2013. január 9., szerda

Egyre feljebb és feljebb

Még a cikk előtt egy új hírt osztok meg veletek Cobrától, ebben az első bekezdésben. Miszerint a napokban jelentős előrehaladás, változás történt az éterikus archon rácson. Állandóan bővülő repedések keletkeztek és keletkeznek, tehát egyre több és több Fény érkezik a világunkba.

Úgy gondolom a folyamat már megállíthatatlan, maximum a tempója kérdéses. De már a Fény útján vagyunk. És egyre jobban észrevehető lesz az egész világban a változás.
 
És íme a cikk. Itt vagytok az összehangolás után. Körülragyog bennetek a világosság és a világ nem ért véget és rendkívüli, egyedülálló eredménye az, hogy gyökeres és tömeges gyógyulást hoz a bolygóra. Ez egy alapvető eszköze lesz annak a hatalmas tömegtudatosság emelkedésnek, amelyben a félelem elkezdi elveszíteni a hatását bennetek és sokan fogják ezután átölelni saját isteni természetét. Nem tudjuk eléggé hangsúlyosan kifejezni azt a hatalmas különbséget, amin át fog menni, esni a bolygótok.

Sokan azok, akik eddig ellenálltak, képesek lesznek majd meglátni azt, hogy hogyan hozzanak létre, hogyan teremtsenek maguknak. És akkor végre úgy döntenek majd, hogy magukhoz ölelik a teremtői önvalójukat és elindulnak egy magasabb rezgésű gondolatokkal teremtő viselkedésükbe, egy magasabb mesteriségükbe. 

És meglehet, hogy néhányan közületek még át kell majd esni egyfajta energetikai mélyponton, ha úgy tetszik, mielőtt még magukévá teszik a változásokat, de nagyon gyorsan rájönnek arra, hogy hogyan mennek a dolgok. És képesek lesztek meglátni, azt, hogy egy olyan bolygón élhessetek majd minden hasonló személlyel együtt, akik a fejlődést fogadják el. A fejlődés mindig olyan ütemben történik majd amilyen kívánatos lesz számotokra.

Amikor a szeretetre fókuszáltok, kedveseim, akkor nagyon nehéz lesz összehozni bárkinek is egy egymást szembe állító erőszakos cselekményt is. Amikor a szeretetben vagytok és élvezitek a feltétel nélküli szeretet bőségét, az a ti saját igazságotok, vagyis a születési jogotok, vagyis az, akik valójában vagytok, akkor egyre jobban és sokkal gyorsabban tudtok fejlődni mindenben.

Már túlléptetek az emberiség egyik meghatározó pontján, és most a teremtés egy felfelé tartó spirálján élhetitek áldott életeteket. Ti teremtettétek meg, Ti tettétek lehetővé és ezért is vagyunk túláradó örömmel ezen a napon, mert mindent megtettek ahhoz, minden elértetek, hogy ebbe az új korszakotokba léphessetek.

1 megjegyzés:

  1. Szia David!
    Én is olvastam az üzenetet Cobra oldalán, de mivel az én angolom nem annyira kifinomult, így már tisztább a kép. Már az első olvasásnál is örültem, de így sokkal jobb.
    Köszi a fordítást, további jó munkát az ilyen dolgokhoz. :-)

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.