2014. január 12., vasárnap

Cobra interjú részletek (2014.01.07)

Ismét lefordítottam Cobrától néhány információt, melyek egy interjú keretében hangzottak el. Szintén nem szó szerint mindenhol és csak részletek kerültek fordításra.

Akik érzékenyek az energiákra azok érezhették a váltás, változás érzését január elsején. Ebben az új évben minden bizonnyal kevesebb archón befolyás lesz és ez lesz a nagy áttörés lehetséges ideje, amire mind várunk. A legtöbb dolog, amik a színfalak mögött történnek nem látható, hallható, olvasató sem a fősodratú médiában sem az alternatív médiában.

Több oka van, amiért az Esemény még nem történt meg. Az első az volt, hogy nem volt hivatalos meghívás az emberek részéről és most van több is. Tehát ez többé nem gátolja az Eseményt. Az emberek meghívták a Fény erőit, szeretnék a felfedést. A fő ok jelenleg, ami késlelteti az Eseményt, a lakosságra háruló veszély. A Cabalnak még mindig elég ereje van, hogy komoly károkat okozzon, az Esemény megtörténtekor. Ezt a hatalmukat tovább kell csökkenteni, hogy amikor az Esemény történik, ne legyen veszélyben az emberi népesség.

A Kongói archón invázió nélkül a bolygó már rég felszabadult volna. A Kongói archón invázió célja az volt, hogy elhalassza a bolygó felszabadulását, amennyire csak lehetséges. A legtöbb következményét ennek már eltávolították a Fény erői.

Az egész átalakulás, az Esemény, a tisztulás és gyógyulás 2025-ig végbe kell, hogy menjen az emberiségen.

Fordította: http://felemelkedes.blogspot.hu/ 

2 megjegyzés:

  1. Ja mostmár 2025-ig eltolódik, vajon 2025-ben mit fognak mondani?

    VálaszTörlés
  2. Mi lesz azokkal az emberekkel akik addigra meghalnak.Azt mondjátok gyakorlatozzunk a felemelkedésre.Látom nap mint nap mit müvelnek a sötétség eröi,facsarnak bennünket,Nem tudhatjuk mi van a háttérben.Ez a 2025-i dátum nagyon lehangoló.Az emberek megmentése KACSÁNAK tünik.Sokat olvasok ebben a témában.Eddig optimista voltam mostanra már elbizonytalanodtam.

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.