2013. november 26., kedd

Megnyílt az AION portál

Megnyitottuk az Aion portált! Elértük a kritikus tömeget hozzá! A videók önmagukban elérték a 200.000-es nézettséget és sok ezer embert aktivált világszerte. Nem véletlen, hogy történelmi megállapodás született az iráni nukleáris ügyben az Aion portál után.

Ez demonstrálja a mi egységes tudatunk erejét, amely képes befolyásolni a geopolitikai helyzetet. Ahogy sikerült megakadályozni a katonai inváziót Szíriában is a Béke portál megnyitásával augusztus 25.-én, így mostmár lényegében megszüntettünk egy jövőbeli háború lehetőségét Iránnal. A megnövekedett tudatosság eredményeképpen egyre több és több ember pénzzel és befolyással is tudomást szereznek arról, hogy a háború nem hoz eredményt, csak nyomort. Ez a felismerés békét hoz erre a bolygóra sokkal gyorsabban, mint az összes béketárgyalás és beszéd a múltban.

Az Aion és az Iona energiái az örök béke és a globális béke energiáit hozzák hamarosan a geopolitikai valóságba ezen a bolygón a mi egységes döntésünk eredményeként. A firenzei csoportunk megnyitotta az utat az új reneszánsz felé.

Aktiváltuk a firenzei örvényt, amely fő energiacsatornaként szolgál a bolygó felszínén az energia villanáshoz, amely a M87 galaxisból utazott át, a Galaktikus Központi Nap és a mi fizikai Napunk segítségével, elérve a bolygó felszínét az Aion portál aktiválás pillanatában. Az energia villanás saját tapasztalataim szerint beható volt, és most már tudom, hogy valami ilyesmi érzés lesz az Esemény is.

A csoportunknak Firenzében teljes egészében egy nagyon erőteljes élményben volt része. A Fény erők azt közölték, hogy az lenne jó, ha a lehető legtöbb ember integrálná az energiákat ami a portálból jön, azzal, hogy rácsatlakoznak az Aion, az Iona, az M87 galaxis energiáira, magára az Esemény villanás energiájára.

Érdekes lehet tudni, hogy az Esemény villanás egy kozmikus forráson, az M87 galaxison keresztül utazik, át a  Galaktikus Központi Napon és onnan a mi naprendszerünkbe, ahol elindul az Esemény a bolygó felszínén. A következő lépés az Aion portál aktiválás után egy december 21.-i aktiválás lesz. Amikor is Glastonburyben, Angliában fogunk egy fő aktivációs örvényt aktiválni. További részletek körülbelül egy hét múlva.

A következő hetekben sok érdekes információt fogok kiadni, de meg kell várni, amíg az Aion portál aktiválás teljesen biztonságos lesz.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.