2013. augusztus 28., szerda

Elértük a kritikus tömeget

Rendkívül jó hír, hogy sikerült elérnünk a kritikus tömeget! Számos honlapon és blogon terjesszétek ezt az üzenetet, és nézzétek meg a Béke Portál aktiválás videónk elérte a közel 1 milliós nézettséget, pár nappal ezelőttig csak negyed milliós volt. A kollektív tudat az aktiváció pillanatában sikeresen megerősítette a Fény hálót az éteri síkon, úgy hogy az egész archón rács gyorsan szétesett és az események mostantól felgyorsulnak. 

A Fény erők azt kérték, hogy minden vasárnap meditáljunk este 23:11-kor Kairói idő szerint. Magyarországon ez az időpont szintúgy 23:11.

A negatív archón örvény az éterikus síkon Szíria felett szétesett a tömeg meditáció eredményeképpen. Ez azt jelenti, hogy a Cabalnak nincs több masszív energia támogatottsága, amivel létrehozhatja a háborút Szíriába. Bármilyen külföldi katonai invázió Szíriába a Cabal által a Pozitív Katonaság akcióját váltja ki, és valóban elindítja az Eseményt. Nagyon valószínűtlen, hogy a Cabal erre hajlandó lesz. 

Az éterikus archónok többé már nem befolyásolják a széleskörű geopolitikai energiát, miután elvesztették múlthéten az egyiptomi örvényt és az szíriai örvényt vasárnap. A kulcsuk már csak az emberek befolyásolása a bolygón minden erejükkel, úgy mint a Cabal tagjai, a pénzügyi és politikai erők, a média befolyása alatt lévő emberek és a legfontosabb kulcsuk a Fényharcosok és a Fénymunkások. Bármit is csinálnak, nem fogják tudni késleltetni az őszi dolgokat.

A szeptember egy nagyon érdekes hónap lesz.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.