2020. november 6., péntek

A Kennedy terv 2020

Pánikol a cabal, deep state, háttérhatalom, az 1%, bárhogy is nevezzük őket.

Az idejük lejárt, ideje, hogy megtudják hányan is vagyunk és milyen erőkkel rendelkezünk és ideje lekapcsolni az egész média gépezetüket is, amiből a hatalmuk nagy részét nyerik a gyávák. A színfalak mögött ők öreg, pedofil és félelem uralta pszichopaták jobb esetben. Mi már itt vagyunk és nagyon gyorsan megsokszorozódik majd a létszámunk és az erőnk, amint az alvó emberek is belátnak a függöny mögé. Szinte azonnal beléjük hasít majd az igazság.

Az emberek erejét, kitartását és lelkét semmi sem győzheti le! Mi vagyunk a 99%! Mi vagyunk a többség! A kozmikus jelentőségű felszabadulásunk, már itt van! A negatív idővonalak teljesen összeomlóban! Elérünk az EGY ponthoz, ahol végre felébred az egész világ EGYÜTT!


Nem menekülhetnek, szembe fognak nézni a tetteik következményeivel. El lesznek bírálva az egész világ szeme láttára. Ne hidd, hogy ez mese, légy Te is az, aki hozzájárul, hogy bevonzzuk mindezek mielőbbi megvalósulását. Szánjunk kevesebb időt az utolsó pánikoló rúgással jellemezhető pánikkeltő, hazug hírekre. És fókuszáljunk a végleges és teljes felszabadulásunkra. Mert ez már itt kopogtat, épp ezért próbálják rohamtempóban elnyomni ennek valóságát.

Ezt ne feledd. Már győztünk, a manifesztálása MOST jön! Senki nem mondta, hogy kényelmes lesz a változás, a szembesítés, de már most érzed, hogy mindent megér majd ami jön.
 
A BitChute csatornára is felkerült egy új videó, ide kattintva megtekinthető! Magyar szinkronos! Ide kattintva, ha beillesszük a YouTube linket, akkor letölthető lesz a videó. Ezzel az oldallal pedig a BitChute videó változat tölthető le. Valamint egy új David Icke videó került fel a BitChute csatornára. Ide kattintva megtekinthető. Ismerd meg a válaszokat a nagy átverésre.
 
Győzelem! Hív az Univerzum! Hívjuk be együtt! Minden nap vizualizáld, mindennap hívd be, hidd el, hatása lesz másokra is! Akár meditációban még hatásosabb! Akkor nézzük, hogy többek között, például milyen hírekre számíthatunk hamarosan.

Vizualizáljuk, amit akarunk! Arra gondoljunk, arra vágyjunk! Ők is ezt teszik a másik oldalon és erősen nyomják is ránk, leplezve pánikolásukat! Nincs időpont. Most van! Érzed, hogy ez mennyire közel van? Ne tévesszen meg, amit odakint látunk. Ez bizonyítéka a mátrix végének. Az alábbi bizonyítékokra jobb, ha készen állunk minél többen. Öveket bekapcsolni! Felejtsd el a média híreit és a negatív energiákra való figyelést, erősítést. Szét fog omlani az egész, ne tápláld, azzal erősíted! Meglátjuk, mi van a lepel mögött. Nem mondta senki, hogy könnyű lesz a szülés, de ami utána jön, azt elképzelni sem tudjuk.
 

Tehát ideje, hogy szokjuk a közelgő pozitív híreket, amik akkor jönnek majd mindent felforgatva, amikor a mátrix összeomlik. Sokk lesz sokaknak, de lesz rá időnk, hogy feldolgozzuk! Íme a példák a közelgő hírekre.

- Tömeges letartoztatások zajlanak!
- Bizonyítékok vannak a földönkívüliek létezésére!
- Titkos csoportok irányították a világot!
- Nem emberi eredetű befolyás alatt állt az emberiség!
- Az agyunk és teljes lényünk csupán rendkívül kis részéhez férhettünk hozzá!
- Hatalmas átverés áldozatai volt az egész emberiség!
- Az emberiséget kihasználták és rabszolgaságra ítélték évezredek óta!
- Maradjunk nyugodtak és maradjunk otthon, a bűnözök eltávolítása zajlik!
- Figyeljék az új médiát, innentől sokkoló és ébresztő bizonyítékok szemtanúi lehetünk!
- Rendkívül fejlett technológiák voltak eltitkolva az emberiség elől!
- A valóságunk 80% hazugság volt! Maradjunk nyugodtak!
- Hatalmas mérföldkő ugrás előtt áll az emberiség!
- Az UFO dossziék megnyitva!
- Az egész világ leállt, maradjanak nyugodtan egy ideig!
- A bankkártyák és bankok ideiglenesen leálltak!
- Készüljenek fel a kijózanító, de sokkoló információkra!
- A határok átmenetileg lezárva, bírósági tárgyalások sora következik!
- A spirituális fejlődés valódi kezdete elérkezett!
- Ideje az emlékezésnek! Legyünk részesei az evolúciós ugrásnak!
- Nem mindenki fog felébredni a valóságra, ezt el kell fogadnunk!
 
A bejegyzés utoljára frissítve: 2020.11.25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.