2014. május 28., szerda

Cobra interjú részletek (2014.05.20)

Ismét fordítottam Cobrától néhány információt, melyek egy interjú keretében hangzottak el. Nem szó szerint mindenhol és csak részletek kerültek fordításra. Látszik, hogy van előrehaladás és érdemes elolvasni mindenkinek, sok olyan válasz van benne, amiket mi is fel szoktunk tenni. 
 
Rob: Úgy érzem, mintha sok lenne a széthúzás az emberi kapcsolatokban mostanában. Illetve egy kisebb szorongást is érzek. Ez azért van, mert az archónok érzik az áttörés közelségét?
Cobra: Igen. A Galaktikus Szövetség már az Oort felhőn belül helyezkednek el. A naprendszerünkbe léptek be és ez egy elég nagy nyomást vált ki az archónoknál és így reagálnak, ami kihat ránk.

Rob: És mit tehetünk az ebből eredő negatív érzés ellen?
Cobra: Van néhány dolog amit tehetünk. Például legyünk a természetben amennyit csak tudunk. Az archónok a sűrűn lakott területekre koncentrálódnak elsősorban.

Rob: Mi a fő akadály a hivatalos bejelentések és az új pénzügyi rendszer előtt?
Cobra: Az embereknek meg kell érteniük, hogy az újraindítás avagy új pénzügyi rendszer közvetlenül kapcsolódik az Eseményhez. Ebben a pillanatban a  pénzügyi rendszer valójában egy számítógépes hálózat. Az összeesküvés tartja írányítása alatt a hálózatot, amíg ők írányítanak, nem lehet újraindítás.

Rob: Történt változás a tervet illetően?
Cobra: Az általános terv még mindig ugyan az, mint két éve. Ez nem változott. Az egyetlen dolog, amire nem számítottunk, hogy az emberi lakosság nem működött együtt oly módon ahogyan azt mi reméltük. Így egy kicsit több időre volt/van szükség. De az általános terv még mindig ugyanaz.

Rob: Az Esemény meg fog történni a 2014-es évben szerinted? Mennyi százalékot jósolsz ennek? Sok embertől kaptuk ezeket a kérdéseket.
Cobra: Nem adok pontos időpontot vagy dátumot az Eseményre. Igen, természetessen lehetőség van, hogy az idei évben meg fog történni, de nem adhatok erre semmi garanciát.

Rob: Az Esemény után nem lesznek lázadók az új pénzügyi rendszer ellen?
Cobra: Nem lesz semmilyen bűnözés az új rendszer ellen egyszerűen azért, mert a Fény erői közvetlenül fizikailag írányítják majd. Az ellenállási mozgalom is folyamatossan ellenőrzi az egész folyamatot.

Rob: Milyen közel vagyunk a sakk-matthoz?
Cobra: Nagyon közel vagyunk. Az összeesküvés nem jelent problémát többé. Nem tudják megakadályozni az Eseményt. Az egyetlen nagy problémát a Chimera csoport okozza és az éteri archónok és technológiák. Ez a két csoport még mindig elég erős, hogy problémákat teremtsen az Esemény körül. Volt fejlődés az éteri archónokat illetőleg, de még nem vagyunk ott.

Rob: Van arra lehetőség, hogy az Esemény nem fog a mi életünkben megtörténni?
Cobra: Nem, nem, nem. A mi életünkben megfog történni az Esemény. Persze nem mindenki fog élni aki jelenleg is él, de túlnyomó többségünkben át fogjuk élni.

Rob: A jelenlegi pápa lesz az utolsó?
Cobra: Valószínűleg igen.

Rob: Mi a helyzet a késésekkel és a tervvel?
Cobra: A terv ugyan az maradt, csak néhány apró részlet változott. Az Ellenállási Mozgalom nem fog a felületi lakosságra támaszkodni úgy, ahogy azt gondolták.

Rob: Mitől más egy strangelet bomba, mint egy atombomba?
Cobra: Sokkal fejletebb és veszélyesebb. Nem is olyan könnyű szétszedni, bár a Fény erői fejlettek, nem mindenhatók.

Rob: Lehetséges, hogy egy strangelet bombától az egész bolygó elpusztuljon?
Cobra: Lehetséges, de utána a Fény erők megállítanák a hatását, amikor a fátylat eléri a hatása. Egy bolygó sincs amiért ne vállalnánk kockázatot.

Rob: Mit csinálhat végső elkeseredettségében az összeesküvés? Aktiválhatják a bombákat?
Cobra: Őket is lepusztítaná. Azt pedig nem szeretnék. Nem tudják magukat megvédeni a hatása alól.

Rob: Próbálnak továbbra is lejáratni egyes oldalakon. Mi erről a véleményed?
Cobra: Az Esemény utána az Ellenállási Mozgalom bizonyítékokat ad a munkámról. Tagadhatatlan bizonyítékokat. Az emberek tudni fogják, hogy igaz volt minden, ha előtte nem hiszik.

3 megjegyzés:

 1. "Őket is lepusztítaná. Azt pedig nem szeretnék. Nem tudják magukat megvédeni a hatása alól."
  Szuper! ...ezek s olyan gyagyák, mint az ember....csinálnak valamit , aztán nem tudják kontroll alatt tartani, következményekre nem gondolnak, fenyegetőzni tudnak, mindent akarnak uralni és elpusztitani mindent es mindenkit, aki másképp mer ...még gondolkozni is. Még jó, hogy van ami és aki féken tartsa őket! Valami kis rokonságuk lehet az emberiségnek velük is...vélem.
  A legjobban viszont annak a hírnek örvendek, hogy még ami életünkben történik meg az Esemény! Már keztem azt hinni, hogy csak 500 év múlva ha lesz itt valami...

  VálaszTörlés
 2. Szeretettel üdvözöllek és köszönöm a figyelmed.
  Kedves Honfitársaim, Barátaim, Ismerősök,-és Ismeretlenek!

  NAP-MINT NAP TÖBBEN VAGYUNK !
  Egy jól működő világban valóban nincs szükség politikusokra...
  Egy kis infó !
  Szemlélet váltás szükséges-fontos !
  "Kormányzónk, József Borbély Úr
  http://www.youtube.com/watch?v=pmCRdgx83H0 egyetlen
  megoldás
  A jólét nekünk is jár s nemcsak az elitnek, akik a szavazatainkkal visszaélve csak önmagukra gondolnak.
  Ezek nem a mi nemzetünket támogatják!
  Szégyen és gyalázat, hogy a XXI. században a rablógazdálkodás, a hazaárulás az elsődleges az országházon belül és kívül.!
  "Soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: Rajta kívül nincs más alternatíva.
  Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."
  http://www.tempopart.hu/index1024.html
  Áldás kisérje lépteit !
  A Kormányzó úrnak!
  Hazádnak rendületlenül...
  A MEGOLDÁS !
  Honlap : www.apostolimagyarkiralysag.hu
  www.tempopart.hu
  Elérhetőség: titkarsag@apostolimagyarkiralysag.hu Tel.szám: 06706000134 ill. 06303380785

  ÜdvözletM ! skype : soltvadkerti

  T : Imre

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Az előző hozzászólásodat azért töröltem, mert ugyan ez volt, gondolom azt hitted nem küldte el, pedig igen, csak adminisztrátori jóváhagyásra várt.

   Törlés

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.