2013. május 15., szerda

A májusi portál megnyílása

Itt az ideje, hogy lépéseket tegyünk újra! Itt az idő, a világ sorsa a mi kezünkben van! Ezért fogunk találkozni kisebb, nagyobb csoportokban, mint egyének és párok a telihold idején májusban. Sokan összegyűlünk, és vizualizáljuk a bolygónk felszabadítását a negatív energiahálózat zsarnoksága alól, hogy első alkalommal a történelemben, esélyünk legyen megteremteni a saját sorsunkat, mint a Föld szabad polgárai, és így teljes mértékben jogosultak leszünk átadni magunkat a felemelkedésnek.

A mi vizualizációnk fogja támogatni a planetáris felszabadulási tervet, így olyan hamar fog manifesztálódni, ahogy csak lehetséges, nem erőszakosan, és simán lehetséges. Meg tudjuk csinálni! Úgy kell mennie, mint egy vírusnak! El kell hogy érjük a kritikus tömeget, vagy hogy tegyenek az eléréséig! Kérjétek weboldalakon, blogokon. Ha ismertek más médiumot, akkor küldjétek el nekik. Hozzatok létre Facebook csoportokat helyieknek (a te helyednek megfelelően). Készítsd videót, és tedd fel youtube-ra.

Néhány órával a kapunyitás előtt, egy penumbrális holdfogyatkozás fogja segíteni az energia építményeket, hogy felkészítsenek erre az eseményre. Wesak ideje lesz, az emberiség lelki áldásának és a fény az egész bolygóra való kiáradásának időszaka. A fő örvény (vortex) a közepe ennek, ami a Himalája hegyei, ahol sok mester fog összegyűlni, hogy kezdeményezze a lehorgonyozását a Fénynek a Földre a telihold idején májusban. Bár egyes hagyományok szerint a Wesak fesztivál már áprilisi telihold idején megtörtént. Viszont májusban a Fénynek nagyon erős lesz a kiáramlása a Földre a májusi teliholdnál.

Egy nagyon erős idővonal fog május 25-én keresztülfutni. 1975. május 25-én kezdődött az egész 50 éves folyamata a planetáris felszabadulásnak. 2010. május 25-én egy különleges portál, amit Kék Pajzs Küldetésnek neveztek aktiválódott, és akkor kezdődött el az archónok bukása. És most, 2013. május 25-én mi fogjuk megnyitni a portált. A portál célja, hogy felszabadítsa az emberiséget a negatív energiahálózat fogságából, ami az emberiséget rabszolgasorba taszította Atlantisz óta.

Mindannyian vizualizáljunk egy időben, ugyanabban a pillanatban, a portálnyitás pillanatában, május 25.-én, Magyarországon ez az időpont 21 óra 10 perc. Nézd meg a pontos időt a lakhelyednek megfelelően ide kattintva.

1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a levegővételre néhány percig.
2. Kérd a felsőbbik éned, a felemelkedett mesterek,angyalok, szellemi vezetőid jelenlétét.
3. A felsőbbik éned nevében mondd ki hangosan,hogy megszakítasz, és semmissé teszed az összes korábbi megállapodást, szerződést, mellékletet a sötét erőkkel, a tartalomtól függetlenül.
4. A felsőbbik éned nevében mondd ki hangosan,hogy most már szabad vagy és szuverén lénye vagy a Fénynek.
5. Képzelj el arany fénysugarat ami a Galaktikus Központi Napból jön, és átmegy a testeden.
6. Képzeld el,hogy az arany fény szétárad a szívedben, a kezeidben minden irányban. Átalakít minden sötétséget a nem-fizikai síkon a Fény, eltöröl minden félgömb implantátumot, amelynek területe 30 méter körülötted. Az aranyfény áradása addig folytatódik, amíg a félgömb implantátum helyét teljesen kitölti a Fény.
7. Most képzeld el,hogy a félgömb implantátum helyét kitölti az Élet Virága minta, amely stabilizálja és növeli a rezgésszámot körülötted.
8. Képzelj el egy ugyanolyan arany fényt, amely átalakítja az összes implantátumot világszerte.

Talán az emberek látványos eredményekre várnak, mikor egyes planetáris portálok, vagy kapuk megnyílnak. De meg kell érteniük, hogy a planetáris felszabadulás egy folyamatos folyamat, amely az utolsó esemény csúcspontja, amely valóban látványos lesz.

Jogi nyilatkozat: A portál megnyitása NEM vált ki globális tengerparti eseményt, ahogy azt Cliff High megjósolta, sem globális pénzügyi újrakezdést. Nem fog történni globális katasztrófa a közeljövőben, és a pénzügyi visszaállítás csak az Eseményen történhet meg. Az Esemény idejét még nem tehetem közzé, de a Fény végső győzelme már közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.