2013. június 13., csütörtök

Az Esemény közeleg

Az Esemény közeleg. Melynek jelei egyre jobban látnak napvilágot minden téren, szerte a világon. Ezeket most nem részletezzük, hiszen már megtörténtek és folyamatosan történnek is újabbak világunkban, melyeknek kicsúcsosodása lesz maga az Esemény.

De ide tartoznak vagy tartozhatnak például az országunkban illetve világszerte történő földrengések, áradások, különböző katasztrófák, a pápa lemondása, politikusok és egyéb befolyásos emberek lemondásai, a cseh kormány jelenlegi letartoztatás sorozata, a brazíliai és török valamint az egyéb országok tüntetései, a földön kívüli élet létezését bizonyító dolgok előkerülése, feltárása, az emberek átlátása a hamis gyógyszerek, ételek, bankrendszerek, elmeirányítás, tömegmédia felett, az új ingyenes energiák megismertetése a világgal és még sorolhatnánk.

Mind érezzük, hogy valaminek a szélén állunk. Valami új előtt. Bármelyik pillanatban megtörténhet az Esemény. A cseh politikusok letartoztatás, lemondás sorozata után, aminek még nincs vége, itt vannak a brazíliai tüntetések is.

2013.06.20-án belépünk az utolsó 36 napos ciklusba. Ennek végén a föld kocka elkészül, valamint az új menny, új föld készen áll arra, hogy a következő nap a nooszférába (a bioszféra bolygónk és légkörének azon része, melyet jelenleg az élet áthat, míg a nooszféra magába fogja foglalni a Föld körül lévő tudati réteget is) emelkedjen. Az evolúciós emelkedés úton van. Ez alatt az időszak alatt a materialista, anyagi világ uralma exponenciálisan csökken egészen a ciklus végéig. Ez az időszak egy szünet a galaktikus pulzációban, vagyis megállt a galaktikus rendszer lüktetése. Ez azért történik, mert átalakul a galaxis spirálrendszere, megszűnnek a régi spirálok, és újak alakulnak helyettük. A pulzálás újraindul, amikor felépül az új galaxis.

Földünk jelenleg a tejútrendszerben az Orion övön található. Várhatóan ez az öv is megszűnik, és a bolygó egy új struktúra része lesz. Ez az átalakulás fog 2012. december 22-től 2013. július 25-ig tartani, mert ennek végén indul el az új 104.000 tun idejű hullám.

2 megjegyzés:

🖊 Bárki írhat hozzászólást, de csak jóváhagyás után kerülhet közzé.
🖊 Névtelenül is lehetőség van írni.