2013. április 9., kedd

A tisztítás folyamatban

Az éteri Arkhón rács megtisztítása lassan halad, de hatékonyan. Ezt a tisztítást el kell végezni, mielőtt az Esemény megtörténhet.

2013 elején, januárban egyes biztonsággal kapcsolatos kérdések miatt a tisztítással kapcsolatos részletes információkat az Ellenállás visszavonta. Talán néhányan észrevették, hogy nem sok jelentős hírszerzési adat jelent meg azóta. Ez a helyzet most végre megoldódott, ezért lassan újra egyre többet fogok közölni, főleg a május 25-i portál aktiválása után.


A Galaktikus energiák, melyek felkészítenek bennünket a május 25-i portál aktiválásra egyre gyorsulnak. A Vénusz-Mars együttállás ezen a hétvégén a kiindulási pont, a folyamat kiváltó pontja volt, mely még több egyensúlyt hoz a férfi és női polaritás közötti kapcsolatban. Az április 25-i részleges Holdfogyatkozás sokat fog hozni a fennmaradt implantátumok tudatossággá alakításában a felszíni Fénymunkásoknak úgy, hogy fel tudják azt dolgozni és tudatossággá alakítani. A május 10-i gyűrűs napfogyatkozás egy erős impulzust fog hozni a Galaktikus Központi Napból bolygónk felszínére, és egy végső lökést ad a portál megnyitásához. Végül a penumbrális holdfogyatkozás május 25-én fogja megnyitni magát a portált.

Nem lesz drasztikus változás a globális pénzügyi rendszerben a portál megnyílása előtt. Arról még nem beszélhetek, hogy mi fog történni utána.

De egy dolog biztos. Miután a portál megnyílik, szabadon fogok tudni beszámolni a felszíni lakosság Felemelkedési Tervének nagy részéről, az oly sok hónapos késedelmet követően.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
Fordította: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.