2015. február 1., vasárnap

A Naprendszer helyzete

Ez egy összetett bejegyzés, amely három különböző (Cobra, David Wilcock, Anya Love) forrástól származik, de összeérnek a szálak és kiegészítik egymást.

A tajvani konferencia hatalmas siker volt, mert Tajvan egyike a pozitív Sárkány erők főbázisának, ami egy nagyon erős Fénymunkás és Fényharcos közösséggé válhat. A konferenciát annak a helynek a közelében tartották, ahol a tajvani Sárkány családok elrejtették az aranyaikat, miután elmenekültek Kínából a második világháború után.

A konferencia alatt fontos fizikai és energetikai lépéseket tettünk a pénzügyi újraindítás és egy új tisztességes, kiegyensúlyozott pénzügyi rendszer felé. Ugyanazon hétvége alatt a Chimera csoport összes fizikai strangelet és toplet bombája el lett távolítva. Már csak a plazma strangelet és toplet bombák maradtak. A plazma sík maradt a Chimera csoport fő erősségű területe és ezzel még foglalkozni kell az Esemény megtörténte előtt. Hamarosan írni fogunk a plazma szituációról részletesebben is egy következő írásban a blogon. A fizikai bombák eltávolításának eredményeként egy nagy megkönnyebbülés volt érezhető a Fény erői között és most lehetőség nyílik sok információ megosztására ami eddig titkosított volt. Ez a rövid cikk David Wilcocktól csak pár órával a fizikai bombák eltávolítása után jelent meg, és meglepődtve láttam, hogy mennyi dolgot napvilágra hozott ilyen hamar, amikor a műveletek még folyamatban voltak.

A naprendszeren kívül pozícióba állt a Galaktikus Föderáció anyahajóinak flottája és egy blokádot képez, amin keresztül a Chimera csoport űrhajói nem tudnak elmenekülni. A gonosz négyes titokban remélte hogy a Chimera gondoskodik majd számukra arról a menekülési útvonalról, hogy a naprendszeren túl a Barnard csillag felé meneküljön a tömeges letartóztatások elől, ahogy ezt a Chimera ígérte a cabal vezető tagjainak. Az igaz, hogy a Chimera irányítja néhány részét az egykor hatalmas fizikai drákói és reptilián flottának, melyek elszórva rejtőztek el néhány kisebb aszteroidán a fő aszteroida övben és a Kuiper-övben. Ez az információ szigorúan titkos volt egészen mostanáig, mert a reptiliánok fenyegetőztek, hogy megtorolnak mindent a viszonylag kis számú emberi túszokon keresztül, akiket még mindig az aszteroidákon tartanak fogva. Ezen a hétvégén az Ashtar Parancsnokság, a Plejádi Flotta, a Szíriuszi Flotta és az Ellenállási Mozgalom elkezdték egy olyan műveletet, ami teljesen kitisztítja az egész naprendszert.

Nem túl régen még akadtak olyan részei a drákói/reptilián flottának, amelyek a Barnard csillag aszteroida övén és a Wolf 359-es nevű csillagon rejtőzködtek. De mostanra a flotta összes része végérvényesen eltávolításra került. Az is igaz, hogy a Chimera csoport föld alatti erődrendszereket irányít és Long Island az egyetlen kapcsolódási pontjuk a felszínhez. Ezek a föld alatti erődök nem függnek össze a Mélyben lévő Föld alatti Katonai Bázisokkal (DUMB-Deep Underground Military Bases). Ezek a föld alatti katonai bázisok meg lettek tisztítva, és a negatív katonaságnak és a Cabalnak nincs hozzáférése a Chimera erődökhöz, így a felszínen ragadtak.

Tudnotok kell, hogy azoknak az embereknek és a szakadár civilizáció tagjainak, akik részt vettek a titkos űrprogramokban, nem volt hozzáférésük a Chimera területeihez a naprendszeren belül és a bolygónk felszíne alatt és többnyire nem is tudtak ezek létezéséről. Ezek az információk titkosítottak voltak mostanáig, mivel a Chimera jelenleg is embereket tart fogva túszként ezekben a föld alatti bázisokban és elszórt helyeken a naprendszerünkben (nema Holdon és Marson) és ezen túszok kiszabadítását a legnagyobb odafigyeléssel kell végrehajtani. Ezek azok a helyek, ahonnan a skaláris plazma hálózati technológiát működtetik. Több információval később szolgálunk, amikor már biztonságosan lehet közzétenni őket.

És végül még egy kiegészítést is hoztam nektek, szintén a Cobra Etheric Liberation Hungary csoport jóvoltából, amit David Wilcock írt és Bíró Csaba fordított, amit köszönünk szépen neki(k). Egy kicsit módosítottam rajta az átláthatóság végett, de a tartalom maradt.

Köszönjük Bíró Csaba fordítását, aki David Wilcock legújabb írását összefoglalta nekünk magyarul. Cobra is ugyanerről beszél a legutóbbi interjújában, ami még fordítás alatt van. David Wilcock Ben Fulfordi 2015. január. 27.-i összefoglalója. Minden drámaian felgyorsult. Sok magyarázat következik Davidtől. Íme csak néhány kiemelt, amelyek rengeteg információt tartalmaznak. (A lentiek mindegyike David összefoglalója, de a helytakarékosság miatt az első négy kommentből kihagytam a „David” utalást.)

Közösségünk és környezetünk tágabb értelmében, határozott és elképesztő lépések történtek. A Cabalt is meglepték a történések. Néhány esemény már várható volt, de csak a következő évre. Minden drámaian felgyorsult. A naprendszerünk lakat alá került. Mindenki karanténba lett helyezve. Senki nem juthat ki, se be és a kommunikáció is zárolva lett. Mindössze 3 hét alatt, minden virtuális fegyver alkalmatosságok, beleértve a legtitkosabbakat is, ki lettek iktatva, és/vagy megsemmisítve. Ezek között a titkos SDI, fejek, ahogy ti hívjátok őket. Véleményem szerint, gondolom hogy sokan is így vélekednek, ez még csak a főbb események előfutára földön.

Ami a lakatot illeti, minden Cabal tag amelyik megfutamodni szándékozott innen űrhajójával, szó szerint le lett lőve. Voltak különféle riportok arról idegen meteorokról és furcsa légköri jelenségekről. A Snowden akták sokkal, de sokkal többet tartalmaznak, mint ami nyilvánosságra lett hozva. Nála az összes infó! Hogy miért nem lett minden kitálalva?! Valószínű, hogy a szövetségesek megfontoltabb és óvatosabb taktikát választottak. A hüllők veresége már nyugtázható. Sokuk még mindig a naprendszerünkön belül rekedt. Képtelenek menekülni, és a segítségükre sem tudnak jönni társaik. Zéró kommunikáció. Ezáltal rettegésbe kényszerültek.

Ami a ET-s (földönkívüliket) illeti akik ebben részt vettek, nélkülözhetetlen volt számukra, hogy létrehozzanak egy párhuzamos valóságot az embereknek, akik élnek és dolgoznak benne, hogy később ez a mi valóságunk is legyen. A legmagasabb szintű ütős események 2016-2017-re voltak várhatóak a nagy csúcspont szerint, éppen most történnek.

És most már tényleg végül egy utolsó információ. A nemzetközi Cobra Etheric Liberation facebook oldalon jelent meg Anya Love részéről a következő felhívás (megjelent: 2015.01.31-én, 20:30-kor) magyarra fordítva:

,,Helló Földi Csapat! Van egy sürgős kérésünk! Gyakorolnunk kell most ebben a pillanatban a mozgósítási képességeinket. Kérünk, küldjetek és vonjátok körül ibolyaszínű lángóceánnal a Long Island-en lévő Brookhaven Nemzeti Laboratóriumot. Jó dolgok mennek végbe, később több információval szolgálunk. Most csak lobogjunk, lobogjunk, lobogjunk."

6 megjegyzés:

  1. Infók alul a hozzászólásoknál

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2013/05/24/cobra_a_portal_kapu_kinyilasa_esemenyhorizont#comment-form

    VálaszTörlés
  2. http://sirius-plejad.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  4. Breakthrough Phase: End of Quarantine

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  5. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Február 3.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    8 Ik, 12 Yax, 11 Ik

    http://www.foldimennyorszag.hu/AAFF9EB7-64D4-44FD-9FE3-1E8B28F11A67.html

    VálaszTörlés
  6. Putyin "igazság bomba" ledobását tervezi az Egyesült Államokra

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/putyin-igazsag-bomba-ledobasat-tervezi.html#.VOHTV_mG-wU

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.