2013. április 23., kedd

Jön az igazságosság

Sokan kíváncsiak, hogy mi a helyzet az Eseménnyel kapcsolatban, és mi az oka minden késedelemnek.

Ahogy már sokszor mondtam, az esemény nem történhet meg addig, amíg a nem-fizikai negatív erőkkel foglalkozunk. Eltávolításuk sok kemény munkát igényel azonnali látványos eredmények nélkül, melyet oly sokan várnak. A Fény erőinek volt egy terve, hogy kiváltsák az eseményt 2012-ben az egyik alkalmas Időablakban. Ehhez szükség lenne tudatos együttműködésre és bizonyos fokú egységre a Felszabadítási Mozgalmon belül a bolygó felszínén. Mint mindannyian tudjuk, az egység nem nyilvánvaló, ezenkívül bizonyos kulcsfontosságú személyek rossz döntéseket hoznak döntő pillanatokban, ahogy az gyakran előfordul a felszíni népességnél.

A Fény erői a bolygó felszínén túl egy biztonságosabb megközelítés mellett döntöttek, amely nem támaszkodik annyira a felszíni lakosságra. Egymás után szüntetik meg az akadályokat, amíg a helyzet meg nem érett az Esemény bekövetkeztére. Ez a megközelítés tovább tart, de sokkal biztosabb, hogy sikeres lesz.

Egészen az áttörésig a nem fizikai Arkhónok még manipulálják a Felszabadító mozgalmat a bolygó felszínén. A jelenlegi Keenan/OPPT szappanopera egy nagyon jó példa erre. Egyik csoportnak sincs bármilyen valódi geopolitikai hatalma, így konfliktusukat teljesen figyelmen kívül lehet hagyni, és inkább arra kell fókuszálni, hogy te magad mivel segítheted a planetáris felszabadítást.

Sokan azt is várják, hogy az Újraértékelés bármelyik nap megtörténhet. Ez nem az a mód, ahogyan a pénzügyi rendszer átalakulása meg fog történni. Az Újraindítás csak az Eseménykor fog megtörténni, és az árfolyam a valuták között nem fog drasztikusan megváltozni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.