2015. február 11., szerda

A Naprendszer helyzete jelentés

Az áttörési fázis azt jelenti, hogy a Fény erői már nemcsak arra fókuszálnak, hogy a Chimera csoportnak és a Cabalnak ellenálljanak, hanem egyre inkább készülnek és gyülekeznek a végső áttörés pillanatára. Az áttörés fázisa alatt a Fátyol lassan feloszlik és a karantén lassan eltűnik. Folyamatos műveletek zajlanak a leleplezések kiszivárogtatására a főáramú médián keresztül magas szintű források bevonásával Indiában és Oroszországban. Ezek a kiszivárogtatások akkor fognak célzottan megjelenni, amikor a Chimera csoport haderők feletti hatalma jelentős mértékben csökken a fent említett országokban.

A Naprendszerünk az elmúlt 26.000 évben az orioni-andromediai Chimera és az ő drákói-reptilián talpnyalóik irányítása alatt volt, a Föld bolygót ténylegesen karanténba helyezték, elszigetelve minket a pozitív földönkívüli fajoktól.

A Fény erőit arra kényszerítették, hogy aláírjanak egy be nem avatkozási szerződést, amelyben az szerepelt, hogy közvetlenül nem fognak beavatkozni a Föld bolygó felszínén, és cserébe a Chimera sem fog beavatkozni a felszínen közvetlenül. Bár ez a szerződés elég ártalmasnak bizonyult az emberiség fejlődése szempontjából az elmúlt 26.000 évben, de legalább azt is megakadályozta, hogy a Chimera és az ő drákói-reptilián követői közvetlenül elpusztítsák az emberiséget. Ez az oka annak, hogy az ellenállási mozgalom ügynökei nem lépnek kapcsolatba emberekkel a föld felszínén. Ez a szerződés adja a magyarázatot arra is, hogy a reptiliánok miért nem fogyasztották el az emberek tömegeit nyíltan reggelire a felszíni emberlakta városokban, pedig 1996 után tömegesen voltak jelen a bolygó felszíne alatt, 500 millió lénnyel képviseltetve magukat. Szintén e szerződés alapján nem robbantak fel a strangelet bombák számos alkalommal. Amint a Chimera fenyegetése a múltba vész, a Fény erői azonnal be fognak avatkozni ennek a bolygónak a felszínén.

A karantén átszakítására történtek nem közvetlen próbálkozások a 19. században, amikor a plejádiak arra inspirálták a NYMZA titkos várost (Sonora Aero Club), hogy léghajókat építsenek. Tesla kapcsolatban állt a NYMZA-val és megpróbált egy űrhajót építeni, hogy a Marsra utazzon. Próbálkozása megbukott, miután JP Morgan nem finanszírozta tovább. Marconi Teslának egy tanítványa volt, és miután látta, hogy a Cabal rosszul bánik Teslával, ő és egy páran (a híres alkimista Fulcanelli-vel együtt) Dél-Amerikába költözött, ahol egy titkos földalatti várost építettek az Andokban 1937-ben. Tesla, Marconi és Fulcanelli mind tagjai a Csillag Testvériségnek.

A második plejádi próbálkozás a karantén áttörésére a 20. század elején kezdődött Németországban a Thule-Vril társaságokkal. Hamarosan egyre több ellenséges faj vette át az irányítást a német űrprogram felett, amelynek az lett a vége, hogy egy titkos Német Náci Holdbázist építettek a második világháború alatt. Ez másokat is vonzott, így a Náci Holdbázist a reptiliánok foglalták el nem sokkal a háború vége után, megsemmisítve az ott lévő összes személyzetet. Egy közvetlenebb próbálkozás történt a karantén átszakítására 1954. február 20-án, amikor Eisenhower elnök találkozott a plejádiak és az Ashtar Parancsnokság képviselőivel az Edwards légierő bázison. A Negatív Katonaság nyomása alatt Eisenhowert arra kényszerítették, hogy visszautasítsa a pozitív földönkívüliekkel való megállapodást és később helyette aláírjon egy szerződést a negatív Zeta és Drákói fajokkal.

Azonban a plejádiaknak sikerült egyezségre jutni a Negatív katonasággal és engedélyt kaptak egy titkos bázis megépítéséra Bora Bora szigete alatt a francia Polinézián, azzal a feltétellel, hogy a létezésük titokban marad a felszíni lakosság számára. James Francis MacIntyre, Los Angeles püspöke jelen volt az Edwards-i légierő bázison a találkozásnál és jelentette a folyamatokat a jezsuiták felé. A Vatikán könyvtárában találhatók azok a fotók és filmek, amelyeket ott a találkozón készítettek a plejádi hajókról. A jezsuiták rendszeresen értesültek a Negatív Katonaságtól az összes olyan technológiáról, amelyet a hadsereg a Zeta és a Drákói fajoktól kapott. Egy titkos jezsuita űrprogram kezdődött 1956-ban, amely során bázisok épültek a Holdon és a Marson. A program nem lett túl sikeres és ironikusan a Marconi fedőnévvel látták el. Az igazi titkos űrprogram 1960-ban kezdődött, amikor a Chimera csoport engedélyt adott az USA, a NATO európai országai, a Szovjetunió és Kína negatív katonaságának, hogy építsenek közös titkos Hold és Mars bázisokat bizonyos elzárt területeken. Emellett egy titkos szerződést is aláírt a Cabal és a drákó-reptilián zeta komplexum, amelyben a Cabal technikai támogatását adta a Hold és Mars bázisok építéséhez, illetve azok a negatív földönkívüli fajok engedélyt kaptak, hogy földalatti bázisokat építsenek a Földön a Negatív Katonasággal együtt.

Közös amerikai-szovjet Mars bázis épült 1964-ben, majd kibővítették a programot a következő néhány évtizedben több, a Holdon és a Marson épült bázissal. A fő Hold-bázist a Hold túlsó oldalán hozták létre, és a LOC kódnevet kapta (Lunar Operations Command, Hold Műveletek Parancsnoksága). Az egész titkos űrprogramot Solar Warden-nek nevezték és a legjobb szuperkatonákat fogadták fel a programba, akiknek azzal mosták át az agyukat, hogy hogy ők védik meg a Földet a negatív földönkívüliektől. Bizonyos ENSZ diplomaták is tudtak a Solar Warden létezéséről és naivan azt gondolták, hogy ez egy globális program a Föld elleni idegen fenyegetés ellen. A valóságban az volt a célja a titkos űrprogramnak, hogy megépüljön a közös emberi / drákói infrastruktúra az egész Naprendszerben, amelyik az Arkhón inváziót támogatja, ami 1996-ban történt. Emberi oldalról ezt a programot a démoni négyes rendezte meg (idősebb Bush, Henry Kissinger, Donald Rumsfeld és Dick Cheney). Ők négyen valójában drákói lények, akik emberként inkarnálódtak 26.000 évvel ezelőtt, és ők a négy leglátványosabb drákó-ember hibridek.

Dick Cheney volt a vezetője Mars Corporation cégnek és jogot formált ahhoz a földi adósság birtoklásához, amellyel a Föld tartozik a Mars Corporation-nek és a szakadár civilizációnak, amely a Föld munkavállalóit feji a Rothschildok központi bankrendszerén keresztül. A Fény erők több csatornán keresztül szivárogtak be a Solar Warden űrprogramba. Eisenhower, aki a Cabal által sarokba szorítva kénytelen volt együttműködni a negatív földönkívüliekkel, létrehozott néhány titkos sejtet a Solar Warden programon belül, amelyek a Fénynek dolgoztak. A Szervezetnek (az Ellenállási Mozgalom elődjének) szintén volt egy titkos csapata, amely beszivárgott a Solar Warden programba. A szervezet együttműködött a pozitív Andromédaiakkal, akik tisztában voltak azzal a helyzettel, ami a Naprendszerben történt. A Fény erők létrehozták saját Hold-bázisukat a Tycho-kráter belsejében. Én 1983-ban jártam azon a bázison. Volt ott egy hatalmas kupola, alatta egy szép úszómedencével, ahonnan nézhettem a Földet. Sok évvel később volt egy szürrealisztikus pillanatom, amikor egy hasonló fürdőhelyen voltam a Földön, egy fedett üveges kupola alól néztem, ahogy a Hold felkel. Ez sokkolt és megzavarta az agyamat, ahogy láttam a Holdat felkelni az üveg kupolán keresztül, ahelyett, hogy a Földet nézném!

Az 1996-os Arkhón invázió után a Naprendszerünk tele volt drákói és hüllő lényekkel. A fő katonai bázisuk a Plútó holdján, a Charon-on volt számos más bázissal egyetemben az aszteroida övben. Ennyi idő alatt, sok fontos embert vittek a földalatti katonai bázisaikra és traumásan elme-programozták őket a Galaktikus Konföderáció és a Ashtar Parancsnokság ellen. Ez az oka annak, hogy sok ember ma már erőteljesen ellenzi az Ashtar Parancsokságot. Hatalmas felszabadító offenzíva során 1999 és 2004 között az Ellenállási Mozgalom Fény erői, a plejádi, a szíriuszi, az andromédai flotta és az Ashtar Parancsonság megtisztították a Naprendszerünket a drákó-reptilián fajok többségétől. 2004 után, a fennmaradó drákó / reptilián erők szorosan együttműködtek a démoni négyessel, hogy megvédjék a Föld bolygót a Galaktikus Fény Erőinek felszabadító flottájától, és a Solar Warden szuper-katonáit manipulálták a Fénnyel szemben. 2004 és 2012 között a Fény erői megtisztították a Naprendszert az összes drákó-reptiliántól, kivéve azokat, akik közvetlenül a Chimera csoporttal dolgoztak együtt. Abban az időben a Solar Warden elsősorban két helyszínen működött. Hold és a Föld pályája körül keringő X-22A, SR-33A és Tr3-B űrhajókat a colorado-i Peterson légibázisról irányították, amely történetesen a NORAD (UFO észlelő radar hálózat) és az Amerikai Légierő Főparancsnokságának székhelye is.

A Naprendszer műveleteket az Utah-i Kings Peak földalatti bázisról irányították, ahova akkor helyezték át a legtöbb személyi és tárgyi eszközt az 51-es és S4-es körzetből, amikor ez a két hely már túl széles körben közismertté vált. 2012-ben a Fény erők bezárták a Solar Warden-t és azóta a Cabal a bolygó felszínére kényszerült és most erősen támaszkodik a Chimera (üres) ígéreteire, miszerint majd kimenekíti őket a bolygóról a tömeges letartóztatások elől. Most úgy érzik, hogy egyre szorul a hurok és kezdenek aggódni. A múlt év eleje óta a Fény erők közvetlenül a Chimera csoporttal foglalkoztak. Idén január végétől, miután a fizikai strangelet és a toplet bombákat törölték, elkezdték azokat a műveleteket végrehajtani, melynek révén a sötétség utolsó maradványai is törlődnek a naprendszerből. Ez a művelet a MOSS (Multidimensional Operations Solar System, Multidimenzionális Naprendszer Művelet) kódnevén fut, mely jelenleg is folyamatban van. Fontos áttörés történt az elmúlt néhány napban. A művelet sikeres elvégzése után, és az Esemény időpontja körül meg fog történni a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel, és ez lesz a vége a Föld bolygó karantén státuszának.

29 megjegyzés:

  1. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/helyzetjelentes-naprendszerrol-es.html#.VN4HIfmG-LU

    VálaszTörlés
  2. Heti Liberation Meditáció frissítése

    (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  3. Atomfegyverek Ukrajnában, zárlat a CIA-nál, blokád az Egyesült Államok nyugati partján, miközben az összeesküvés eltávolítása folytatódik

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/atomfegyverek-ukrajnaban-zarlat-cia-nal.html#.VOR54fmG-wU

    VálaszTörlés
  4. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 10./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_90.html

    VálaszTörlés
  5. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 17./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_18.html

    VálaszTörlés
  6. A CIA-t a Pentagon helyezte zárlat alá, hogy leállítsa a nukleáris terrort, de az összeesküvés még mindig ellenáll

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/02/a-cia-t-pentagon-helyezte-zarlat-ala.html#.VOyBL_mG-wU

    VálaszTörlés
  7. A piros és a kék

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  8. FÉNYHAJÓ DUBAI EGÉN

    www.fenyorveny.hu/2015/02/fenyhajo-dubai-egen.html

    VálaszTörlés
  9. Az elit cselszövése és csapdái - Idegengyűlölet - A Hélium-3 energiája

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/az-elit-cselszovese-es-csapdai.html#.VO-j8PmG-LU

    VálaszTörlés
  10. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 24./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_26.html

    VálaszTörlés
  11. ÚJABB REJTÉLYES KRÁTEREKET FEDEZTEK FEL SZIBÉRIÁBAN

    www.fenyorveny.hu/2015/02/ujabb-rejtelyes-kratereket-fedeztek-fel-sziberiaban.html

    VálaszTörlés
  12. FÉNYHAJÓ DUBAI EGÉN

    www.fenyorveny.hu/2015/02/fenyhajo-dubai-egen.html

    VálaszTörlés
  13. Az elit cselszövése és csapdái - Idegengyűlölet - A Hélium-3 energiája

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/az-elit-cselszovese-es-csapdai.html#.VO-j8PmG-LU

    VálaszTörlés
  14. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 24./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_26.html

    VálaszTörlés
  15. UFO-t vett filmre egy nő Észak-Mississippiben, ami szerinte legalább akkora volt, mint egy futballpálya

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/ufo-t-vett-filmre-egy-no-eszak.html#.VPDew_mG-LU

    VálaszTörlés
  16. AKTUÁLIS VÁLTOZÁSOK: 2015.MÁRCIUSI HÓNAP ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉSE

    www.fenyorveny.hu/2015/02/aktualis-valtozasok-2015marciusi-honap.html

    VálaszTörlés
  17. - Szinkronmeditáció 02.28. - A koncentrációs táborok pentagramjának megtisztítása és gyógyítása

    - Globális meditáció: London megtisztítása, a korrupció leleplezése

    2015attores.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  18. A Cabal bukása - Tömegmeditáció: Számlák befagyasztva

    2015attores.blogspot.hu/2015/02/a-cabal-bukasa-tomegmeditacio-szamlak.html

    VálaszTörlés
  19. A tisztításra váró Ley - vonalak térképe

    cdn.ucadia.net/images/one-evil.org/holocaust/Great_Vatican_Jesuit_Ley_Lines_of_Evil.jpg

    VálaszTörlés
  20. Heti Felszabadító Meditáció 2015 (432 Hz)

    Minden vasárnap 20:00 órakor !

    www.youtube.com/watch?v=gI46qgGZoHY

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  21. Az Ison üstökös, az Esemény, és az Igazság mindezekről

    (magyar felirattal)

    www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  22. Zavar és káosz a G7 kormányok legmagasabb szintjein, ahogy a gyökeres átalakulás elkezdődik

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/zavar-es-kaosz-g7-kormanyok-legmagasabb.html#.VPV76PmG_nk

    VálaszTörlés
  23. UFO-k nyomában - A nagy konspiráció

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/ufo-k-nyomaban-nagy-konspiracio.html#.VPYFevmG_nl

    VálaszTörlés
  24. David Wilcock - Titkos űrprogram és a Kék Avian földönkívüliek részvétele

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/david-wilcock-titkos-urprogram-es-kek.html#.VPhDIvmG-LU

    VálaszTörlés
  25. ADAMA: FELBUKKANÁSUNK

    http://www.fenyorveny.hu/2015/03/adama-felbukkanasunk.html

    VálaszTörlés
  26. Enigma videók

    Enigmák - A földönkívüli beavatkozások bizonyítékai

    boldognapot.hu/blog/category/video/enigma-videok/

    VálaszTörlés
  27. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Március 3.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    10 Ik, 0 Ceh, 11 Ik

    http://www.foldimennyorszag.hu/EC00AD0C-C876-4E97-AACB-AE499D01BB7E.html

    VálaszTörlés
  28. A VÍZÖNTŐ TERV - Ami Podesta (Obama egykori-főtanácsadója) néhány fontos kiszivárogtatott ufó-dokumentumáról szóló Twitter - bejegyzése mögött van - 2.rész

    http://boldognapot.hu/blog/ami-podesta-obama-egykori-fotanacsadoja-nehany-fontos-kiszivarogtatott-ufo-dokumentumrol-szolo-twitter-bejegyzese-mogott-van-2-resz/

    VálaszTörlés
  29. A hatalmi elit és a bankok összejátszása Magyarország kifosztásában

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-hatalmi-elit-es-bankok-osszejatszasa.html#.VPtRX_mG_nl

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.