2015. február 10., kedd

Az Esemény előkészülete

Rendkívül fontos, hogy fókuszáltak maradjunk. Fontos, hogy nyugodtak maradjunk, és ne ugorjunk, ha az arkhónok provokálnak minket. Az Esemény egy kozmikus történés. Mindannyian kapcsolódunk az Univerzumhoz. Társ-teremtői vagyunk az Eseménynek. A tömegmeditációink megakadályozták egy világméretű háború kirobbantását Szíriában és eltörölték a negatív idővonalakat a bolygó számára.
Megvan az erőnk, hogy globális eseményeket befolyásoljunk. Képesek vagyunk manifesztálni az Eseményt. Mi hozzuk létre az Eseményt. A manifesztációhoz egzakt alapelveket fogunk követni. Ha az emberi történelemre tekintünk, a változást mindig néhány tájékozott, éber és tudatos egyén hozta létre. Akár egyetlen éber és tudatos egyén is megváltoztathatja a világot. Egyetlen ember egy vízióval, elég, hogy megváltoztassa a világot. Egy Tesla elég volt, egy Einstein elég volt. Azonban ha több ember osztozik azon a bizonyos vízión, a változás még inkább lehetővé válik.
Jelenleg 15 év késésben vagyunk az Eseményt illetően. Összes eddigi életünk során erre az időszakra, az Esemény idejére készültünk. Minden készségünket, képességünket a gyógyítástól a fazekasságon át a főzésig inkarnációkon át gyűjtöttük össze. Az Eseményt megelőző és követő néhány hétben maximálisan próbára leszünk téve. Közvetlenül az Esemény előtt, a Cabal (összeesküvés) teljesen meg fog őrülni. Érezni fogjuk, ahogy felépülnek az energiák. Sürgősségi meditációkat láttok majd a The Portal Cobra blogon. Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a fénymunkások képességeit a rövid határidejű szerveződésben és a meditációs frekvenciák rezgését a bolygón. 24 órán belül meg tudunk tervezni egy sürgősségi felhívást, aminek olyan gyorsan kell terjednie, amennyire csak lehetséges.
Nekünk, fénymunkásoknak a lehető legtöbb embert kell bevonnunk, hogy csatlakozzanak hozzánk a meditációkban, hogy fényt hozzunk a bolygónkra. Használjátok a rendelkezésetekre álló technikát! Használjátok a facebookot, youtubeot, blogokat a terjesztésére! Így ez a blog is fontos szerepet tölt(het) be majd ha eljön az idő, érdemes visszanézni sűrűn.

Eljöhet az idő, amikor a média fősodrába is szükséges lehet eljutatni az üzeneteinket. Az Ellenállás megkereshet benneteket, mint fénymunkásokat azzal, hogy tegyetek félre mindent, és vigyetek véghez valamit. A Fény Erői mindenkit számításba vesznek, hogy lássák, kivel érdemes felvenni a kapcsolatot. Tehát előfordulhat, hogy megkeresnek minket. A Fény erőinek terve rugalmas, a részletek folyton változnak. A Fény Erői egy energia-hálózatot hoznak létre mindannyiunk által, akik ébren vagyunk. Mi alkotjuk az Áttörés Mandaláját, a felébredett személyek Fény-hálóját. Ezért az Esemény energiaáramlása számunkra másmilyen lesz, mint a legtöbb ember számára. Belső iránymutatást fogunk kapni arról, hogy mit tegyünk, hová menjünk. Fontos, hogy azonnal kövessük ezt a belső útmutatást.
Hamarosan jön az új Cobra bejegyzés fordítása, ami a Cobra Etheric Liberation Hungary oldalon is megtekinthető majd. Amiből többek között kiderül, hogy a MOSS (Multidimensional Operations Solar System) kódnéven jelenleg is futó művelet az utolsó sötétség maradványokat hívatott eltávolítani. Mely művelet után, már jöhet az Esemény. És hogy ismét jelentős áttörés történt a színfalak mögött.

Forrás és teljes szöveg: http://2015attores.blogspot.hu/

4 megjegyzés:

  1. Új infók alul a hozzászólásoknál

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2013/05/24/cobra_a_portal_kapu_kinyilasa_esemenyhorizont#comment-form

    VálaszTörlés
  2. Solar System helyzet frissítése

    (jobb egérgomb, - fordítás magyar nyelvre)

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  3. "Együtt mindent megváltoztathatunk" - Jegyzetek a tajvani Áttörés konferenciáról

    http://2015attores.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Cobra interjú - Untwine 01.15.

    http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/02/cobra-interju-untwine-0115.html#comment-form

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.