2016. augusztus 25., csütörtök

A változás ereje

Ismét megemlíteném a blog facebook csoportját, mivel ott több friss, aktuális információhoz juthattok a jelenleg történő változásokkal kapcsolatban, mind hírek, bejegyzések, információk, fordítások, beszámolók, fejtegetések szempontjából is. Illetve sűrűbben vannak frissítések, beszámolók, megjegyzések, bejegyzések, mint ezen a blogon. Mivel a blogon egy jó ideje havonta egy bejegyzés történik nagyjából, ezért itt csak a valóban nagyon fontos bejegyzések, összefoglalók fognak felkerülni mostantól.

Közvetlen az Esemény előtti vagy alatti, utáni időkben is üzemelni fog a blog, ahogy én érzem, tervezem és igyekszem megosztani olyan dolgokat amik valóban fontosak az emberiségnek és az olvasóknak, nektek. Esetleg majd a kapcsolatfelvétellel kapcsolatban teszek közzé dolgokat amikor már megtörtént az Esemény vagy különleges tapasztalásokról, élményekről a globális változásokat érintően. Ezeket az Esemény megtörténtéig még nem is kell feszegetni, eljön az ideje, onnantól kezdve már más aktuális jellegű dolgok lesznek a blogon, hiszen elkezdődhet a valódi felemelkedés. A változás, a gyors spirituális fejlődés, az igazi önmunka, fejlődés. Az amit oly régóta vártunk, tudtunk, éreztünk.

Hiszen annyit olvashattunk már különböző időpontokat, történéseket és már ideje lenne nem ezeket hanem a világot szemlélni és megélni a változást érezni, tapasztalni, látni, előidézni. Hiszen már közel vagyunk és most történik mindez. Tagadhatatlan, hogy meg fog történni az Esemény a nagyon közeli jövőben, mivel a győzelem garantált a sötétség felett már. Így hát nem is írnék nagyon arról, hogy felgyorsulnak még inkább az események innentől, mert millió jel van már most a világban, önmagunk körül csak látni kell és érezni, ahogyan közelít a megfoghatatlan és látni ahogy megfoghatóvá válik a világ számára is már nem csak az egyén számára. Egyre többen ébrednek fel a világon, akik pedig felébredtek egyre feljebb és feljebb jutnak a tudásban, tapasztalásban. Lehet nem tudjuk megfogalmazni, de érezzük, hogy a változás közel.

Minden úgy fog alakulni, ahogyan kell a megfelelő Isteni időben, efelől ne legyen kétsége senkinek, csodálatos idők, dolgok várnak ránk még ha kissé próbára is leszünk téve mindeközben. Mind a fejlődésünket, spirituális előrehaladásunkat segítik. És mint említettem addig is a csoportban követhetitek a legfrissebb helyzetjelentéseket, információkat a változásokkal kapcsolatban.

6 megjegyzés:

 1. Köszönjük szépen!

  VálaszTörlés
 2. Nehéz lehet már ennyI idő óta a semmit ragozni, a népeket mindig váratták valamire, én nem várom az eseményt élvezem az életet és már MOST a boldogságra törekszem, várakozás helyett...

  VálaszTörlés
 3. Köszönjük az önzetlen munkàdat...igen nagyon fontos hogy a fény erők üzenetei erősítsék hitünket, és az összetartozàs biztató érzése megtartsa mosolyunkat lelkünkben, hogy együtt még erősebbek legyünk a mi szép jövőnkért, s a Földanyàért....
  Hàla ....

  VálaszTörlés
 4. Szeretnék a Felemelkedés blog csoportba felvételt, de nem tudaom hogy kell. https://www.facebook.com/barbara.pappkatalin?ref=bookmarks
  Köszönettel, Papp Katalin Barbara


  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Már 2 órája a csoport tagja vagy ahogy látom, szóval sikerült akkor! Üdvözlünk! :)

   Törlés
 5. Én 2012ben hallottam először a felemelkedésről, és már akkor nagyon közel volt, sőt az előtte levő években készültek videok ahol mondták hogy nagyon közel vannak a változások.. amióta tudok róla 4 év telt el, de szerintem nem semmi sem történt, de most is lesz valami.. kezdek már nem nagyon hinni ebben az egészben. Vagy minek kell tortennie, mire kell varni szamitani?

  VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.