2016. január 6., szerda

A Föld felemelkedése

Ibrahim Hassantól ismét készültek fordítás-részletek. Ezeket olvashatjátok ebben a bejegyzésben. Az időpontokat továbbra is megfelelően kezelni.

Az Esemény-meditáció (november 21.-én) után stabilizálódott az idővonal, ha nem is törlődött még minden negatív mellég-ága. A felemelkedési terv stabilizálódott, nincs több alternatív valóság és párhuzamos idővonal. Akik úgy döntöttek, hogy nem képesek ezekkel az új vibrációkkal lépést tartani ők egy alternatív 3D világban folytatják élet-halál útjukat. 2025-re a Föld az ötödik dimenzióban lesz.

A felemelkedési terv egy kozmikus terv, ami nem kizárólag az emberekre és a bolygónkra korlátozódik, hanem több százezer más bolygóra is. Egy nagy ciklus végéről van szó.

Sok változás fog bekövetkezni márciusig. A Fény erők határideje az Esemény kiváltására idén március. Gaia 2017 végéig meg fogja változtatni lényét. Felemelkedik és az ő mennybemenetele 2024-ben lesz. Teljes lesz az ötödik dimenzióban. 2017 és 2024 között minden ember a 4D-ben készül, hogy elérje az 5D-t.

És mi történne, ha nem történne meg az Esemény idén március végéig?

A 2016 márciusi határidőt Gaia adta a Fény erőinek. Mert innentől muszáj emelnie tovább a rezgését, nem egyszerre, hanem fokozatosan. Mivel ha az Esemény késik 2017-ig, komolyabb kár keletkezhet a fizikai testében a Földnek, ami geológiai változásokkal járhat majd és hatalmas káosz lehet világszerte. Viszont ha idő előtt indul, az Esemény az pedig a Fény erők oldaláról okozna nehézségeket utána illetve az embereknek. Tehát ha még komolyabb akadályok, körülmények jönnek, akkor nem lesz az Esemény márciusig.

5 megjegyzés:

  1. Na màr most kitolták 1 évvre? Decemberbe az volt hogy MOST jövünk meg ilyenekl.Rohadt jogosan nem hiszek ebben.17-ben meg akkor már 18 lesz és így tovább.Lassan kitalálják hogy 2100-ban lesz,igaz meg sem érjük de no akkor lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      A bejegyzés elején írtam:
      ,,Az időpontokat továbbra is megfelelően kezelni."

      Illetve ezt már évek óta tudjuk, hogy 2025-re lesz a Föld az 5. dimenzióban. Ezt ha jól tudom Cobra is mondta, hogy valóban van erre egyfajta határidő. A többire viszont nincs, sőt még az is csúszhat.

      Kezelni kell ezeket az információkat és nem függeni tőlük vagy hagyni, hogy reakciót váltson ki. Ez is egyfajta tanítónak szolgál inkább. Én sem ezekre az időpontokra tervezem és terveztem az életem. Elraktároztam és annyi.

      Még Cobra is írja, hogy mindig van egy magasabb látószög.

      Ha 2019-ig nem lesz semmi a Földön én magam törlöm a blogot. De mivel teljesen biztos vagyok benne, hogy fog, ezért garantálhatom, hogy marad. Viszont lehet, hogy 2 hónap vagy 1 év múlva is megtörténhet. Kitartás a végére már mindenkinek és vonzzuk be! :)

      Törlés
    2. 2019 Julius van. Tortennek a dolgok de eleg lassan..

      Törlés
  2. Kedveseim !
    Az átalakulás, a változás állandó a teremtésben.Ez az egyetlen amiről azt lehetne mondani, hogy állandó.Az, hogy az ember képes már látni e változásokat, azzal elérheti, hogy arra is képes lesz, hogy együtt haladjon e változásokkal.Minden mindennel összefügg, ezért az emberek gondolatai és tettei is hatnak a változásokra, s az visszahat rá.Ezért egyet lehet tudni, azt, hogy hol tartunk és mi az amit tehetünk, hogy egységben maradjunk GAIA és a Naprendszerünk rezgési frekvenciájával, s ez által a mindenséggel.A szeretni tudásunk, a lelki békénk megőrzése, a testünk helyes táplálása fénnyel, vízzel és fénnyel teli eledelekkel nagyon fontos ! Ennyit tehet mindenki, s ezek eredményeként más struktúrát fogunk közösen teremteni magunknak.Ezek egyike az Esemény is. Ennyi röviden a lényeg. Szerető szívvel és áldással, Lehner Ella

    VálaszTörlés
  3. A birkák sosem fognak felemelekedni. Annyira sötétek, hogy nem tudják megkülönböztetni a szezont a fazontól

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.