2019. január 29., kedd

Közel a változás

Elkészült az új videó a blog saját youtube csatornájára! Talán fülhallgatóval ajánlott a leginkább meghallgatni, hogy érthető legyen. A hozzászólások (megjegyzések) részhez bekerült a videó teljes szöveges tartalma. Kellemes megtekintést és meghallgatást, olvasást.


2019.01.30-án hajnalban, látványos fényoszlopokat rögzített egy Piszkés-tetőn elhelyezett webkamera. A videó változata ide kattintva érhető el. A meditáció utáni (2019.01.21) légköroptikai jelenségözönt pedig ide kattintva nézhetitek meg. A képek, videók magukért beszélnek és egyre több hasonló lesz!

Fényoszlopok a Mátra felett (2019.01.30)

5 megjegyzés:

  1. A VIDEÓ TARTALMA - 1. RÉSZ

    A videó részben saját, részben pedig Cobra írásaiból és bejegyzéseiből, valamint interjúiból lett merítve.


    Ez a videó, a jelenleg is hallható felolvasó program hangjának a segítségével készült el. Az előző, 17 perces videóban már megtudhattátok, hogy miről is szól az Esemény nagy vonalakban, így erről most nem esik szó részletekbe menően. De érdemes megjegyezni, ahogyan az Esemény és az áttörés egyre közelebb van hozzánk, úgy növekednek az energiák is körülöttünk és éleződnek ki a dolgok a Földön is.


    Terjesszétek az információt, tegyetek meg mindent, hogy elérje azokat a csillagmagokat is, akik még nincsenek tudatában a folyamatnak, és a küszöbönálló eseménynek, amelyhez, mint tudjátok, szükségünk van egy bizonyos kritikus tömegre, vagy egy bizonyos számú önkéntesre, máskülönben a Felemelkedés nem fogja elérni a szükséges hatást.


    Jelenleg radikális változások történnek az univerzumunkban, és mihelyt ezek a változások elérik a Földet, hatalmas lesz az átalakulás és minden egyes ember érezni és látni fogja. Megtudhatuk Kobrától, hogy a közelgő pólusváltás, az egyik legnagyobb titka a sok közül a kabalnak, amit próbálnak rejtegetni előlünk.


    A Naprendszer, ahol a Föld elhelyezkedik, az Univerzum egy olyan részébe lép be most, melynek eredményeképpen drasztikus kataklizmák és pólusváltás fog történni, valamint az elektromágneses mező is megváltozik, melynek következtében a Föld belép Felemelkedési állapotába és minden életforma, mely a harmadik dimenzióban létezik, arra fog kényszerülni, hogy elhagyja ezt a helyet.


    Ez meg fog történni minden bolygóval, akik ugyanebben a fejlődési stádiumban vannak. Ez nem valami olyasmi, ami csak a Földre korlátozódik, ez, mondhatni, egy minta, vagy program. Tehát a Föld programja a három dimenzióban véget ért.


    Nem a passzív megfigyelői vagyunk a dolgoknak, hanem ennek az egésznek a társteremtői. A fő patthelyzet, amiért a fény erői nem avatkozhatnak közvetlenül a dolgokba a Földön, azok a toplet bombák. Ezek mellett a legtöbb ember elutasítja a felébredést, egyszerűen azért, mert annyira erősek az implantátumaik. Illetve az az erős félretájékoztatás vagy dezinformáció, ami az interneten és a médiában terjed szintén hozzájárul ehhez.


    Lassan eljutottunk addig a pontig, ahol először kezdhetünk el tudatosan kapcsolódni a Kozmikus Központi Naphoz. A Kozmikus Központi Nap messze túlmutat a Galaktikus Központi Napon és sokkal hatalmasabb annál. A Galaktikus Központi Nap csak ennek a bizonyos galaxisnak az evolúcióját felügyeli, míg a Kozmikus Központi Nap ennek az egész Univerzumnak az evolúcióját felügyeli. És eddig először, meg fog történni a közvetlen kapcsolat a Kozmikus Központi Nappal. Valójában senki nem tudja, hogy néz ki ez a kapcsolat, mert azt mondanám, hogy az elmúlt 14 milliárd évnyi kozmikus történelem során senki nem hozta létre ezt a kapcsolatot. Szóval az evolúció egyik kulcspillanatában vagyunk, ami az elmúlt kozmikus ciklusból az új kozmikus ciklusba vezet. Amint azt valószínűleg tudjátok, ez a bolygó kulcsfontosságú ebben a folyamatban, mert ez a sötétség legutolsó fókuszpontja, mint alapelv, ebben a bizonyos Univerzumban. Kozmikus szempontból fontos átalakulás fókuszpontja ez a bolygó. Ezért vagyunk itt. Ki lettünk választva arra, hogy itt legyünk. Mi terveztük el, hogy itt legyünk. Ez az egyetlen olyan most is létező Univerzum, ami megtapasztalta a sötétséget, így ez a bizonyos szituáció egyedi.

    VálaszTörlés
  2. A VIDEÓ TARTALMA - 2. RÉSZ

    Az igazság az, hogy már csak egy nagyon kis mértékű elsődleges anomália maradt a bolygónkon kívül, és így a sötét erők egyre nehezebben tudják újratölteni a rendellenes plazma és negatív entitás forrásaikat, amelyek Szet alagútjain keresztül érkeznek a Föld bolygóra. Óriási információs háború zajlik a planétát körülvevő plazma és az anomália státuszával kapcsolatosan, így nagyon nehéz megbízható információhoz jutni. A Fényerők elsődleges célja az, hogy minimalizálják a szenvedést a bolygón és hogy csökkentsék az erőszak szintjét. Replikátorok, szabad energia, csillagközi utazás, az aranykor. Ezek várnak ránk. A kabal minden évben sok-sok billiónyi dollárt költ arra, hogy azt a benyomást keltsék, hogy semmi sem változott és soha nem is fog változni semmi. Amikor ez a só véget ér, le lesztek nyűgözve. Meg kell értenetek, hogy ha jobbá szeretnétek tenni az életeteket, nektek magatoknak kell megtenni a munka 80%-át, hogy a Fényerők segíteni tudjanak a maradék 20%-ban.


    Katonailag az Ellenállás készülődik a felszínen kialakuló lehetséges felfordulásra és erősítést kapott a Naprendszer szerte lévő bázisokról, ami az elmúlt hónapok során megérkezett a bolygónk felszíne alá. Ebben a pillanatban az Ellenállás 140 millió tagot számlál és ez a szám még jelentősen tovább emelkedhet és valószínűleg emelkedni is fog.


    Az új Galaktikus energiák megnövekedett áramlása szükségszerűen elkezdi beindítani a földkéreg elmozdulásait. A Galaktikus Parancsnokság flottái folyamatosan ellenőrzik és stabilizálják a tektonikus lemezeket és megelőzik, hogy a földrengéseknek globális következményei legyenek.


    Fény derül majd arra is, hogy a kabal irányított energiafegyvereket használ rajtunk és környezetünkön. A Galaktikus Erők flottája jelen van a Naprendszerünkben, álcázva, de azok, akik érzékenyek az energiákra, mindenképpen érezhetik ezt.


    A felemelkedés vége felé mindazok, akik nem nyitottak az emelkedési folyamatra, hogy evakuálják őket, nagy valószínűséggel a halál folyamatát fogják megtapasztalni és a lelküket a testük nélkül fogják evakuálni.

    VálaszTörlés
  3. A VIDEÓ TARTALMA - 3. RÉSZ

    Néhányatoknak, akik olyanokkal vagytok kapcsolatban, akik nem a Felemelkedés útját járják vagy akik máshogy döntenek, meg kell birkóznotok azzal a döntéssel, hogy velük maradtok-e vagy mentek. És sokak számára ez nagyon mélyreható döntés, nagyon mélyreható ráeszmélés.


    Az önmagatok kritika és ítélkezés nélküli feltétlen elfogadása teszi lehetővé, hogy gyengüljön bennetek az a ragaszkodás, amelyeket az energiatestetekben őriztek. Higgyétek el, minden lény, aki előttetek ezt az utat végigjárta, minden Felemelkedett Mester, akik megtapasztalták a három dimenziós életbe születést, átestek ugyanezeken a tapasztalásokon, mint amin ti is átmentek, és néha elvesztettnek és túlterheltnek érezték magukat, máskor viszont áldottnak.


    Azokban az utolsó napokban, úgy fogalmaznék, hogy nagy intenzitással élitek majd át az elengedési folyamatot, érezhetitek majd azt is, hogy az érzelmi testeitek felkavarodnak, felkavarodnak a hiedelem mintáitok és korlátaitok, minden, ami még megmaradt és amivel foglalkoznotok kell. Lehet, hogy sok mindent kell elengednetek, és ez intenzív lesz. Azt javasolnám, hogy a megfelelő hozzáállásotok az legyen, hogy bármikor készen álltok elmenni, de felelősek maradtok az életetekben és felkészültök arra, hogy itt maradtok addig, amíg erre szükség van.


    A Teremtőnek az a szándéka, hogy a lehető legutolsó pillanatig vár, hogy a lehető legtöbb Csillagmagot összegyűjtse az első hullámban, azért, hogy a Felemelkedett Mesterek maximális számban térhessenek vissza, hogy maximális számú jót cselekedjenek, hogy beborítsák a Földet Krisztusokkal. Ha tehát kicsit tovább tart a folyamat, mint reméltétek, az azért van, véleményem szerint, mert Ő az utolsó pillanatig vár.


    A Föld is keresztül fog menni saját átalakulásán. Ötödik dimenziós lénnyé fog válni és ezután a Föld olyan lényekkel lesz újranépesítve, akik alkalmasak az ötödik dimenziós valóságra. Tehát úgy is mondhatjuk, hogy senki nem lesz képes földlakó lenni, hacsak fel nem emelkedik ahhoz.


    Kérdezhetitek, hogy miért vagytok ennyire különbözőek. A ti szívetek miért nyitottabb egy kicsit jobban? A ti elmétek miért nyitottabb egy kicsit jobban erre a lehetőségre? Ez azért van, mert a ti eredetetek valamennyire magasabb szintű. Benneteket, akik most itt vagytok, Fénymunkásokként vagy Csillagmagokként kategorizálnálak. És most van itt az idő. Belső ébresztőtök jelzett és felébresztett benneteket. Hallottátok a szót, hogy, felemelkedés, vagy lehet, hogy olvastatok róla néhány információt és megszólalt belső ébresztőtök. Valami azt mondta belül, hogy ez nekem való.


    Ez azért van, mert arra lettetek programozva, hogy felébredjetek. Erre az időszakra lettetek programozva, mert tudtátok, hogy nem számít, mi történik a harmadik dimenziós életeitekben, nem hagynak itt benneteket, amikor a Hierarchia megérkezik, hogy felemelje a tudatosságot és felemeljen és áttranszformáljon.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép munka, köszönet érte! Annyi technikai kérdést fel lehet tenni, hogy melyik felolvasó szoftverrel készült a videó? Előre is köszönöm a válaszodat, további jó munkát kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A Speech2Go programmal, ha minden igaz. :)

      Törlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.