2016. január 6., szerda

Helyzetjelentés

Még a bejegyzés előtt annyit elmondanék, hogy nagy hangolódások és igazítások folynak a pozitív jövőnkért, idővonalunkért, ezért lehet, hogy nehezebb dolgokat is átélünk mostanában, de legyen mindenki előtt az, hogy okkal történik. Egy nagyobb célért. Át kell élnünk bizonyos dolgokat attól függetlenül, hogy jó vagy rossz.

A Chimera-csoport eltávolítása folytatódik. A Kuiper Gyűrűt, a Chimera fizikai bázisainak hálózatát a külső Naprendszerből szinte már teljesen eltávolították. A Chimera flotta utolsó maradványai rendezetlenül, szétszórva találhatók a Naprendszerben és a plazma csomópontok közelében rejtőznek, ahol a legmagasabb koncentrációban vannak a plazma strangelet és toplet bombák, amelyeket védelmi mechanizmusként használnak.

Amikor a fizikai Chimera hálózat az egész Naprendszerben gyorsan szétesik, a plazma akkréciós örvény a strangelet és toplet bombákkal sokkal nagyobb kihívás marad, legalábbis egyelőre. Ahogy a Chimera hatalma csökken, egyre több információcsere zajlik a földi pozitív frakciók vezetői között anélkül, hogy attól félnének, hogy ezeket az információkat megtudja a Chimera, és anélkül, hogy fenyegetve éreznék magukat amiatt, hogy a Chimera megtorlással áll elő, ha ezek a vezetők túl szabadon beszélnek.
Ezért az Ellenállás hamarosan fontos információkat fog átadni a kelet-agarthai hálózatnak és különböző titkos űrprogramok (SSP) frakcióinak és ezek közül néhány információ a felszíni lakossághoz is eljut majd. A legtöbb SSP frakciót komoly elme-programozásnak vetették alá a plejádiaiak és más pozitív földönkívüli fajok ellen és az Ellenállás hamarosan szilárd bizonyítékkal fog nekik szolgálni a plejádiak jó szándékáról.

Az Ellenállás olyan technológiai know-how-t is át fog nekik adni, hogy hogyan kell eltávolítani nanitokat és más hasonló technológiákat, amelyeket helytelenül AI-ként (mesterséges intelligencia) írnak le. Ahogy azt valaki ragyogóan megfogalmazta a blogomon egy hozzászólásban: "Cobra beszélt robotokról és nanitokról (miniatűr robotokról), melyeket a Chimera fejlesztett ki, hogy irányítsák a hüllőket és az embereket. Ezek a robotok és nanitok annyira kifinomultak lehetnek és olyan gyorsan feldolgozzák az információkat, hogy azt az illúziót vagy benyomást keltik, hogy érzőek, elevenek és intelligensek. De valójában csak gépek, amelyeket könnyű kikapcsolni. "

Egy kulcsfontosságú védelmi tényező ezen technológiák ellen az érzelmek és az elme közötti egyensúly. Ezek a technológiák csak azt az elmét tudják manipulálni, amelyhez elfojtott érzelmek kapcsolódnak és nem tudja kezelni az erős érzelmi áramlatokat. A bolygó felszínén haladás figyelhető meg. Egyre több kezdeményezés van világszerte, amelyek kezdik beállítani a megfelelő feltételeket a pénzügyi rendszer újraindításához. Svájc lehet a megfelelő ország, hogy ezt a folyamatot felgyorsítsa. Ha valakinek kétségei voltak afelől, hogy létezik pozitív katonai frakció a Pentagonban, íme itt a bizonyíték. Valamint a Cabal néhány tagját már letartóztattak. Lehet, hogy nem a Cabal felső vezetői, de a Tokiói Egyetem egy friss tanulmánya bemutatja, hogy az alacsony fokú csomópontok elnyomása felborítja az egész hálózatot.

Egyszerűen kifejezve, még a Cabal néhány átlagos tagjának letartóztatása is jelentősen csökkentette a teljes hálózat hatalmát és fel fogja gyorsítani annak bukását.

A Fény győzelme!

1 megjegyzés:

  1. HURRÁ!!!KÖSZÖNET,KÖSZÖNET,KÖSZÖNET!!!
    MINDEN GONDOLATOMMAL A GYORSÍTÁSON VAGYOK,A FÉNY RAGYOGJON BE MINDENKIT A FÖLDÖN,ÉGEN!

    VálaszTörlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.