2015. május 23., szombat

A kolóniák felszabadítása

Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük világunk és a Naprendszer sorsának irányítását! Így hát összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, egyenként vagy párokban ez év május 30-án. Sokan fogunk összegyűlni, hogy segítsük a MOSS (Naprendszer Multidimenzionális Hadművelet) áttörését, és ezzel támogassuk a Fényerőket, akik megszabadítják Naprendszerünket a sötétség maradványaitól.

A múltban sok ember élt túszként rabszolgaságban Naprendszer-szerte számos kolóniában, amelyek különböző titkos űrprogramokhoz tartoztak.  2012-ben a Fényerők megtisztították a Naprendszert minden titkos űrprogramtól és azoktól a kolóniáktól, amelyeket nem közvetlenül a Chimera csoport védett. Sajnos egy viszonylag kis számú kolóniát és implantátum állomást szerte a Naprendszerben a Chimera strangelet bombái védtek, és még mindig élnek ott emberek rabszolgaságban és olyan mértékű rituális kínzások vannak ott, amelyek felülmúlják azokat, amiket az emberek a Földön tapasztaltak. Ezeket a kolóniákat most tisztítják meg a Fényerők a MOSS jelenlegi fázisában, felszabadítják és meggyógyítják azokat az embereket, akiket ott fogva tartanak. Ennek a felszabadítási műveletnek egy nagyon kritikus és érzékeny része fog megtörténni május 30-án. A Fényerők kérték a földi lakosság támogatását azért, hogy a felszabadítási műveletek olyan simán és békésen történjenek meg, amennyire csak lehetséges.

A vizualizációnk és a meditációnk fogja támogatni a Fényerőket abban, hogy elérjék a céljukat. Meg tudjuk csinálni! Ennek terjednie kell! Nagyon sok emberhez el kell, hogy jusson, hogy elérjük a kritikus tömeget, akik ténylegesen végigcsinálják. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Ha kapcsolatod van a helyi médiával, küldd el nekik ezt az üzenetet vagy létrehozhatsz csoportot a Facebook-on, kreálhatsz videót, alakíthatsz csoportot ott ahol élsz. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el.

A meditáció május 30-án lesz, amely a Naprendszer számára a maximális feszültségpont ideje. Ugyanabban az időpontban fogjuk csinálni az aktiválást, 14 óra 11 perckor a Csendes-óceáni időzóna szerint. Ez 15:11-et jelent Denverben, 16:11-et Chicago-ban, 17:11-et New Yorkban, 22:11-et Londonban és 23:11-et Közép-Európában és vasárnap, május 31-én, 5:11-et Tajpejben. A pontos időpontokat időzónánként itt találod. Magyarországon május 30-án lesz, 23:11:11-kor.
 
Instrukciók:
1. Csendesedj el, és figyelj a légzésedre néhány percig.
2. Képzeld el, ahogy a Fényerők felszabadítják az összes meglévő titkos űrprogram kolóniáját Naprendszer-szerte, felszabadítva minden érző lényt, akiket ott jelenleg fogva tartanak és eltávolítva minden sötét entitást ezekről a helyszínekről. Képzeld el, hogy ez a folyamat az egész Naprendszerben simán és békésen zajlik. Képzeld el, hogy a Naprendszerünk végre felszabadul a sötétség és a rabszolgaság alól, minden gonosz és korrupt lénytől. Képzelj el egy fényes új jövőt a Naprendszerünknek, az összes, ott élő kozmikus fajjal, békében és harmóniában. Képzeld el, hogy az emberiség megismeri a Naprendszerünk nagyságát és élvezi annak minden szépségét, holdról holdra, bolygóról bolygóra utazva fényjárműveken.

Erre a pillanatra várok 15 éve. Annyi idő eltelt az X bolygó felszabadítása óta! Végre örömmel adhatom át ezt a kódolt üzenetet a kolóniák kulcsembereinek:

,,L4/Fény BEKAPCSOLVA"

Miután az összes kolónia felszabadult, a Fényerők át fogják alakítani ezeknek a helyeknek az épületeit és az infrastruktúráját az emberiség javára és élvezetére, és az emberek az Első Kapcsolatfelvétel után el tudnak látogatni ezekre a helyekre. A kolóniák a szenvedés helyszínéből az öröm helyszínévé alakulnak át. A színfalak mögött már folynak a Fényerők projektjei, hogy felkészítsék erre az embereket.

A Naprendszerünk számára elérkezett az Áttörés, ez után a Föld következik!

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította:
Cobra Etheric Liberation Hungary

8 megjegyzés:

  1. Kobra oldalán én ezt az időpontot látom, Magyarország és környékén !

    http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=FREE+THE+COLONIES!&iso=20150530T141111&p1=137

    VálaszTörlés
  2. Ott, itteni helyi időt, és meditáció idejét :

    23:11:11
    Szombat, május 30, 2015

    -re mutatja !

    VálaszTörlés
  3. Los Angelesben, ahol pedig Kobra van, ott ezt mutatja :

    Los Angeles, CA, USA
    14:11:11
    Szombat, május 30, 2015

    VálaszTörlés
  4. •A félelmek eloszlatása•

    2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a jelzéseket, javítva!

    VálaszTörlés
  6. Kolóniák és vállalati létesítmények a Marson és a nácik beszivárgása az USA titkos űrprogramjaiba – Corey/GoodETxSG

    goodethungary.blog.hu/2015/05/23/vallalati_letesitmenyek_es_koloniak_a_marson_es_a_nacik_beszivargasa_az_usa_titkos_urprogramjaiba_co

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.