2013. október 2., szerda

A bolygó helyzete (2. rész)

Sok a zűrzavar a fedezeti számla körül, még azon emberek körében is, akik a háttérben dolgoznak. Engedd meg, hogy tisztázzam most ezt a zűrzavart. A fedezeti számlákat a Cabal hozta létre az első világháború után, miután sok nemzetet meggyőzött, hogy adják fel az arany tartalékukat, hogy ők őrizhessék azzal az indokkal, hogy egy arany fedezetű pénzügyi rendszer egy erős erős független nemzeti bankkal megteremtik a geopolitikai instabilitást és elvezet egy ugyanolyan háborúhoz, mint az első világháború.

A Nemzetközi Fizetések Bankját (BIS) 1930-ban ezért hozták létre. A BIS létrehozása után a Cabal elment Kínába és meggyőzte a kínaiakat (néha finomabban, néha erőszakosabban), hogy adják fel az aranyukat, és cseréljék hamis kötvényekre. A Cabalnak soha nem volt szándékában visszafizetni ezeket a kötvényeket. A következő fázisa a hadműveletüknek ellopni, a Keleti arany maradékát az Arany Liliom hadműveleten keresztül, és a legtöbbet eltemetni a Fülöp-szigeteken (Yamashita arany) és Indonéziában.

Ezt az aranyat arra használták, hogy garantálják a nyugati pénzügyi rendszert a Bretton Woods megállapodás alatt. Az összeesküvés irányította a látszólagos fiat pénzügyi rendszert mely látható volt, és elrejtették az árnyék bankrendszert, melyet nagy összegű pénzeknek a központi jegybanki kereskedelmi programokba helyezésével hoztak létre, felhasználva a rejtett aranyat, hogy támogassák a beruházásaikat. Ezek a programok hamarosan csillagászati összegű virtuális pénzt hoztak létre, melyeket nem lehetett kivenni a bankokból, mivel ezek részét képezték az árnyék bankrendszernek (például a Fehér Spirituális Fiú számla, mind virtuális dollár kvadrilliókkal), és csak nagyon kis részét vették ki pénzmosási műveleteken keresztül. Senki, aki nem kötődött az összeesküvéshez, sohasem volt közel engedve ezekhez a konjunktúra programokhoz, és még a programok kis töredékében, melyekbe megpróbáltak nem összeesküvés beállítottságú embereket bevonni, az összeesküvés hamarosan elfogta vagy lelőtte őket.

Az összeesküvés folyamatosan használta a lopott aranyat földalatti katonai bázisok építéséhez és titkos űrprogramokhoz 1953 és 2004 között. Az Ellenállási Mozgalom 2012 februárjában kivette az aranyat az összeesküvés kezéből. Ez az oka, amiért Fulford nem találja a valódi bizonyítékát bármilyen jelenlegi aranytárolónak Ázsiában. Ez az arany eltávolítás egy zseniális lépés volt. Attól fogva egy igazi fiat pénzügyi rendszerünk van a bolygó felszínén. Ez a fajta pénzügyi rendszer nagyon instabil, és az összeesküvésnek nagyon óvatosnak kell lennie a pénzügyi mesterkedéseivel. Az emberiség történelmében ez az első alkalom, hogy a pénzügyi rendszer nem arany által biztosított. Ez egy dinamikus feszültséget hoz létre, mely felgyorsítja az Eseményt, mert egy ilyen pénzügyi rendszer nem létezhet hosszú ideig, és végül összeomlik a saját bizalomhiánya és a nem valós alapja miatt, és ez lenne az  utolsó lehetséges pillanat az Eseményhez.

Most az összeesküvés megpróbálja az instabil pénzügyi rendszerét biztosítani egy globális ingatlan megkaparintással, és ez az oka a sok otthont érintő zálogjog érvényesítésnek. Egy csomó félreértés van az összeesküvés által kiadott kötvényekkel kapcsolatosan az 1930-as évek óta. Ezeket a kötvényeket sohasem fogják tudni visszafizetni, mivel az összeesküvés többé nem rendelkezik az arannyal, amit ellopott az emberiségtől korszakokon keresztül. Van nekik egy nagyon kevés likvid készpénzük, de ez messze nem elég, hogy ezeknek a kötvényeknek akár a töredékét is visszafizessék. A cél ezekkel a kötvényekkel nem az összeesküvésből való értékkivonás, hanem mintegy eszköz használni őket, hogy kikényszerítse a korrupt pénzügyi rendszerük csődjét, ha eljön az ideje. Mindezen aranyak és kötvények történelmi tulajdonosai és akik képviselik azt nem a kínaiak, sem Keenan, sem a Fehér Sárkány Társaság, sem az akármilyen kinevezett M1 (monetáris irányító). Az M1 intézményét az összeesküvés hozta létre. A tulajdonosa és igazi örököse az egész emberiség, és az Esemény után a fedezeti számlák teljes egészében átkerülnek az emberiséghez.

Az Esemény után az Ellenállás vissza fogja juttatni az aranyat az emberiségnek, és a bolygó felszínén lesz tárolva, hogy garantálja az új pénzügyi rendszert. Ezért az arannyal nem lehet majd kereskedni a nyílt piacon, míg a magántulajdonban lévő arannyal szabadon lehet kereskedni és cserélni. Az új pénzügyi rendszer ezen felépítése az egyik része a Keleti Szövetség 57 tagja között létrejött titkos megállapodásnak, melyet 2011 augusztusában kötöttek a Monacoi Egyezmények találkozóján. Nincs új M1, akit ki fognak nevezni. Az összeesküvés egyik tagjának sem lesz megengedve, hogy a közelébe menjen a fedezeti számláknak, nem is beszélve az új Jezsuita pápáról, és a legtöbb olyan emberről, akik egyébként is le lesznek tartóztatva.

A különböző csoportok, melyek azon dolgoznak, hogy felszabadítsák az összeesküvés kezében lévő pénzügyi rendszert (Fehér Sárkányok, Keenan, OPPT), majd tanácsadói szerepük lesz, és egy tanács kormányzati hivatalnokai lesznek, akiket demokratikusan választanak meg az Esemény után, és ők lesznek a fedezeti számlák vagyonkezelői. Az egész rendszer teljesen átlátható lesz, és ezt az átláthatóságot az Ellenállási Mozgalom fogja felügyelni. A valutaátértékelés (Iraki dínár, Vietnami dong) kisebb szereppel fognak rendelkezni a pénzügyi rendszer újraindításában, mivel ez egy átmenet egy valódi aranyfedezetű rendszerbe a Fény erők felügyelete alatt, és nem a valuták spekulatív átértékelése. Ez az új pénzügyi rendszer csak egy ideiglenes megoldás lesz, ahogy a valódi készpénz nélküli társadalom létre fog jönni a bolygó felszínén az Első Kapcsolatfelvétel után, alátámasztva a Galaktikus Konföderáció fejlett spirituális technológiáival. Ez a készpénz nélküli társadalom fel fogja ismerni a megtestesült emberi lélek valódi értékét, és biztosítja mindenki számára a fizikai és lelki bőséget.

Sok ember kíváncsi arra, hogy miért nem történt már meg az Esemény. Ez azért van, mert minden éteri negatív entitást el kell távolítani annak érdekében, hogy az Esemény műveleti csapatának kulcsfontosságú tagjai harmonikusan tudjanak dolgozni a bolygó felszínén. Az igazság az, hogy az Esemény idején várható áldozatok számának statisztikai átlaga mintegy 100.000 ember. De ha bármi rosszra fordul az Esemény műveletei során a felszíni lakosságot koordináló kulcsemberek között, ez a szám sokkal magasabb is lehet, és könnyen elérheti a több tízmillió embert is, és ez az, amit a Fény erők nem hajlandóak kockáztatni. Sok esetben láttuk, amikor az úgynevezett fénymunkások vagy fényharcosok elfogadhatatlan viselkedést tanúsítottak, mert az éteri archónok hatása alatt voltak. Emlékezzünk csak a Francia Forradalomra. Annyira jól indult, és tudjuk, hogy mi lett a vége.

Az Esemény megtörténik, amikor megtörténik. Amíg bekövetkezik, addigis tegyünk meg mindent, ami hatalmunkban áll, hogy minél előbb és a lehető legharmonikusabban történjen meg. Fontos a Fény erők számára a bolygó felszínén, hogy egyesüljenek, kommunikáljanak, koordinálják az információkat és összehangolják a stratégiákat.

A bolygószintű helyzetjelentés következő része valószínűleg egy vagy két hét múlva lesz olvasható.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.