2012. szeptember 14., péntek

A fény, ami benned van

A fény benned van, lépj kapcsolatba vele. Az első bevezető bejegyzés után, (amit ajánlok elolvasni) most itt az első nagyobb írás is. Úgy érzem muszáj megosztanom ezt az írást, videókat, sajátos meditációt veletek, mert sokaknak segíthetek ezzel visszatalálni oda ahonnan esetleg eltért a negatív entitások tudattalan befolyásolása által. Ahányszor csak szükséged van, rá elolvashatod és megnézheted a csatolt videókat is ehhez a bejegyzéshez.

Ahogy elolvassátok, érezzétek a valódiságát, a lelketekkel olvassátok és a negatív befolyás rólatok el fog tűnni, mert nem bírják a negatívak ezt az energiát, amit a lelketekkel létrehoztok az olvasás közben. Bele is kezdenék.

Gondolom ezt olvasva már sok információ, érzés, tudás birtokában vagytok. Magatokról, a világegyetemről, az emberekről, a Földről, a háttérkormányokról, a negatív entitásokról és, hogy mi ez az egész pozitív változás, ami előtt állunk. Mindenekelőtt ajánlom Alaje üzenete videóit megtekinteni, azoknak, akik még nem látták.

Én most abban szeretnék segíteni nektek, hogy ÉREZZÜNK A VALÓDI ÉNÜNKET. Felsőbb énünket, lelkünket, ahogy tetszik. Íme, néhány nagyszerű ajánlott videó, ha valamelyiknél érzed a „libabőrt” vagy a felismerést akkor a lelked szólalt meg.

De gondolom már éreztétek ezt az érzést. Vagy a nagy felismeréseket ti is átéltétek. Ami fel-fel jön bennünk olykor és elárasztja testünket, de nem tartjuk meg, hanem eltűnik. A testünk még nem képes befogadni teljességében. De ez azt jelenti, hogy ébredezik a lelkünk! Itt van már csak vár az áttörésre, amikor a negatív entitások teljesen el fognak tűnni mind egy szálig, minden formában.

A legkisebb negatív dolog sem belőlünk jön, hanem a negatív befolyása által. Legyenek azok a negatív médiák hírei, személyes életbeli események, az ételek és italok fogyasztása általiiak. Vagy szövevényes pszichológiai hatások. Lényegtelen. Ezek eszközök a negatívak számára ellenünk, ha kiteljesednénk és egyforma feltételekkel „játszhatnánk velük” esélyük sem lenne minket irányítani semmilyen szinten. És ez közeleg most a lelepleződésük, bukásuk, felismerésük. Most még az utolsó citromot is kicsavarják a ,,tehetségükből” ellenünk. És többek között nekünk ennek tudása ad még több erőt és fényt a lelküknek.

A meditáció: Most pedig a még fontosabb meditációra szeretnék áttérni. Ez egy egyszerű szó, de egy feljebb való érzés. Egy sajátos technikát írok le, amivel megtapasztaltam fél percig a folyamatos ,,libabőr” effektust és pozitív fény beáramlás érzését.

Csak akkor kezd el, ha szeretnéd, vágyod a meditációt, ne erőltesd. Este a legcélszerűbb, amikor fekszel és csönd van a környezetedben.

Feküdj a hátadon kényelmesen és csukd be a szemed. Lazulj el. A jobb kezedet tedd a szívedre a bal kezedet pedig a hasadra. Lélegezz be és ki, nagyjából 2 percig finoman, de mélyen. Érezd, ahogyan befelé áramlik fentről a fény, magadba szívod azt. A mellkasodba, szívedbe. És kifelé a legkisebb negatív is eltávozik benned a talpadon keresztül. Egy ponton mikor már ténylegesen ellazultál és úgy érzed, kezd el érezni a lelked, a megnevezhetetlen részedet önmagadban. Ami minden emberben ott van valójában, és amit mindenki keres. Eközben folytasd a légzést ugyan úgy mélyen befelé majd kifelé. Engedd magadba a lelkedet, érezd át, ahogyan a testedben megemeli a Fényt. Figyelj csöndben arra, hogy jön a lelked Fénye és engedd be. Vizualizáld, hogy zúg, cseng a füled és jön a valódi éned. A Fény fentről a testedbe és átjárja azt. Innentől már a lelkedben „fürdesz”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.