2014. január 2., csütörtök

A Fény győzelme közel

Boldog eseményekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Nem lesz megvárva a nemfizikai síkok teljes eltörlése. Ez lehetővé fogja tenni az éteri implantátumok könnyebb szétesését, amint ezek az implantátumok szembenéznek a változások fizikai bizonyítékaival, hatékonyan fel fog oldódni az összes beültetett elmeprogram és a megmaradt éteri mátrix. 

Mint Cobra írta is korábban a második lehetőségek ablaka 2014. március-április időkeretben lehetséges. Ezt a galaktikus mag aktiválása teszi lehetővé a G2 csillagközi felhőben. A második lehetőségek ablaka hatalmas, mivel magába foglalja a változásokat galaktikus szinten.

Az Esemény akkor fog megtörténni, amikor minden isteni szempont, mi itt a felszínen, az Ellenállás a felszín alatt, és a pozitív Földönkívüli fajok a felszín felett szinkronizált módon összehangolódtak, hogy kiváltsák a Galaktikus Központi Nap impulzusát.

De a lényeg, mindentől függetlenül, hogy az Esemény már akármikor megtörténhet!

3 megjegyzés:

  1. 3éve várjuk az akármikort.pl.most?

    VálaszTörlés
  2. én vállalom a magyar terjesztést szervezést.rajta keressen fel az illetékes.merkaba72@freemail.hu várom az emailt h.tehessek érte.én és az összes ismerösöm csatlakozik az eseményhez

    VálaszTörlés
  3. Valóban ébredeznek már az emberek, de vajon ki mire? Régóta tanulmányozom ezeket az írásokat, de számomra rendre akadnak bökkenők, például ne felejtsük el, hogy a Sátán az utolsó időkben a fény angyalaként, Jézusként adja ki magát, amely minden idők legnagyobb csalása lesz!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.