2020. január 5., vasárnap

A vízöntő kora

Egy tartalmas bejegyzés (többek között Cobra két utóbbi bejegyzésével együtt, meditációkkal, linkekkel, hírekkel) olvasható a továbbiakban.
Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a január 11-12-i hatalmas asztrológiai konfigurációk adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat és be fogjuk indítani azt a folyamatot, ami a Vízöntő Korába fog minket vezetni.
Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni a Vízöntő Korát.
Ez az aktiváció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy végre beindítsa azt a folyamatot, ami elindítja az oly régóta várt Vízöntő Korát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, az a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot. El tudjuk érni a meditációt végző 144.000 ember kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben.
Január 10. és 12. között sok erőteljes asztrológiai konfiguráció fog előfordulni. Az 1999. augusztus 11-i Nagy Kereszt napfogyatkozás óta mindenképpen ez a legerősebb asztrológiai időszak. Először is január 10-én penumbrális holdfogyatkozás lesz, ami egy nagyon feszült és merev energiamintát fog létrehozni.
Majd január 11-én mind az Uránusz, mind az Eris egyenesbe fordul. Ez sok, korábban elnyomott planetáris kundalini energiát fog felszabadítani. Január 11. az idővonal egy nagyon erőteljes napja. Az elmúlt néhány évtizedben négy olyan jelentős esemény volt, ami január 11-én történt és ami megváltoztatta ennek a bolygónak a sorsát. Ezek közül kettőt említhetek meg. Az egyik az 1992. január 11-i 11:11 átjáró megnyitása, a másik pedig az 1996. január 11-i arkhón invázió. Január 12-én egy rendkívül erőteljes Szaturnusz-Pluto együttállás lesz, ami feltöri majd a globális pénzügyi rendszert.
Ez nem egy átlagos Szaturnusz-Pluto együttállás lesz, hanem egy kivételes Nap-Merkur-Ceres-Szaturnusz-Pluto együttállás, ahol a Szaturnusz és a Pluto a déli csomópontjaikon is lesznek, ami még jobban fel fogja erősíteni az együttállást. Ez a konfiguráció lesz az a tű, ami majd kipukkasztja a jelenlegi adósságalapú pénzügyi rendszer buborékát. A Vízöntő Kora aktiváció után sok asztrológiai konfiguráció lesz az év során, ami a társadalmunkat egy olyan átalakuláson fogja keresztülvezetni, ami hivatalosan el fogja indítani a Vízöntő Korát a 2020. december 21-i téli napforduló napján, abban a pillanatban, amikor a Jupiter és a Szaturnusz 0 fokban fog együtt állni a Vízöntőben.
A 2020-as év egy hármas Jupiter-Szaturnusz-Pluto együttállás éve lesz, ami kb. 700 évente történik és utoljára akkor történt, amikor a Templomosok létrehozták a bankrendszerüket. Ez az év 13 új szinodikus ciklus kezdetét is fogja jelölni, míg átlagosan évente csak egy ilyen ciklus szokott lenni. A rengeteg aspektus mindegyike egy új Fényvillanást fog küldeni a bolygó felszínére. A Vízöntő Kora meditációt abban a lehető legjobb pillanatban fogjuk végezni, ami maximális pozitív hatással lesz az emberiségre.
A meditáció időpontja magyar idő szerint 2019.01.12. reggel 7:11 perc lesz.
Instrukciók:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy társteremtője legyél annak a beindításnak, ami majd elindítja a Vízöntő Korát.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.
4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség számára. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának egy új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.A meditáció javasolt időtartama 20 perc.
Most folytassuk a hírekkel. Sok minden zajlik a színfalak mögött a pénzügyi rendszerben. Megoszlás van a fekete nemesi családokban azzal kapcsolatban, hogy hogyan haladjanak tovább a terveikkel.
Az egyik fekete nemes frakció a repopiacon keresztül akarja összeomlasztani a rendszert amilyen hamar csak lehetséges és az IMF által centralizált kripto pénzügyi rendszerrel akarják helyettesíteni, ahol az emberek az okostelefonjaikkal fizetnének és megfigyelnék a viselkedésüket és egy társadalmi kreditrendszeren keresztül értékelnék őket.
Mind a JP Morgan, mind a Deutsche Bank fontos szereplők az eljövendő pénzügyi krízisben és mindkettő mögött ez a fekete nemes frakció áll. Szeptember 16-án a Deutsche Bank csatlakozott egy a JP Morgan által vezetett globális blockchain (blokklánc) hálózathoz. Abban a pillanatban ez a frakció úgy érezte, hogy készen áll a következő lépésre és még ugyanazon a napon egy hatalmas anomáliát indítottak be a repopiacon, amit a JP Morgan továbbterjesztett oly módon, hogy visszatartotta a likviditást a többi banktól.
Szeptember és december között ez a frakció tovább folytatta terveit. Úgy volt, hogy a rendszerük béta tesztelését ebben a hónapban kezdik meg Kínában. Az volt a tervük, hogy összeomlasszák a jelenlegi pénzügyi rendszert a repopiacon keresztül, majd újévre megvalósítják az új rendszert. Terveik múlt héten omlottak össze, amikor a másik fekete nemesi frakció akcióba lendült.

Ez a másik frakció a jelenlegi központi bankos adósrabszolga rendszert támogatja, nem akarják, hogy összeomoljon a rendszer és a FED-et támogatják. Egy cikk felhívta a közvélemény figyelmét a repopiaci helyzetre és a FED rájött, hogy ha nem avatkoznak be, a rendszer újévig összeomolhat. A reakciójuk erős és gyors volt: az a tervük, hogy 500 milliárd dollárnyi likviditást pumpálnak a rendszerbe a következő néhány héten. Ettől lenyugodott a helyzet és az első fekete nemes frakció, amelyik könyörtelenül össze akarja omlasztani a rendszert, most már folyamatosan veszít az erejéből.
Nem volt újévre globális pénzügyi összeomlás, de a FED beavatkozása nélkül közelebb álltunk a totális összeomláshoz, mint a történelem során bármikor. A Fényerők nem akarják a rendszer könyörtelen összeomlását, hanem fokozatos és kiegyensúlyozott rendszerösszeomlást akarnak, megnövekedett tudatossággal kombinálva, ami a pozitív pénzügyi Újraindításhoz vezetne. Emiatt arra kérnek mindenkit, hogy aki csak tud, vegyen részt az alábbi meditációban.
Ezt a meditációt magának a tényleges Vízöntő Kornak az aktivációjáig fogjuk végezni.
A január 13. és 17. közötti kereskedési héten van a legnagyobb valószínűsége annak, hogy a pénzügyi piacokon kialakult helyzet teljes válságba fog torkollni, ami a jelenlegi pénzügyi rendszer összeomlásához fog vezetni.
A new yorki tőzsde január 13-i, hétfői 9:30-as (EST időzóna szerint) nyitásának asztrológiai grafikonja egy erőteljes pontos négyes Nap-Szaturnusz-Pluto-Ceres együttállást mutat, ahol ezek a bolygók pont 8 ívpercen belül torlódnak össze, míg a Szaturnusz ténylegesen a Földről nézve a Napkorong mögött lesz! Néhányan január 15. körül várják a Deutsche Bank összeomlását.
Martin Armstrong pénzügyi elemző a piaci ciklusokat tanulmányozza és arra a következtetésre jutott, hogy a gazdaságba vetett bizalom ciklusa január 18-19 környékén fogja elérni legalacsonyabb pontját. Két független forrás azt közölte, hogy az európai intézmények nem fogják hagyni, hogy a Deutsche Bank összeomoljon, és az utolsó pillanatig meg fogják védeni, ehhez hasonlóan.
Mindenesetre a jelenlegi adósságalapú pénzügyi rendszert nem lehet már tovább fenntartani és az európai központi bankok már készülnek az összeomlásra. Nem lehet tudni, hogy a közelgő válság, ami a pénzügyi Újraindításhoz fog vezetni, hogy fog végződni, de itt vannak a lehetséges forgatókönyvek.
December 26-án különleges fénypontok sora vonult át az országunk fölött is. December 30-án pedig különleges felhősáv vonult át az ország fölött. A Schumann rezonancia is figyelemre méltó kilengéseket mutatott.  Január 5-én, éjjel 2:13 perckor keletkezett földmozgás Nagykanizsa közelében, ami 3,5-ös volt a Richter-féle skála szerint. A rengeteg egyéb tűzvészről, hírről (már ami eljut a jelenlegi médiába, valamilyen formában) a világban már szó sem esik, hiszen szinte vak, aki nem látja, hogy közeleg a váltás a világban. Ahogy közeledünk az Eseményhez, úgy egyre több jel lesz az égen is. Már eddig is jobban járultunk hozzá az egész folyamathoz, mint gondolnánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.