2015. augusztus 20., csütörtök

Galaktikus Istennő

Ahogyan a Galaktikus Központból áradó energiák erősödnek, fontossá válik az emberek számára, hogy tudatába kerüljenek a Galaktikus Istennőnek. A múltban az embereknek tudomása volt a Galaktikus Központból származó férfi energiákról, amely Galaktikus szuperhullámként mutatkozott meg, és képes volt elmozdítani bolygók pólusait, elindítani drasztikus klíma változásokat és fajok kipusztulását eredményezni. Itt az ideje éberré válni a Galaktikus Istennőre, a Galaktikus szuperhullám női aspektusára, amely korábban soha nem ismert Szeretetként fogja megmutatni magát ezen a bolygón.

Ez az energia meg fogja könnyíteni az áttörésünket az Esemény idején és hatékonyan kitörli majd a negativitás elsöprő többségét az átmenet csúcsán. Minél több ember tud erről az energiáról és válik képessé arra, hogy csatornázza a saját energiamezőjén és testén keresztül, az energia annál inkább tudja majd lágyítani a globális kollektív ösvényünket.

Jó volna, ha annyi Sisterhood of the Rose csoport alakulna világszerte, amennyi csak lehetséges, hogy csatornázni tudják ezt a Galaktikus energiát. Ha szeretnél alakítani egy csoportot a közeledben, meglátogathatod ezt az oldalt.

Vagy lépj kapcsolatba velük itt: sisterhood@prepareforchange.net

A Cabal nagyon jól tisztában van az Istennő energia hatalmával és jelentőségével az Esemény létrejöttében és jóllehet, már nem a Középkorban vagyunk, még mindig elfojtják. Minden valószínűséggel észrevettétek, hogy jelentőségteljes információ nem került nyilvánosságra az utóbbi néhány hétben. A leghitelesebb források nem kaptak semmilyen jelentős információt vagy pedig megkérték őket, hogy ne hozzanak nyilvánosságra semmi jelentőset, amíg a Fény erők bizonyos műveletei be nem fejeződnek. Ez teret nyithatott rengeteg hamis információnak és a blogoszféra tele van spekulációval, amelyeknek nagyrészt nincs valóságalapja és nagyon sokan vádolják is egymást azzal, hogy elmeprogramozás alatt állnak. Kérlek, legyetek tudatában annak, hogy ezen a bolygón nyilvánvalóan mindenki elméjét programozzák egy bizonyos fokig, és mégis, az emberek többsége lényegében jó és próbálja a tőle telhető legjobbat tenni, hogy javítson a helyzeten. Erre kellene koncentrálnunk.

A helyzet várhatóan egy vagy két héten belül javul, ahogy egy bizonyos fázis befejeződik, új információ is nyilvánosságra kerül, valamint színfalak mögötti történések végül a blogoszférába kerülnek.

Az Áttörés közel van!

Fordította: D. Gergő

2 megjegyzés:

  1. Valóban nehéz néha integrálni egymással ellentétes, vagy egymásnak ellentmondó nézeteket.....pl. megvédeni a hagyományt és támadni az újat..........a bizonyos quantum szeretet magyarázatok ezeket akarják áthidalni.........itt nincs jó vagy rossz, csak fokozatok és átmenetek vannak.......fejlődési fokozatok

    VálaszTörlés
  2. Hát jó.De szerintem most egy isten nélküli világban élünk.Hirtelen ilyen fontos lett a föld?
    Amúgy erre az 1-2 hétre kíváncsi vagyok.Hitem az írásokban elveszett,régen vakom hittem de csak ígérgetés.Ha most se történik semmi akkor nálam vége.Földimenyországon is ilyen 10 napot olvasni.28.-ára jön ki szóval akkor vagy pár nappal utánna történnie kell valaminek.Meglátjuk,de sokat nem tulajdonítok már neki.

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.