolatfelvételt közvetíti majd a tömegmédia. Ekkor fog elkezdődni a Galaktikus Korszak. A Fényszigetek lakói felemelkednek. Az első hullámban néhány ezren. A második hullámban néhány százezren és a harmadikban néhány millióan. Az első villanás az Eseménykor lesz. A második villanás az V. és a VI. fázis között.

Az V-VI. fázis
E fázis alatt érkezik majd a Galaktikus pulzálás és ennek következtében a bolygó fizikai pólusváltása. E történésnek már vannak jelei, mert mágneses pólusváltás előzi meg. A fizikai pólusváltást szökőár fogja kísérni. A Fényszigetek védve lesznek, de a felszíni lakosságot evakuálni kell más csillagrendszerekbe, mint pl. a Plejádok csillagrendszerbe,hogy a maradék sötétség kitisztuljon.

A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.02.05

2 megjegyzés:

  1. A pólusváltás 7 évvel az Esemény után lessz ... 2027 körül ... A vizek addig nyugodtak lesznek ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kedves AnniusCatillius. Ezt honnan tudod? Megosztanad kerlek velünk a Forrast? Köszi szepen 😘

      Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.