2023. május 22., hétfő

Élet az új Földön

Az élet az új Földön, miután már a föld is átment a teljes átalakuláson és megtisztuláson maga lesz a földi mennyország. Mint a hernyóból sok nehézségek árán kikelt pillangó. Így leszünk igazán erősek, ahogyan keresztül megyünk az úton. Egy teljesen új minőség, amiből valójában eredünk, hiszen a hernyó is a lepke lárvája, utódja. Magunk mögött lesznek a nehézségek és az intenzív átmeneti folyamatok. Lenyugodnak a kedélyek, ugyanakkor rengeteg új inspiráció, változás és csoda jön. Vibrálóan élénkek lesznek a színek, hiszen magasabb vibrációban lesz az egész bolygónk. Teljesen más lesz az atmoszféra. Nem csak az élőlények, de a Föld is a Fénytestével ragyog majd, amely messziről látható lesz Galaxis szerte. A levegő feltölt életerővel miközben lélegzünk, teljesen oxigéndús. A zöldellő fák és növények, valamint a vizek és folyók, de még az égbolt is olyan látványt nyújt, mintha egy túlexponált színes, tökéletes hangulatú dokumentum filmet néznénk. Nem lesznek korlátok többé. Szabadon utazhatunk és tapasztalhatunk a világmindenségben. Megnyílnak előttünk az univerzum kapui. Megannyi bolygó és élet létezik a bolygónkon túl is. Végre csatlakozhatunk Galaktikus testvéreinkhez. A részévé válhatunk a nagyobb egésznek. Ahogy most külföldre utazunk és ismerünk meg új kultúrákat, úgy fog ez történni nagyban is, de korlátok nélkül.

Minden lehetőség a kezünk ügyébe kerül. Az Akasha lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk az életünk és önmagunk eredetéhez, múltjához, ami egy egészen új szintre emeli az önfejlesztést. És persze a bolygó és az egész teremtés eredetéhez is hozzáférhetünk majd. Az új és emelkedett énünk az előző életeink helyszínein és lehetőségein keresztül tárul elénk, ami lehetővé teszi a megmaradt karmikus dolgok teljes elengedését és új lehetőségeknek való kitárulását az életünkben. Segítenek majd bennünket a különböző oktatási programok is. Az egyik legjobb változás a jövőben az, hogy a munkából (pénzkeresésből) adódó stresszek és a terhek eltűnnek. Az embereknek nagyjából négy órát elegendő lesz dolgozniuk abban, amit önmaguk választanak. Ezt is azért, hogy az új társadalom harmonikusan működhessen, fejlődhessen. A munka az élet része és annak egyik örömmel teli pillanata lesz, nem pedig egy teher.

A lélekcsaládokkal és lélektársakkal a kapcsolatok az életünk egy nagyon fontos részévé válnak. Az emberek élvezik a másokkal való kapcsolódást, ami azt jelenti, hogy az emberek kapcsolatai sokkal egészségesebbek és harmonikusabbak lesznek. Megtapasztaljuk az önfejlesztést és az önképzést, ami lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük magunkat és felfedezzük a világot, környezetünket, önmagunkat és másokat is. Kapcsolatba kerülünk a természettel és az igazi Teremtő hatalmas tudással is. Megértjük az igazi Isten Forrás fogalmát.

A zene és a művészet is az életünk egy másik új dimenziójává válik, ahol az emberek igazán kifejezhetik önmagukat. Nemcsak zenei, vagy művészi élményként lehetséges ez, hanem lehetőségként arra, hogy az alkotói oldalunkat megismerjük és a világgal való kapcsolatunkat mélyebb szintűvé tegyük. És természetesen a humor a jövőbeni is életünk egy fontos része lesz, ami egyszerre lehetővé teszi számunkra a szórakozást, a kikapcsolódást és a magasabb tudatszintű gondolkodást is valamint a mély összekapcsolódást. Az embereknek lehetősége van arra, hogy nyitottak és támogatóak legyenek egymással szemben, hogy jobban megértsék egymást és hogy gazdagabb és harmonikusabb életet éljenek. A jövő izgalmas, harmonikus, szeretettel teli és inspiráló.

Azok számára, akik nyitottak, akik kíváncsiak és akik változást akarnak, mindenképpen hatalmas kaland és megtapasztalás vár. Akik készen állnak a nagy spirituális ugrásra, fejlődésre, azoknak meg lesz erre a lehetőségük. Ilyen egyedülálló lehetőség aligha akadt sűrűn a világmindenség történelmében. Testünket megtartva, megfiatalodva, Fény testünket lehívva alakulhatunk át és vehetünk részt az új szabad Galaktikus közösségben, amely nem csak a Földre korlátozódik. Az életkor jócskán menő és igazából eltűnnek az ilyesfajta korlátok is.

A szobák és a közösségi terek is többnyire körkörösek lesznek, hogy felerősítsék a lakók energiamezőit. A bútorrend is körkörös elrendezésű lesz. A bútorokat bármilyenre módosíthatod. A multimédiás kommunikációs eszközök holografikus képeket vetítenek ki. A szónikus zuhany által nincs szükség toalettre, vagy fürdésre. A replikátor elkészíti bármilyen étel pontos másolatát, vagy újat hoz létre. A gyógyító, regeneráló kamrákról nem is beszélve. A megannyi új technológiákat lehetne még sorolni. Ezek mind már régóta léteznek, csak el voltak zárva előlünk, akárcsak megannyi információ és tudás is.


Olyan dolgok várnak ránk, melyeket most csodának tekintünk, de valójában maga az új és felszabadító valóság lesz a jelenlegi állapotból. Vizualizáljuk a mielőbbi megteremtése érdekében. Érezzük, ahogyan részesei és átélői leszünk a folyamatoknak
 
 

Mi magunk leszünk a manifesztációja a változásnak és a szeretettel teli új Föld létrejöttének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.