2012. november 18., vasárnap

A közelgő változás kopogtat

Az első három bekezdés Mike Quinsey csatornázása, melyet Scarlett fordított magyar nyelvűre. Köszönjük nekik.

A régi valóság darabokra hullik, azon a ponton is túl, hogy helyre lehetne állítani a régit és készen állunk, hogy segíthessünk az új valóság megteremtésében. A színfalak mögött már sok minden történt és jól haladnak előre a dolgok.

Érezzük, hogy végre kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban fogadjátok el a dolgokat, ahogyan jönnek, annak tudatában, hogy minden rendben van, és hogy javatokra válik segítségünk, mely lendít a dolgok menetén.

Szeretnénk, ha médiáitok a híreket meghamisítok kezéből kikerülnének, akik elferdítik a tényeket, hogy gyakran szándékosan vezessenek félre. Sok bevezetésre került törvény meg fog változni, hogy nagyobb információs szabadsággal rendelkezzetek, és hogy nagy titokban ne hallgathassák el az igazságot előletek. A mértéke annak a sötétségnek, amiben tartottak benneteket, a találgatásaitokat messzemenően meghaladja és csodálkozni fogtok, ha megtudjátok, hogy az űrprogram keretében milyen fejlesztéseket hajtottak végre.

Innentől ismét én írok. Érezzük mindannyian, hogy valami nagy dolog előtti állapot van. Olykor talán semlegesnek tűnhet már az egész érzékelésünk amit látunk és észlelünk jelenleg. Valamiféle átmenetben vagyunk jelenleg. A felemelkedés folyamatában. A Fény mellet kell továbbra is kitartani, de már ez egyre könnyebb, szinte hozzánk láncolódott egyre mélyebben és megtörhetetlenül.

Csütörtökön (2012.11.22) mindenki végezze el a tizenegyedik kapu aktiválása meditációt. Mindenki számít. Erősítsük a megállíthatatlan Fény szétterjedését a bolygón és az emberekben. A dualitás véget ér. A Fény győzedelmeskedik.

Ugyan is itt az idő, hogy a küszöbről áttegyük az egyik lábunkat, mely után mindenképpen a másik következik. Már a lelked vezet. Azt tedd amit helyesnek vélsz. Meditálj amennyit csak tudsz. Kapcsolódj össze legbensőddel ahányszor csak teheted. A hétköznapjaid úgy éld meg ahogyan az a legjobb neked. Mindeközben tudd, hogy milyen nagyszerű változás küszöbén áll az egész emberiség és az egész Föld.

Az egész elfeledett valódi kapcsolataink a bolygónkon túlról feltörnek majd bennünk, visszatérünk oda és abba a tudatba, amit mindig is éreztünk jelenlegi életünk során is. Akár csak pillanatokra, de megpillantottuk. Mivel ezt olvasod érzed is, nem kellenek ehhez szavak. Már csak érzéssel olvasol. A 3D valóság már kinőtte magát, egyre halványabb.

Van aki tudattalanul érzi mindezt, ha rápillantasz valakire a metrón vagy az utcán. De érzik. És ez az erő összeköti az egész emberiséget a bolygón. És helye nem lesz azoknak akik ez ellen tettek eddig. Lelepleződnek. Mi pedig felülemelkedünk rajtuk és a lejárt manipulációikon. Megértjük, hogy ettől féltek és ezért cselekedtek ellenünk. Épp ezért, hogy ez ne történjen meg. De meg fog és ők elbíráltatnak.

Ébredjünk tehát és segítsük egészen az áttörésig a folyamatot, hogy minél hamarabb és szebben hagyhassuk el a régi 3D valóságot. És megértve a korábbi dolgok célját tovább folytassuk utunkat a legyőzött (kreált) negatív érzések nélkül, melyeken felülemelkedtünk.

2 megjegyzés:

  1. ...és ne féljünk. Ez nagyon-nagyon fontos.

    VálaszTörlés
  2. Szép összefoglaló. Köszönöm. Még akkor is jó ilyet olvasni, ha minderről már olvastunk, hallottunk. Mert nemcsak az ébredés fontos, hanem az is, hogy stabilak maradjunk energetikailag, tudatilag. Vagyis ennek a tudásnak belsőnkké kell válnia. Így tudjuk "segíteni egészen az áttörésig a folyamatot". Nap mint nap tisztítani és erősíteni kell magunkat addig, amíg erre szükségünk van. Még mindig kapunk olyan támadásokat, amik szinte észrevehetetlenek, és meginogtathatnak, és lejjebb vihetik az energiaszintünket, ha nem készülünk föl rá. Minden nap reggel és este ezért érdemes gyakorolni valamilyen technikát, vagy olvasni megerősítéseket, imádkozni,(kommunikálni) és főként meditálni. Naponta eldöntöm magamban, hogy a nehézségek ellenére én nem vesztes vagyok, hanem győztes. Mert nem árthatnak már nekem. Ezért nem félek. "És ez így van."

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.