2015. október 10., szombat

Az 1996-os Nagy Felejtés

Az 1996-os megszállás alatt az Archónok és a Chimera egy negatív akadályt helyeztek el a Naprandszer szélén (a héliopauza a Naprendszernek az a tartománya, amelyet a napszél tölt ki). Minden létező ezen a naprendszerben lévő korláton belül, beleértve a felszíni embereket, minden Cabal frakciót, minden földalatti létezőt (nagyon ritka kivétellel), minden titkos űrprogram személyzetet, minden plejádit, szíriuszit, andromédát, akrturuszit, drakonidát, reptiliánt, zetát és minden egyéb érző lényt plazma implantátumokat kapott, és összeköttetett a Chimera mesterséges intelligencia hálózatához (a Fátyol).

Azon lények túlnyomó többségénél, akiknek volt kapcsolata a Felemelkedett Mesterekkel, ez a kapcsolat megszakadt. A spirituális minőség rengeteg emlékét kitörölték elektronikus memória feloszlatással. Sok létező, akiknek szándékában állt információt terjeszteni a felszíni lakossággal, elmeprogramozás alá került és sok esetben hamis információt és emlékeket ültettek beléjük. Minden csatornázó implantátumot kapott és a legtöbb csatornázási kapcsolatukat szigorúan megzavarták.

Strangelet és toplet bomba mechanizmusokat helyeztek el arra az esetre, ha Felemelkedett lények próbálnának kapcsolatot teremteni velünk. Ez hatékonyan egy olyan zónává tette a Naprendszerünket, amelyben nagyon kis kapcsolat létezik a Felemelkedettekkel. Még a Naprendszeren belül lévő plejádiak sem tudták közvetlenül elérni a Felemelkedett lényeket, mivel a kapcsolatfelvétel szélsőségesen korlátozott volt.

Ezt az 1996-os Nagy Felejtésnek nevezzük. Ez a felejtés annyira teljes volt, hogy valójában csak nagyon kevés ember emlékszik a spirituális kapcsolatra a saját Lelkükkel, illetve a Felemelkedett létezőkkel 1996 előtt. Ez a felejtés olyannyira teljes volt, hogy sok embernek nehézségeket fog okozni, hogy megértse, amiről beszélek. Most már az akadályok nagy része eltávolításra került, de mindenkinek a Naprendszeren belül (beleértve a felszíni embereket és majdnem minden lényt a földalatti és űr szövetségekből) megvan még az implantátumok azon része, ami elzárja a kapcsolatukat a Felemelkedett lényekkel. Ezek az implantátumok kapcsolódnak a strangelet/toplet bomba mechanizmusokhoz, amiket a Chimera irányít. Ez az oka annak, hogy nem hoztam nyilvánosságra információt a Felemelkedési tervről, mivel a helyzet egyszerűen még nem áll készen. 

1999-ben, a Fény erők elkezdtek építeni egy Fény korlátot a héliopauzánál azzal a szándékkal, hogy a sötétség káros befolyását a Naprendszerünkön belül tartsák, és később megtisztítsák tőle. Ennek a korlátnak nagy része készen volt 2014 vége felé, és teljesen elkészült 2015 májusában. 2015 szeptembere óta a Fény erők nagy előrelépést tettek az implantátumok eltávolítására vonatkozóan. Az implantátumok többé már nem forgó fekete lyukak egy mágneses mezőben, hanem csak csupasz szingularitás átjárók, melyek még mindig tartalmaznak „furcsa kvark” előállító kvark-gluon plazmát (a kvantum-színdinamika egyik fázisa, az anyag alapvető részecskéire való bomlását jelenti) Minden implantátum továbbra is kapcsolatban áll hiperdimenzionális plazma féreglyukakkal (Tunnels of Set), melyek egy mesterséges intelligencia által támogatott hálózatba mutatnak, amely kommunikál a a Naprendszer plazma örvényén (Yaldabaoth) keresztül és összeköttetésben áll a plazma strangelet és toplet bombákkal.

Ez a hálózat még mindig kapcsolatban áll az RHIC hadron ütköztetővel, és kisebb mértékben az LHC-vel a CERN-nél. Ezek a részecskegyorsítók juttatnak strangeleteket a hálózatba, főként gluon fúziós kölcsönhatással. A Fény erők most a kvark-gluon plazmával elég könnyedén meg fognak birkózni, de a kvantum elsődleges anomália az implantátumok csupasz szingularitásának középpontjában, elrejtve abban az erőteljes erőben, amely felelős a gluont megkötő energiáért, nagyobb probléma lehet.

Az implantátumok a fő okai a tagadás és kivetítés pszichológiai mechanizmusainak. Ez a két pszichológiai mechanizmus az a páros, amely folyamatos belső harcokat okoz a Fénymunkások (Nagy az egod! Nem, a Te egod nagy!) és Fényharcosok (Egy hamis próféta vagy! Nem, Te vagy hamis próféta!) között.  Ez a két pszichológiai mechanizmus tovább van fejlesztve negatív nem fizikai entitások és az Archon/Chimera Fátyol technológiája által. A Fény erők azt kommunikálták felém, a Fényharcosok és Fénymunkások között egy közös célért, a bolygószintű felszabadításért dolgozó, belső harcoktól tartózkodó szövetségnek/koalíciónak létre kell jönnie a bolygó felszínén. Egy ilyesfajta szövetség kritikus a kompressziós áttörés sikerességéhez. Sárkány erők közölték, hogy egy ilyen koalíció csatornaként szolgálna a kompressziós áttörés pillanatában felszabaduló energiák számára és megkönnyítené az átmenetet.

Ha ez a szövetség nem jön létre, a Fény erőknek van egy alternatív terve, hogy végrehajtsa a kompressziós áttörést. Ez a második terv lassabb, de biztonságosabb. Részletek erről a tervről nem fognak megjelenni ezen a blogon, csak annyit mondanék, nem fog sokat változtatni a módon, ahogy egy átlagember meg fogja tapasztalni az Eseményt. Az Ellenállás közölte velem, hogy fel fogják venni a kapcsolatot Drake-kel, éppen az Esemény előtt, és lényeges információkkal látják el, hogy publikusan nyilvánosságra hozza őket. A Fény erők figyelik a felszíni lakosságot, amint folyamatosan frusztráltak amiatt, hogy a belső harcok azon emberek között, akiknek a bolygószintű felszíni változások vezetőinek kellene lenniük, nem akarnak véget érni. Ez az oka annak, hogy az agartaiak néha barbárnak látják a felszíni lakosságot. Ahelyett, hogy az emberek tagadásban lennének és kivetítenék az agartaiakra, hogy elitisták, talán hosszan és keményen bele kellene nézniük a tükörbe, felismerni a belső barbárt és megszelídíteni azt. Az agartai frakcióknak több száz évbe telt, és még évezredes elkötelezett önfejlesztésbe, amíg megtanultak békében élni. Az Esemény után, mikor a strangelet bombák eltávolításra kerültek, képesek lesznek majd közvetlenül segíteni az emberiséget, és kölcsönös viszonyba lépnek majd emberekkel, de óvatosan teszik majd mindezt, mert nem akarnak célpontjaivá válni az emberek kivetítéseinek és támadásainak.

Kivettem a részem az emberek támadásaiból és kivetítéseiből szeptember második felében. Milyen kiszámítható néhány ember annyira beprogramozott és Archon bábokként viselkednek annyira kiszámíthatóan, hogy most már matematikai bizonyossággal ki tudom számolni, mikor fognak támadni. Itt szeretném közölni, hogy azért hozok nyilvánosságra információt, hogy felhatalmazzam az embereket, hogy gondolkodjanak a saját fejükkel és tágítsák ki a láthatárukat, nem azért, hogy követőket teremtsek. Nem azért teszek közzé információt az Eseményről, hogy passzív várakozásra sarkalljam az embereket, hanem hogy vegyenek részt aktívan az Esemény megteremtésében, bármilyen módon, amire vezettetést éreznek. Még a legfelső szinten is, az információ nagyon részekre bontott és olyan elven működik, hogy akkor és annyit kap belőle az egyén, amikor és amennyi megfelelő számára. Szóval nem tudok mindent és a nyúl üregének mélyebb rétegeiről való megértésem idővel fejlődik, mikor újabb információhoz jutok. Mégis, a forrásaim nagyon megbízhatóak, és nincsenek alávetve személyiség elferdítésnek, szubjektivitásnak, és elmeprogramozásnak, amit a felszíni információforrások bemutatnak.

Sok ember frusztrált, mert még nincsenek látható, drasztikus változások. Bármilyen drasztikus változás, mint egy nagyszabású leleplező információ nyilvánosságra hozatala a tömegmédián keresztül, vagy egy közvetlen fizikai beavatkozás a felszínen a Fény erők részéről események zuhatagát indítaná el, ami elvezetne a strangelet bombák beélesítéséhez. Következésképpen, drasztikus tettek a Fény erők részéről csak akkor fognak történni, mikor minden strangelet és toplet bomba eltávolításra került és egyáltalán nem jelent már fenyegetést. Válaszolván a sürgető szükségre a jelenlegi bolygószintű helyzetre az implantátumokkal, entitás kötődéssel, és az emberi psziché gyógyításával kapcsolatban, a Sárkány források folyamatosan fejlesztik a technológiájukat implantátum és entitás eltávolítással, aura védelemmel és fizikai- nem fizikai testek gyógyításával kapcsolatban.

Masszív geopolitikai változások foglalnak helyet mostanság, amik a Cabal végső vereségéhez fognak vezetni. Egy érdekes szinkronicitás, hogy a szuper-hatékony orosz közbelépés Szíriában egyetlen héttel azután kezdődött, hogy nyilvánosságra hoztam a halafi kerámia szíriai örvény meditációt.

Ez egy lépéssel közelebb hozta a menekült válság megoldását. A Hassuna-Samarra Istennő örvény területe (Szíria és valószínűleg hamarosan Irak) a Keleti Szövetség és a Cabal megbízott háborújának színtere. Az Iszlám állam próbál elpusztítani annyi szépséget, amennyit lehetséges, mielőtt végleg vereséget szenved. Évekkel ezelőtt a Chimera sok fizikai plejádi túszt börtönökbe zárt Szíria és Afganisztán felszínén. Ezeket a túszokat a Chimera erői fogták el a megszállás előtt 1996-ban mindenütt a Naprendszerben, és később a Földre szállították őket. A túszok stratégiailag fontosak a Chimera-nak, mióta mechanizmusként használják őket, hogy akadályozzák a plejádi flotta haladását a Föld felé, ugyanis ők szeretnének segíteni a bolygó felszabadításában. Azok a túszok a valódi okkult okai az amerikai negatív katonaság jelenlétének Szíriában és Afganisztánban.

Mindezen okok miatt jó volna, ha a lehető legtöbb ember végezni a halafi kerámia meditációt, hogy segítsen stabilizálni a helyzetet. A meditációval kapcsolatos információk ezen a hivatkozáson elérhetők. Vannak fontos mozzanatok a színfalak mögött, amikről nem jelenthetnék még akkor sem, ha szeretnék. Annyit mondanék csupán, hogy a tény ellenére, hogy még semmi drasztikus nem változott, jelenleg fektetik le az alapjait a pozitív változásoknak, melyek örökre át fogják formálni világunkat.

A Fény győzelme!

4 megjegyzés:

 1. remélem nem marad abba a blog! szükség van minél több forrásra!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem marad. Csak most éppen nem volt új bejegyzés, de a facebook oldalunk is üzemel és a többi oldal is ami az ajánlott oldalaknál van.

   Törlés
 2. 1996 után kaptam meg a magas rezgést.

  Az se tudod mi az ugye?

  Nem is vagy jóindulatú és jószándékú - idegen - ugye?

  VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.