2020. július 26., vasárnap

Készülés a változásra

Na most foglalkozzunk az elefánttal a nappaliban és egyéb dolgokkal is. Használjuk ki az augusztust és töltekezzünk, mert utána jön a várva várt finálé decemberig, amely a csillagokban is meg van írva, ahogy azt Veres Mónika is elmagyarázza ezen videóban.

Képkocka a világhírű Amerika Kapitány mozifilmből
Most egy picit a tervezett kamu vírusról. Csupán már egy szimpla normális, reális gondolkodással rá lehet jönni, minden különösebb infó nélküli is, hogy a vírus nem létezik (ahogy azt mi hisszük) és el lett tervezve, mely a "fejesek" egy lépcsőfoka lenne a terveikhez. Ne egymást szapuljuk, ami az egyik céljuk, hanem maximum azokat, akik kitalálták az egészet, mi pedig fogjunk össze, de gyorsan és mutassuk meg kiket akartak megpróbálni irányítani és elnyomni fokozatosan! A szórakozóhelyek és a strandok az elmúlt hetekben zsúfolásig vannak (ahol nem kötelező a maszk, sem a vendéglátó helyeken), de a boltban nem elfogadott, ha nincs maszk, viszont ha az orr szabad már oké vagy. Érti ezt valaki?

Képkockák a világhírű Amerika Kapitány mozifilmből
A vírus, ha úgy tetszik egy mátrix program, ami önmagában nem működik, csak a tudatlanságunkat kihasználva. Az AIDS például működött nekik. Most a vírussal próbálkoznak, de már a győzelem közelsége miatt stb. nem fut olyan jól a programuk. Létezik, mint egy megfázás, vagy valamiféle RNS eltérés, de köze sincs a vírushoz. Mibe fogadjuk, hogy a fénymunkások nem kapják el a mit is pontosan?

Ez "ellen" vannak meditációk, ami szükségesek és jók,  de azok azért vannak, hogy tüntessük el a mátrixból, életünkből és mindenestül a kreálmányukat, úgy ahogy van teljesen. Ne táplálva és megvalósítva legyen a mátrix hatások által.

Tehát még több pánik, aztán valóban létrehozódik valami komolyabb az 5G és a stressz, vagy a maszk miatti oxigénhiányos állapotok miatt sejtszinten. Ez is valami okkult dolog lenne a fizikai szinten, hogy behozzák ránk ezt a tervezett vírust és fokozzák a hatásait minden téren? A bizonyítékok ott vannak mindenki előtt, de ha nem veszi észre valaki és nem kutat, akkor neki minden mindegy. A sok önmaguknak való ellenmondás is elég beszédes önmagában, minden spirituális dolog nélkül is, annak aki lát a mátrixon kívülre is.

Így, vagy úgy, de búcsúzni fogunk a vírustól év végére, jövő év elejére.

Erősen ajánlott, aktuális, magyar feliratos videók sokasága, ezen a Bitchute csatornán! És egy új két órás, magyar feliratos film az Emberfeletti címmel. Részletek róla ide kattintva.

Kérjétek, hogy aktiválódjon a fénytestetek a felemelkedett mesterek, fényerők, angyalok, felsőbb énetek által, segítségével. Jelentsétek ki, hogy (ha valóban készen álltok) készen álltok az emelkedésre és a változásra.

771 parancs, 771 parancs, 771 parancs.

A "vírus" téma ellen pedig a RCV Csillagpor Parancs, RCV Csillagpor Parancs, RCV Csillagpor Parancs ismétlése hatásos. Fizikai fájdalmak ellen pedig a PB Csillagpor parancs, PB Csillagpor parancs, PB Csillagpor parancs.

Nem állítom, hogy az abszolút igazságot írom, szóval mindenki használja a belső igazságérzetét, útmutatását. A saját szintemnek megfelelően tettem közzé a bejegyzést is, nem vagyunk egyformák. Elhiszem, hogy mindenki fáradt már és unja az ígérgetéseket, de közel vagyunk a történelmi fordulóponthoz. Minden meg fog változni, szédítő ütemben. Minél jobban álljunk készen rá. Bármilyen kérdés van, igyekszem segíteni, itt a hozzászólás résznél nyilvánosan megtehetitek névtelenül is.

8 megjegyzés:

  1. A felemelkedés milyen hatással lesz a néhány éves gyerekekre? Ők hogyan tudnak majd atlèpni az 5D világba?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ,,Azoknak a Fénymunkásoknak a gyermekei, akik felemelkednek, és ha van gyermeked, amikor felemelkedsz, ők is fel fognak emelkedni. Fel fog gyorsulni az öregedésük, hogy elérjék ugyanazt az életkort, ahol ti vagytok, tehát figyelmeztetlek benneteket, hogy a szülőségetek napjainak vége." - Cobra

      Nekik sokkal könnyebb lesz az egész folyamat, érthető okokból. Még nem annyira a "világ rabjai".

      Törlés
    2. És ha a szülő nem felemelkedett csak a nagyszülő, a kicsi gyerek fel tud emelkedni? Köszönöm a választ

      Törlés
    3. Komolyan elhiszem ezt az egészet! Viszont kütyümániás vagyok, mostanában főleg a magnók és kazetták mennek. Ha felemelkedünk, lehet ott is majd ilyesmi 3D -s vacakokkal foglalkozni? Ne röhögjetek ki, az élet legapróbb örömei a legnagyobbak. XD Én kazettaboltot szeretnék nyitni a Mennyországban!

      Törlés
  2. ÉS HOGYAN HAT MAJD UNOKÁKRA-DÉDUNOKÁKRA ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekik, mint írtam, könnyebb lesz befogadni az új energiákat és változásokat. A kicsik könnyebben és gyorsabban fognak fejlődni. Szóval semmi aggódni való nincs emiatt. Mindenki megtapasztalja a csodát! :)

      Törlés
  3. Lehet gyerekesen hangzik, de az örökbefogadott kutyámmal és a macskáimmal mi fog történni? Mert felelösséget vállaltam értük.

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.